Filme online


Avem in total 3380 de filme online pe site Pagini: « 1 2 ... 66 67 68

Comoara Nationala: Cartea Secretelor online subtitrat

Comoara Nationala: Cartea Secretelor Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1889 | Comentarii: 0

National Treasure - Comoara Nationala (2004) online subtitrat

National Treasure - Comoara Nationala (2004) NATIONAL TREASURE este un film despre un jaf de înaltă clasă combinat cu o căutare disperată după o comoară străveche. Tehnici moderne super-sofisticate pentru descoperirea unui mister de două mii de ani, totul pe un fundal în care apar cele mai faimoase monumente, aşezări şi…...
Vizualizări: 2099 | Comentarii: 0

Master And Commander: La Capatul Pamantului (2003) online subtitrat

Master And Commander: La Capatul Pamantului (2003) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2331 | Comentarii: 0

Fast & Furious 6 - Furios si iute 6 (2013) online subtitrat

Fast & Furious 6 - Furios si iute 6 (2013) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1665 | Comentarii: 0

Dark Circles (2013) online subtitrat

Dark Circles (2013) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1191 | Comentarii: 0

Captive (2013) online subtitrat

Captive (2013) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1079 | Comentarii: 0

The Liability - Obligatia (2012) online subtitrat

The Liability - Obligatia (2012) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1141 | Comentarii: 0

Parker (2013) online subtitrat

Parker (2013) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1438 | Comentarii: 0

Oz: The Great and Powerful - Grozavul si puternicul Oz online subtitrat

Oz: The Great and Powerful - Grozavul si puternicul Oz Povestea începe odată cu alungarea lui Oscar Diggs (James Franco), un magician de circ cu principii etice discutabile, din prăfuitul Kansas. Acesta ajunge astfel pe Tărâmul lui Oz, un loc plin de viaţă şi crede că a dat norocul peste el: aici ar putea deveni faimos şi s-ar putea…...
Vizualizări: 1149 | Comentarii: 0

Crush (2013) online subtitrat

Crush (2013) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1244 | Comentarii: 0

Aftershock online subtitrat

Aftershock Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1395 | Comentarii: 0

Step Up 3D - Dansul dragostei 3-D (2010) online subtitrat

Step Up 3D - Dansul dragostei 3-D (2010) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 4186 | Comentarii: 0

Bullet to the Head (2012) online subtitrat

Bullet to the Head (2012) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1347 | Comentarii: 0

12 Rounds : Reloaded - 12 incercari 2 (2013) online subtitrat

12 Rounds : Reloaded - 12 incercari 2 (2013) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 3076 | Comentarii: 0

Star Trek Into Darkness - Star Trek În întuneric 3D 2013 online subtitrat

Star Trek Into Darkness - Star Trek În întuneric 3D 2013 Când echipajul lui Enterprise este chemat înapoi acasă, află că o putere de neoprit a instituit teroarea din interiorul propriei lor organizaţii, aruncând în aer întreaga flotă alături de tot ceea ce reprezenta ea şi lăsând lumea noastră într-o situaţie de criză.Având propriile conturi de reglat, Căpitanul Kirk porneşte o vânătoare de capete într-o zonă de război cu misiunea de a da de urma celui ce este sursa armelor de distrugere în masă. Pe măsură ce eroii noştri sunt propulsaţi pe tabla acestui epic joc de şah al vieţii şi al morţii, dragostea va fi pusă la încercare, prieteniile se vor destrăma şi va fi nevoie de sacrificii pentru protejarea singurei familii a lui Kirk: echipajul său......
Vizualizări: 1719 | Comentarii: 0

Snitch - Capcana (2013) online subtitrat

Snitch - Capcana (2013) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1918 | Comentarii: 0

Iron Man 3 - Omul de otel 3 (2013) online subtitrat

Iron Man 3 - Omul de otel 3 (2013) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1641 | Comentarii: 0

Bailout: The Age of Greed 2013 online subtitrat

Bailout: The Age of Greed 2013 Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1212 | Comentarii: 0

