Filme online » Actiune

Mohenjo Daro 2016 online subtitrat


Server 1
Server 2
Server 3

Film: Mohenjo Daro 2016
Categoria: Actiune, Drama, Aventura
Data adaugarii: 06-11-2016
Vazut de: 1291 persoane
Tag-uri: Daro, 2016, Mohenjo
Descrierea filmului:
În timpul preistoric din Valea Indului, în 2016 î.Hr., lăcomia malefică a unui om este pe cale de a distruge unul dintre cele mai vechi orașe din lumea antică, Mohenjo Daro. Un tânăr fermier, Sarman, intră în oraș și o întâlnește pe Chaani, fiica preotului, care a prezis că va fi originea unei societăți noi. Sarman, în încercarea lui de a câștiga dragostea lui Chaani, dezvăluie secretele pe care nimeni, niciodată nu ar fi trebuit să le știe – despre Chaani, despre Mohenjo Daro și despre propriul său trecut. Sarman trebuie să conteste apoi elita orașului și să lupte împotriva unei mulțimi copleșitoare pentru a salva civilizația lor, contrar, generațiile viitoare nu vor afla niciodată adevărul despre moralitatea orașului Mohenjo Daro.

Pentru a scapa de bannere (reclamele nedorite de pe site) va rugam Inregistrati-va. Accesul pe acest site este gratuit in totalitate.

| Comentarii: 1
S-ar putea sa te intereseze si unul dintre aceste filme:


Total comentarii : 1
avatar
0
1
Frumos filmul! Merita vazut! Putin cam lung, dar e frmos! Are putina comedie, putin suspans, actiune...... Vizionare placuta!
avatar