Filme online » Drama

Filme Drama online subtitrate


Sexy Evil Genius online subtitrat

Sexy Evil Genius Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1201 | Comentarii: 0

When in Rome - Amor la Roma (2010) online subtitrat

When in Rome - Amor la Roma (2010) Beth este o ambiţioasă tânără din New York, cu un program extrem de încărcat. Atunci când sora ei o anunţă că se mărită cu un italian pe care îl cunoscuse de doar două săptămâni, este destul de sceptică, dar lasă totul la o parte şi pleacă la Roma. De fapt, Beth abia aştepta să părăsească New Yorkul,…...
Vizualizări: 3933 | Comentarii: 0

Race 2 (2013) online subtitrat

Race 2 (2013) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1500 | Comentarii: 0

The Mechanic - Mecanicul online subtitrat

The Mechanic - Mecanicul Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 4761 | Comentarii: 0

Crank 2 High Voltage - Crank: Tensiune maxima online subtitrat

Crank 2 High Voltage - Crank: Tensiune maxima Chev Chelios trebuie să înfrunte un cap al mafiei chinezeşti care i-a furat inima devenită aproape indestructibilă şi i-a înlocuit-o cu un dispozitiv activat de baterii. Din nefericire, acesta are nevoie de descărcări mari de energie, administrate la intervale fixe, pentru a continua să funcţioneze. Chev porneşte într-o nouă cursă contracronometru pentru a-şi recupera inima şi pentru a se răzbuna pe mafiot....
Vizualizări: 1992 | Comentarii: 0

Crank - Razbunare si adrenalina (2006) online subtitrat

Crank - Razbunare si adrenalina (2006) Un asasin (Jason Statham) este informat că o otravă i-a fost injectată în corp şi îl va ucide atunci când bătăile inimii vor ajunge la un anumit nivel. Acum el trebuie să-i găsească pe cei care sunt răspunzători de acest lucru şi să-i omoare înainte ca otrava să-l omoare pe el... Chev Chelios este un criminal profesionist, care lucreaza pentru un sindicat imens de pe Coasta de Vest. Intr-o ultima misiune pe care o indeplineste inainte de a se face baiat cuminte si a trai o viata linistita alaturi de iubita lui, Eve, Chev lasa tinta sa-i scape. A doua zi il trezeste un telefon bizar, prin care este anuntat ca i-a fost injectata in timpul somnului o otrava care il va ucide intr-o ora. Singura conditie care poate prelungi acest fatidic termen este ca Chev sa-si mentina organismul intr-o alerta permanenta, intrucat adrenalina impiedica otrava sa ajunga la inima. Este o lupta contracronometru, in care barbatul trebuie sa-i inlature pe toti cei care ii stau impotriva, in incercarea de a descoperi cine l-a condamnat la aceasta moarte lenta,...
Vizualizări: 2108 | Comentarii: 0

Man on Fire - Pus pe jar online subtitrat

Man on Fire - Pus pe jar Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1835 | Comentarii: 0

Abduction - Rapirea (2011) online subtitrat

Abduction - Rapirea (2011) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1853 | Comentarii: 0

Fast and Furious 6 online subtitrat

Fast and Furious 6 Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1600 | Comentarii: 0

Thor (2011) online subtitrat

Thor (2011) În vremuri demult îndepărtate, Odin, regele din Asgard, poartă un război împotriva Giganţilor de Gheaţă din Jotunheim şi liderul acestora Laufey, pentru a-i împiedica să cucerească cele nouă planete, începând cu Terra. Războincii Asgardieni îi înving pe Giganţii de Gheaţă şi sigilează sursa puterii lor, „The Casket of Ancient Winters” (Cutia Iernilor Antice). În zilele noastre, fiul lui Odin, Thor, se pregăteşte să devină următorul rege al Asgardului, dar este întrerupt când Giganţii de Gheaţă încearcă să recupereze Cutia. În ciuda ordinelor lui Odin, Thor porneşte spre Jotunheim pentru a se confrunta cu Laufey, fiind acompaniat de fratele său Loki şi alţi câţiva războinici.Are loc o bătălie de proporţii în care Asgardienii par a fi depăşiţi de situaţie, iar însuşi Odin intervine pentru a-i salva, distrugând astfel pactul fragil dintre cele două rase. Pentru sfidarea sa, Odin îşi pedepseşte propriul fiu prin luarea tuturor puterilor de Zeu şi exilarea sa pe pământ drept simplu muritor, iar barosul său este, de asemenea aruncat pe pămâ...
Vizualizări: 2943 | Comentarii: 0

