Filme online » Animatie

Filme Animatie online subtitrate


Monsters University - Universitatea monştrilor (2013) online subtitrat

Monsters University - Universitatea monştrilor (2013) Universitatea Monştrilor îi readuce în faţa publicului pe cei doi monştri năzdrăvani, Mike şi Sully, cunoscuţi de public din animaţia mult aclamată şi premiată “Compania Monştrilor”/”Monsters Inc”, care trebuie să se alieze, în ciuda unor resentimente, pentru a câştiga Campionatul de Ţipat. Excluşi din Programul de Ţipat tocmai din pricina rivalităţii dintre ei, aceştia se văd nevoiţi să se înscrie la concursul celor mai înfricoşători monştrii din Universitate pentru a fi primiţi din nou în program. Obligaţi de circumstanţe, cei doi îşi formează repede o echipă care să concureze împotriva celor mai populare frăţii din campus, trecând printr-o mulţime de peripeţii, timp în care prieteniile dintre simpaticii monstruleţi se consolidează puternic....
Vizualizări: 3420 | Comentarii: 0

The Outback online subtitrat

The Outback Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1356 | Comentarii: 0

EPIC - Regatul Secret online subtitrat

EPIC - Regatul Secret Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1137 | Comentarii: 0

The Day of the Crows online subtitrat

The Day of the Crows Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1453 | Comentarii: 0

Toy Story 3 online subtitrat

Toy Story 3 Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1553 | Comentarii: 0

Toy Story 2 online subtitrat

Toy Story 2 Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1350 | Comentarii: 0

Toy Story online subtitrat

Toy Story Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1178 | Comentarii: 0

The Lion King - Regele Leu (1994) online subtitrat

The Lion King - Regele Leu (1994) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 9237 | Comentarii: 0

Finding Nemo - In cautarea lui Nemo online subtitrat

Finding Nemo - In cautarea lui Nemo O aventură subacvatică în care este urmărită călătoria amuzantă şi plină de aventuri a doi peşti - Marlin (Albert Brooks) şi fiul său, Nemo (Alexander Gould) - care vor fi separaţi la Marea Barieră de Corali. Nemo este luat pe neaşteptate din ocean şi ajunge în acvariul unui dentist din Portul Sydney. Împreună cu un prieten de nădejde, dar care suferă de pierderea memoriei pe termen scurt, pe nume Dory (Ellen DeGeneres), tatăl lui Nemo porneşte într-o palpitantă aventură…...
Vizualizări: 4690 | Comentarii: 0

Shrek The Third - Shrek al treilea (2007) online subtitrat

Shrek The Third - Shrek al treilea (2007) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 3308 | Comentarii: 0

Up - Deasupra Tuturor (2009) online subtitrat

Up - Deasupra Tuturor (2009) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2077 | Comentarii: 0

Madagascar 3: Fugariti prin Europa online subtitrat

Madagascar 3: Fugariti prin Europa Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2373 | Comentarii: 0

Shrek Forever After (2010) online subtitrat

Shrek Forever After (2010) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2731 | Comentarii: 0

Green Lantern: Emerald Knights (2011) online subtitrat

Green Lantern: Emerald Knights (2011) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1684 | Comentarii: 0

Despicable Me (2010) online subtitrat

Despicable Me (2010) Într-o suburbie fericită înconjurată de gărduleţe albe şi tufe de trandafiri se află o casă neagră care zace în mijlocul unei peluze părăginite. Această casă ascunde un secret teribil, neştiut şi nebănuit de nimeni din vecini. Înconjurat de o armată de minioni, maleficul Gru (voce – Steve Carell) pune la cale jaful secolului, de proporţii astronomice. O să fure luna! (da, luna!!)....
Vizualizări: 1380 | Comentarii: 0

The Smurfs - Strumpfii (2011) online subtitrat

The Smurfs - Strumpfii (2011) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1400 | Comentarii: 0

Cars 2 online subtitrat

Cars 2 Lightning McQueen (Owen Wilson) revine pe pistă în această continuare a succesului din 2006, însoţit de cel mai bun prieten al său, mototolitul entuziast Mater. Cei doi se vor vedea nevoiţi să depună toate eforturile pentru a ieşi cu fruntea sus dintr-o nouă intrigă, iar de această dată aventurile îi vor conduce pe tot cuprinsul globului....
Vizualizări: 1803 | Comentarii: 0

Kung Fu Panda 2 (2011) online subtitrat

Kung Fu Panda 2 (2011) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2338 | Comentarii: 0

Tom And Jerry Meet Sherlock Holmes (2010) online subtitrat

Tom And Jerry Meet Sherlock Holmes (2010) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 915 | Comentarii: 0

Rio (2011) online subtitrat

Rio (2011) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 3505 | Comentarii: 0