A Good Day to Die Hard online subtitrat

A Good Day to Die Hard Încă de la primul Die Hard, în 1988, John McLane (Willis) s-a aflat în locul nepotrivit la timpul nepotrivit, cu abilităţile şi atitudinea ce l-au făcut de neînfrânt, devenind astfel inamicul numărul 1 al teroriştilor din toată lumea. De această dată, McLane se confruntă cu cea mai mare provocare de până acum, una cu ramificaţii în toată lumea, căci fiul său înstrăinat, Jack, este prins în iţele unei complicate poveşti în care este implicat şi un mafiot rus, tată şi fiu…...
Vizualizări: 3229 | Comentarii: 0

Syrup (2013) online subtitrat

Syrup (2013) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1423 | Comentarii: 0

Oblivion online subtitrat

Oblivion Jack Harper (Cruise) este unul din ultimii reparatori de drone staţionaţi pe Pământ. Parte a unei masive operaţiuni de extracţie de resurse vitale, după decenii de război cu extrem de periculoşii Scavi, misiunea lui Jack se apropie acum de final. Trăind şi patrulând de la sute de metri deasupra pământului, Jack îşi dă viaţa peste cap când întâlneşte o frumoasă străină, pe care o salvează dintr-o epavă a unui vehicul spaţial prăbuşit pe Pământ. Sosirea ei declanşează o serie de evenimente care îl forţează pe Jack să pună sub semnul întrebării tot ce ştia până acum. Din acel moment, soarta omenirii se află în mâinile sale......
Vizualizări: 1839 | Comentarii: 0

Movie 43 online subtitrat

Movie 43 Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1938 | Comentarii: 0

Maniac online subtitrat

Maniac Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1269 | Comentarii: 0

Hansel & Gretel: Witch Hunters online subtitrat

Hansel & Gretel: Witch Hunters Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1470 | Comentarii: 0

Welcome to the Punch - Bine aţi venit în capcană (2013) online subtitrat

Welcome to the Punch - Bine aţi venit în capcană (2013) Jacob Sternwood, care a încălcat legea de nenumărate ori în trecut, este acum forţat să se întoarcă la Londra, când fiul său este implicat într-un jaf care a mers prost. Asta îi dă detectivului Max Lewinsky o ultimă şansă să-l prindă pe Jacob, omul pe care l-a urmărit fără succes atâta timp....
Vizualizări: 1302 | Comentarii: 0

Texas Chainsaw 3D online subtitrat

Texas Chainsaw 3D Tânăra Heather Miller (interpretată de Alexandra Daddario) porneşte într-o călătorie către Texas, unde are de luat în primire o moştenire, fără să-i treacă prin cap că are să-şi intersecteze drumul cu un psihopat mascat, mânuitor al unui ferăstrău electric....
Vizualizări: 1265 | Comentarii: 0

Dark Skies (2013) online subtitrat

Dark Skies (2013) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1808 | Comentarii: 0

Hot Shots! Part Deux online subtitrat

Hot Shots! Part Deux Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1358 | Comentarii: 0

Escape from Planet Earth online subtitrat

Escape from Planet Earth Pe planeta Baab, Scorch Supernova (Brendan Fraser), astronaut, este un erou naţional pentru populaţia de extratereştri cu chip albastru. Maestru al misiunilor spectaculoase de salvare, Scorch reuşeşte să facă fapte de un curaj nemaivăzut cu ajutorul tăcut al fratelui său tocilar, Gary (Rob Corddry), şef peste controlul misiunilor de la BASA. Când şefa cea mare de la BASA, Lena (Jessica Alba), o femeie care nu-şi pierde timpul cu prostii, îi informează pe cei doi fraţi că s-a primit un…...
Vizualizări: 1111 | Comentarii: 0

Identity Thief - Hoaţa de identitate (2013) online subtitrat

Identity Thief - Hoaţa de identitate (2013) Jason Bateman (Horrible Bosses) şi Melissa McCarthy (Bridesmaids) se află în fruntea distribuţiei de staruri din această comedie despre un tip cu nimic ieşit din comun care ajunge în situaţia de a lua măsuri extreme pentru a-şi recupera identitatea furată......
Vizualizări: 1452 | Comentarii: 0
« 1 2 ... 66 67 68