The Great Gatsby - Marele Gatsby (2013) online subtitrat

The Great Gatsby - Marele Gatsby (2013) Mintea strălucită şi plină de imaginaţie a scenaristului, producătorului şi regizorului Baz Luhrmann a dat viaţă ecranizării romanului „Marele Gatsby”, scris de F. Scott Fitzgerald. În adaptarea sa regizorul îmbină vizualul, sunetul şi povestea în 3D, oglindind epoca petrecerilor din perioada jazzului descrisă de Fitzgerald într-o manieră relevantă zilelor noastre. Leonardo DiCaprio joacă rolul lui Gatsby....
Vizualizări: 1180 | Comentarii: 0

Pain and Gain online subtitrat

Pain and Gain Regizorul Michael Bay ne prezintă comedia de acţiune "Trage tare şi te scoţi", cu Mark Wahlberg, Dwayne Johnson şi Anthony Mackie, bazată pe incredibila poveste adevărată a unui grup de instructori de fitness din anii '90 de la Miami care, în goana lor după Visul American, decid să dea o lovitură care ia o cale extrem de periculoasă....
Vizualizări: 1917 | Comentarii: 0

Step Up Revolution online subtitrat

Step Up Revolution Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1743 | Comentarii: 0

The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2 online subtitrat

The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2 Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2522 | Comentarii: 0

The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1 online subtitrat

The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1 Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 3050 | Comentarii: 0

Twilight: New Moon online subtitrat

Twilight: New Moon Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2123 | Comentarii: 0

Freelancers - Schimb de focuri (2012) online subtitrat

Freelancers - Schimb de focuri (2012) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2264 | Comentarii: 0

Why Stop Now (2012) online subtitrat

Why Stop Now (2012) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 902 | Comentarii: 0

The Lazarus Project (2008) online subtitrat

The Lazarus Project (2008) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1352 | Comentarii: 0

Argo (2012) online subtitrat

Argo (2012) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1208 | Comentarii: 0

Forces speciales (2011) online subtitrat

Forces speciales (2011) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1565 | Comentarii: 0

Silver Linings Playbook - Scenariu pentru happy-end (2012) online subtitrat

Silver Linings Playbook - Scenariu pentru happy-end (2012) Pat este un fost profesor de liceu, care a petrecut 4 ani într-o clinică destinată tratării bolilor nervoase după ce a fost înşelat şi părăsit de soţia lui, Nikki. Mutându-se sub acelaşi acoperiş cu părinţii lui după ce este externat, Pat are impresia falsă că nu a lipsit de acasă mai mult de câteva luni şi este obsedat de ideea de a o recuceri pe Nikki....
Vizualizări: 1272 | Comentarii: 0

Les Miserables online subtitrat

Les Miserables izerabilii este adaptarea pentru marele ecran a muzicalului ce face în continuare senzaţie pe scenele din toată lumea după 27 de ani, cu 60 de milioane de spectatori şi fiind jucat în 21 de limbi pe tot globul. Regizat de Tom Hooper, câştigător al premiului Oscar pentru The King’s Speech, filmul este o producţie Working Title/Cameron Mackintosh şi are o distribuţie de staruri formată din Hugh Jackman, Russell Crowe, Anne Hathaway, Amanda Seyfried, Eddie Redmayne, Aaron Tveit, Samantha…...
Vizualizări: 1510 | Comentarii: 0