Batman: Under The Red Hood online subtitrat

Batman: Under The Red Hood Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1773 | Comentarii: 0

Cars online subtitrat

Cars Lightning McQueen este un "masinut" mandru nevoie-mare, incepator in ale curselor de masini.El merge in viteza spre o cursa importanta, dar ajunge in Radiator Springs, unde are un accident in urma caruia distruge multe din bunurile locuitorilor acestui orasel.Pentru a se revansa, mandrul "masinut" este pedepsit sa faca munca in folosul comunitatii.Desi ar face…...
Vizualizări: 2001 | Comentarii: 0

The Lorax - Protectorul Padurii (2012) online subtitrat

The Lorax - Protectorul Padurii (2012) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1535 | Comentarii: 0

Biohazard: Damnation - Resident Evil: Conspiratia (2012) online subtitrat

Biohazard: Damnation - Resident Evil: Conspiratia (2012) "Biohazard: Damnation" este o animaţie ce prezintă o nouă poveste cu zombi care omoară tot ce întâlnesc. Acţiunea are loc în Republica Slavă. Aceasta este o fostă ţară a blocului comunist care şi-a câştigat independenţa, însă în anii ce au urmat ţara a ajuns într-un dezechilibru total, ceea ce a dus la formarea a două tabere: bogaţii care conduc ţara şi săracii care nu mai au nici un cuvânt de spus. Sătui de această problemă, săracii s-au revoltat şi au pornit o revoluţie ce s-a transformat rapid într-un război civil. La ceva timp după izbucnirea războiului au apărut zvonuri că în război sunt folosiţi B.O.W. adică nişte fiinţe care sunt setate doar să ucidă. Acesti B.O.W. sunt create de un parazit care se lipeste de sistemul nervos si nu pot fi opriti decat distrugânduli-se creierul. Leon este un agent secret trimis acolo să descopere ce se întâmplă. La scurt timp după sosirea sa în ţară este capturat de rebeli, care luptau pentru redobândirea ţării de la cei bogaţi, şi i-a primul contact cu B.O.W. se împrieteneşte cu un rebel şi aşa ...
Vizualizări: 2733 | Comentarii: 0

Ice Age 3: Dawn Of The Dinosaurs online subtitrat

Ice Age 3: Dawn Of The Dinosaurs Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2430 | Comentarii: 0

Ice Age 2: The Meltdown online subtitrat

Ice Age 2: The Meltdown Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 5760 | Comentarii: 0

Ice Age: A Mammoth Christmas online subtitrat

Ice Age: A Mammoth Christmas Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 953 | Comentarii: 0

Zambezia (2012) online subtitrat

Zambezia (2012) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1231 | Comentarii: 0

Brave - Neinfricata (2012) online subtitrat

Brave - Neinfricata (2012) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1679 | Comentarii: 0

The Prodigies - Jocul razbunarii (2011) online subtitrat

The Prodigies - Jocul razbunarii (2011) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1716 | Comentarii: 0

The Penguins of Madagascar: Operation: Antarctica online subtitrat

The Penguins of Madagascar: Operation: Antarctica Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1192 | Comentarii: 0

Monster High: Ghoul's Rule! online subtitrat

Monster High: Ghoul's Rule! Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1131 | Comentarii: 0

Ice Age: Continental Drift online subtitrat

Ice Age: Continental Drift Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1160 | Comentarii: 0

Hotel Transylvania (2012) online subtitrat

Hotel Transylvania (2012) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1365 | Comentarii: 0

Wreck-It Ralph - Ralph Strica-Tot (2012) online subtitrat

Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2543 | Comentarii: 0

Madly Madagascar (2013) online subtitrat

Madly Madagascar (2013) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1323 | Comentarii: 0

Scooby-Doo! Mask of the Blue Falcon online subtitrat

Scooby-Doo! Mask of the Blue Falcon Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1266 | Comentarii: 0

Lego Star Wars: The Empire Strikes Out online subtitrat

Lego Star Wars: The Empire Strikes Out Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1432 | Comentarii: 0

Not Born to Be Gladiators online subtitrat

Not Born to Be Gladiators Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1342 | Comentarii: 0

Rise of the Guardians online subtitrat

Rise of the Guardians Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1197 | Comentarii: 0

The Croods (2013) online subtitrat

The Croods (2013) CROODS este comedie animată în 3D care urmăreşte prima familie modernă a lumii pe parcursul călătoriei lor de-a lungul vieţii. Atunci când peştera care le fusese casă este distrusă - împreună cu restul lumii lor - familia Crood este obligată să pornească în prima călătorie pe drumul (sau calea) familiei. Zguduiţi de conflicte generaţionale şi întorsături seismice, Familia Croods descoperă o lume nouă incredibilă, plină de creaturi fantastice şi un viitor cum nici nu-şi…...
Vizualizări: 1446 | Comentarii: 0
« 1 2 3 4