Filme online » Dragoste

Filme Dragoste online subtitrate


Come See the Paradise - Veniti în Paradis (1990) online subtitrat

Come See the Paradise - Veniti în Paradis (1990) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 3686 | Comentarii: 0

Yeh Jawaani Hai Deewani (2013) online subtitrat

Yeh Jawaani Hai Deewani (2013) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1992 | Comentarii: 0

Love and Honor - Iubire si onoare (2013) online subtitrat

Love and Honor - Iubire si onoare (2013) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2585 | Comentarii: 0

Jab Tak Hai Jaan - Atât timp cât voi trăi (2012) online subtitrat

Jab Tak Hai Jaan - Atât timp cât voi trăi (2012) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 4729 | Comentarii: 0

Rent - Viaţa de boem (2005) online subtitrat

Rent - Viaţa de boem (2005) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1764 | Comentarii: 0

Crazy, Stupid, Love. - A naibii dragoste (2011) online subtitrat

Crazy, Stupid, Love. - A naibii dragoste (2011) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2446 | Comentarii: 0

Bedazzled - Pact cu diavoliţa (2000) online subtitrat

Bedazzled - Pact cu diavoliţa (2000) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2273 | Comentarii: 0

The Adjustment Bureau - Gardienii destinului (2011) online subtitrat

The Adjustment Bureau - Gardienii destinului (2011) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2481 | Comentarii: 0

Eternal Sunshine of the Spotless Mind - Stralucirea eterna a mintii neprihanite (2004) online subtitrat

Eternal Sunshine of the Spotless Mind - Stralucirea eterna a mintii neprihanite (2004) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1954 | Comentarii: 0

Cougars, Inc. (2011) online subtitrat

Cougars, Inc. (2011) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1714 | Comentarii: 0

The Nutty Professor - Profesorul Trasnit (1996) online subtitrat

The Nutty Professor - Profesorul Trasnit (1996) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2617 | Comentarii: 0

Look Who's Talking - Uite cine vorbeste (1989) online subtitrat

Look Who's Talking - Uite cine vorbeste (1989) O contabila ramane insarcinata cu iubitul ei casatorit, care refuza sa-si paraseasca sotia si sa-si asume responsabilitatea copilului. Lasata de una singura, gravida se imprieteneste cu un sofer de taxi cu inima mare care o duce in graba la spital, atunci cand se declanseaza contractiile. El se indragosteste repede si de ea si de copilul precoce care comenteaza omniscient actiunea (inclusiv propria-i nastere) prin vocea pisichera a lui Bruce Willis. Pentru ca inca mai suspina dupa fostul ei iubit businessman, contabila respinge, la…...
Vizualizări: 4928 | Comentarii: 0

My Sassy Girl - Traieste clipa (2008) online subtitrat

My Sassy Girl - Traieste clipa (2008) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2601 | Comentarii: 0

A Royal Affair - O Afacere Regala (2012) online subtitrat

A Royal Affair - O Afacere Regala (2012) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 3025 | Comentarii: 0

Rushlights (2013) online subtitrat

Rushlights (2013) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1917 | Comentarii: 0

Confessions of a Shopaholic - Ma dau in vant dupa cumparaturi (2009) online subtitrat

Confessions of a Shopaholic - Ma dau in vant dupa cumparaturi (2009) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2248 | Comentarii: 0

What Women Want - Ce-si doresc femeile (2000) online subtitrat

What Women Want - Ce-si doresc femeile (2000) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2780 | Comentarii: 0

Just Go with It - Nevasta de imprumut 2011 online subtitrat

Just Go with It - Nevasta de imprumut 2011 În filmul Nevastă de împrumut, pentru a ascunde o minciună nesăbuită, un chirurg plastic, care-i face curte unei profesoare, cu mult mai tinere, o roagă pe asistenta sa, extrem de loială, să joace rolul nevestei de care chipurile intenționa sa divorțeze. Din cauza acestei minciuni, trebuie să intre în joc și copiii asistentei, iar pe toți îi așteaptă un week-end în Hawai care până la urmă le va schimba viața....
Vizualizări: 2655 | Comentarii: 0