Life of Pi online subtitrat

Life of Pi După naufragiul unui transatlantic, fiul adolescent al unui director de grădină zoologică, Pi Patel, pluteşte în derivă într-o barcă de salvare alături de o hienă, un urangutan, o zebră…...
Vizualizări: 1212 | Comentarii: 0

The Assassins (2012) online subtitrat

The Assassins (2012) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 935 | Comentarii: 0

The Impossible – Paradisul spulberat (2012) online subtitrat

The Impossible – Paradisul spulberat (2012) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1268 | Comentarii: 0

Kill for me (2013) online subtitrat

Kill for me (2013) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 951 | Comentarii: 0

Girls Against Boys (2012) online subtitrat

Girls Against Boys (2012) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1055 | Comentarii: 0

Atlas Shrugged: Part II (2012) online subtitrat

Atlas Shrugged: Part II (2012) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1226 | Comentarii: 0

The Sessions online subtitrat

The Sessions Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 975 | Comentarii: 0

The Haunting in Connecticut 2: Ghosts of Georgia online subtitrat

The Haunting in Connecticut 2: Ghosts of Georgia Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1315 | Comentarii: 0

Bro (2012) online subtitrat

Bro (2012) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1037 | Comentarii: 0

Zborul (2012) online subtitrat

Zborul (2012) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1018 | Comentarii: 0

Jack Reacher - Un glont la tinta (2012) online subtitrat

Jack Reacher - Un glont la tinta (2012) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1600 | Comentarii: 0

Deadfall (2012) online subtitrat

Deadfall (2012) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1261 | Comentarii: 0

90 Minutes online subtitrat

90 Minutes Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 889 | Comentarii: 0

Lore (2012) online subtitrat

Lore (2012) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1235 | Comentarii: 0

I, Anna online subtitrat

I, Anna Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1040 | Comentarii: 0

Last Dance (2012) online subtitrat

Last Dance (2012) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1272 | Comentarii: 0

The First Time (2012) online subtitrat

The First Time (2012) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1717 | Comentarii: 0

Yossi (2012) online subtitrat

Yossi (2012) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1150 | Comentarii: 0

Legendary (2010) online subtitrat

Legendary (2010) Cal Chetley, un adolescent timid, antisocial, in varsta de 15 ani, locuieste impreuna cu mama sa Sharon. Cal inca incearca sa-si revina dupa moartea tragica a tatalui sau, survenita in urma unui accident de masina in urma cu 10 ani si dupa plecarea de acasa a lui Mike, fratele mai mare, fost campion de lupte, ca tatal sau. Dorind sa-si reuneasca familia, Cal se inscrie in echipa de lupte a liceului la care invata. Este incurajat in permanenta de catre Red. In scurt timp, tanarul solitar se transforma intr-un adolescent puternic care contribuie la consolidarea relatiilor familiale....
Vizualizări: 1982 | Comentarii: 0

Killing Lincoln (2013) online subtitrat

Killing Lincoln (2013) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1230 | Comentarii: 0

Cloud Atlas - Atlasul norilor (2012) online subtitrat

Cloud Atlas - Atlasul norilor (2012) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1358 | Comentarii: 0

Barbershop - Frizeria (2002) online subtitrat

Barbershop - Frizeria (2002) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1547 | Comentarii: 0

The Hunt - Vânătoarea (2012) online subtitrat

The Hunt - Vânătoarea (2012) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1276 | Comentarii: 0

23 Minutes to Sunrise (2012) online subtitrat

23 Minutes to Sunrise (2012) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1047 | Comentarii: 0

Jack The Giant Slayer - Jack si uriasii (2013) online subtitrat

Jack The Giant Slayer - Jack si uriasii (2013) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1624 | Comentarii: 0

Trade of Innocents online subtitrat

Trade of Innocents Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1222 | Comentarii: 0

Fight Club - Sala de lupte (1999) online subtitrat

Fight Club - Sala de lupte (1999) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 3623 | Comentarii: 0
« 1 2 ... 24 25 26 27 »