Another Cinderella Story - O alta cenusareasa moderna (2008) online subtitrat

Another Cinderella Story - O alta cenusareasa moderna  (2008) Bazat pe povestea clasica a Cenuşăresei, dar adaptat într-o manieră modernă şi revoluţionară, filmul "Another Cinderella story" o are în centrul acţiunii pe simpatica adolescentă Mary, care locuieşte împreună cu mama ei vitregă Dominique Blatt - o fostă vedetă pop - şi cu cele două surori vitrege pe nume Britt şi Bree. Fiind foarte talentată la dans, Mary visează să studieze în Manhattan şi să întâlnească marea dragoste a vieţii, dorinţă ce pare să i se împlinească atunci când il cunoaşte pe Joey Parker, un cântăreţ popular al cărui nume de scenă este J.P. La un bal mascat, Mary şi Joey dansează împreună toată noaptea şi se îndrăgostesc nebuneşte unul de celălalt, dar atunci când orologiul bate miezul nopţii fata se grăbeşte spre casă lăsând în urma ei nu un condur, ci un I-pod. Având acest singur indiciu ce l-ar putea conduce spre aflarea identităţii misterioasei dansatoare, Joey porneşte în căutarea frumoasei mascate în vreme ce Mary se înscrie la un concurs de dans al cărui premiu este o apariţie în ultimul videoclip al cântăreţul...
Vizualizări: 19720 | Comentarii: 0

A Cinderella Story - O Cenusareasa moderna (2004) online subtitrat

A Cinderella Story - O Cenusareasa moderna (2004) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 10714 | Comentarii: 0

I Give It a Year – Primul an de casnicie (2013) online subtitrat

I Give It a Year – Primul an de casnicie (2013) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1404 | Comentarii: 0

Muzi v nadeji - Men in Hope (2011) online subtitrat

Muzi v nadeji - Men in Hope (2011) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1938 | Comentarii: 0

Before Sunset - Inainte de apus (2004) online subtitrat

Before Sunset - Inainte de apus (2004) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1905 | Comentarii: 0

Seeking a Friend for the End of the World - Caut prieten pentru sfarsitul lumii (2012) online subtitrat

Seeking a Friend for the End of the World - Caut prieten pentru sfarsitul lumii (2012) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1509 | Comentarii: 0

Minte-ma frumos (2012) online subtitrat

Minte-ma frumos (2012) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1662 | Comentarii: 0

Krrish (2006) online subtitrat

Krrish (2006) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 3941 | Comentarii: 0

Romancing the Stone - Idila pentru o piatra pretioasa (1984) online subtitrat

Romancing the Stone - Idila pentru o piatra pretioasa (1984) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 10779 | Comentarii: 0

The Heartbreak Kid - Cât durează o căsnicie 2007 online subtitrat

The Heartbreak Kid - Cât durează o căsnicie 2007 The Heartbreak Kid – Cat dureaza o casnicie, este o comedie romantica neconventionala, asezonata cu picanterii exagerate marca regizorilor Bobby si Peter Farrelly, ce mixeaza pe vechi si verificate gaguri,pe poante obraznice si imprevizibile. Rezultatul? O indrazneata comedie a erorilor in toate…...
Vizualizări: 4836 | Comentarii: 0

Something Borrowed - Iubit de imprumut (2011) online subtitrat

Something Borrowed - Iubit de imprumut (2011) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 4222 | Comentarii: 0

The Oranges - Vecinii online subtitrat

The Oranges - Vecinii Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 3088 | Comentarii: 0

Prince of Persia: The Sands of Time - Printul Persiei: Nisipurile Timpului online subtitrat

Prince of Persia: The Sands of Time - Printul Persiei: Nisipurile Timpului Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1782 | Comentarii: 0

American Pie online subtitrat

American Pie Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1484 | Comentarii: 0

Friends with Benefits - Prietenie cu folos (2011) online subtitrat

Friends with Benefits - Prietenie cu folos (2011) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 6526 | Comentarii: 0

When in Rome - Amor la Roma (2010) online subtitrat

When in Rome - Amor la Roma (2010) Beth este o ambiţioasă tânără din New York, cu un program extrem de încărcat. Atunci când sora ei o anunţă că se mărită cu un italian pe care îl cunoscuse de doar două săptămâni, este destul de sceptică, dar lasă totul la o parte şi pleacă la Roma. De fapt, Beth abia aştepta să părăsească New Yorkul,…...
Vizualizări: 3962 | Comentarii: 0

My Super Ex-Girlfriend - Fosta mea Super-Gagica online subtitrat

My Super Ex-Girlfriend - Fosta mea Super-Gagica Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 3379 | Comentarii: 0

No Strings Attached - Fara Obligatii (2011) online subtitrat

No Strings Attached - Fara Obligatii (2011) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2890 | Comentarii: 0

Underworld Evolution online subtitrat

Underworld Evolution Filmul începe din punctul unde se termina "Lumea de Dincolo": Selene şi Michael fug de vampiri. Fiind cea care i-a provocat moartea lui Viktor, Selene nu mai poate spera decât să îl înduplece pe ultimul bătrân rămas, Marcus. Dar Marcus s-a trezit deja şi a devenit o făptură mult mai puternică decât înainte. Acum, singurul lui ţel este să îl trezească şi pe fratele său Lycan, William, eliberându-l din închisoarea sa eternă. Nu a mai rămas prea mult timp, iar Selene şi Michael trebuie să pună cap la cap ultimele indicii, pentru a descifra misterele descendenţei lor de sânge şi a-l opri pe Marcus înainte să fie prea târziu....
Vizualizări: 2016 | Comentarii: 0

Underworld online subtitrat

Underworld Secole de-a rândul, două rase au evoluat în paralel, ascunse printre oameni - sofisticaţii şi aristocraticii Vampiri, şi Vârcolacii brutali şi neînfricaţi. Pentru muritori, existenţa lor este o poveste groaznică, un mit. Dar cele două specii sunt rivale în lupta pentru supravieţuire, căci au jurat să ducă un război pe viaţă şi pe moarte, până când pe suprafaţa Pământului va mai rămâne o singură rasă....
Vizualizări: 2018 | Comentarii: 0

The Great Gatsby - Marele Gatsby (2013) online subtitrat

The Great Gatsby - Marele Gatsby (2013) Mintea strălucită şi plină de imaginaţie a scenaristului, producătorului şi regizorului Baz Luhrmann a dat viaţă ecranizării romanului „Marele Gatsby”, scris de F. Scott Fitzgerald. În adaptarea sa regizorul îmbină vizualul, sunetul şi povestea în 3D, oglindind epoca petrecerilor din perioada jazzului descrisă de Fitzgerald într-o manieră relevantă zilelor noastre. Leonardo DiCaprio joacă rolul lui Gatsby....
Vizualizări: 1203 | Comentarii: 0

Step Up Revolution online subtitrat

Step Up Revolution Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1768 | Comentarii: 0

The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2 online subtitrat

The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2 Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2553 | Comentarii: 0

The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1 online subtitrat

The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1 Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 3106 | Comentarii: 0

The Twilight Saga: Eclipse (2010) online subtitrat

The Twilight Saga: Eclipse (2010) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2749 | Comentarii: 0

Twilight: New Moon online subtitrat

Twilight: New Moon Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2151 | Comentarii: 0

Twilight (2008) online subtitrat

Twilight (2008) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 3307 | Comentarii: 0

Silver Linings Playbook - Scenariu pentru happy-end (2012) online subtitrat

Silver Linings Playbook - Scenariu pentru happy-end (2012) Pat este un fost profesor de liceu, care a petrecut 4 ani într-o clinică destinată tratării bolilor nervoase după ce a fost înşelat şi părăsit de soţia lui, Nikki. Mutându-se sub acelaşi acoperiş cu părinţii lui după ce este externat, Pat are impresia falsă că nu a lipsit de acasă mai mult de câteva luni şi este obsedat de ideea de a o recuceri pe Nikki....
Vizualizări: 1297 | Comentarii: 0

Les Miserables online subtitrat

Les Miserables izerabilii este adaptarea pentru marele ecran a muzicalului ce face în continuare senzaţie pe scenele din toată lumea după 27 de ani, cu 60 de milioane de spectatori şi fiind jucat în 21 de limbi pe tot globul. Regizat de Tom Hooper, câştigător al premiului Oscar pentru The King’s Speech, filmul este o producţie Working Title/Cameron Mackintosh şi are o distribuţie de staruri formată din Hugh Jackman, Russell Crowe, Anne Hathaway, Amanda Seyfried, Eddie Redmayne, Aaron Tveit, Samantha…...
Vizualizări: 1531 | Comentarii: 0

Warm Bodies (2013) online subtitrat

Warm Bodies (2013) În urma unei epidemii devastatoare, aproape toţi locuitorii planetei sunt transformaţi în zombi însetaţi de sânge. Niciun loc nu mai e sigur, iar micul grup de supravieţuitori este nevoit să se ascundă mereu şi să caute noi metode de apărare în faţa atacurilor imprevizibilelor creaturi....
Vizualizări: 2287 | Comentarii: 0

Not Suitable for Children (2012) online subtitrat

Not Suitable for Children (2012) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 930 | Comentarii: 0

Swinging with the Finkels online subtitrat

Swinging with the Finkels Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1018 | Comentarii: 0
« 1 2 ... 5 6 7 8 »