Filme online » Fantastic

Filme Fantastic online subtitrate


Fung wan II - Storm Warriors (2009) online subtitrat

Fung wan II - Storm Warriors (2009) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 3023 | Comentarii: 0

White Tiger - Tigrul alb online subtitrat

White Tiger - Tigrul alb Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1432 | Comentarii: 0

The Incredibles - Incredibilii (2004) online subtitrat

The Incredibles - Incredibilii (2004) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2239 | Comentarii: 0

The Haunted Mansion - Casa bantuita (2003) online subtitrat

The Haunted Mansion - Casa bantuita (2003) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2207 | Comentarii: 0

Witchslayer Gretl (2012) online subtitrat

Witchslayer Gretl (2012) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1055 | Comentarii: 0

Sinbad and the Minotaur - Sinbad şi Minotaurul (2011) online subtitrat

Sinbad and the Minotaur - Sinbad şi Minotaurul (2011) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1808 | Comentarii: 0

Let Me In - Nopţi însângerate (2010) online subtitrat

Let Me In - Nopţi însângerate (2010) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2064 | Comentarii: 0

Secret of the Wings - Tinker Bell: Clopoţica şi secretul aripilor (2012) online subtitrat

Secret of the Wings - Tinker Bell: Clopoţica şi secretul aripilor (2012) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1373 | Comentarii: 0

Jack Frost (1998) online subtitrat

Jack Frost (1998) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1029 | Comentarii: 0

Death Becomes Her - Tinereţe veşnică (1992) online subtitrat

Death Becomes Her - Tinereţe veşnică (1992) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1741 | Comentarii: 0

The Jacket - Cămaşa de forţă (2005) online subtitrat

The Jacket - Cămaşa de forţă (2005) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1636 | Comentarii: 0

Zapreshchennaya realnost - Interceptor (2009) online subtitrat

Zapreshchennaya realnost - Interceptor (2009) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1110 | Comentarii: 0

The Mummy Returns - Mumia revine (2001) online subtitrat

The Mummy Returns - Mumia revine (2001) Într-o cameră întunecată de la British Museum din Londra, o veche legendă a terorii este pe cale să renască. Este anul 1933, Anul scorpionului. Au trecut opt ani de când curajosul legionar Rick O'Connell (Brendan Fraser) şi neînfricata Evelyn, specialista în egiptologie (Rachel Weisz), s-au luptat pentru propriile vieţi cu un inamic în vârstă de 3000 de ani, Imhotep (Arnold Vosloo). Rick şi Evelyn s-au căsătorit şi s-au stabilit la Londra unde îşi cresc fiul, Alex (Freddie Boath). Când un şir de evenimente se termină cu renaşterea lui Imhotep la British Museum, mumia poate să meargă din nou, hotărâtă să-şi împlinească dorinţa de nemurire. Dar există şi o altă forţă mult mai puternică decât Imhotep, născută din cele mai întunecate ritualuri mistice ale Egiptului. Când aceste două forţe se vor înfrunta, soarta lumii va fi incertă, aceasta putând fi salvată doar de familia O'Connell. Aceştia trebuie totodată să-şi salveze fiul, înainte de a fi prea târziu. Misiunea lor îi va purta înapoi în Egipt, pe tărâmul Regelui Scorpion (The Rock)....
Vizualizări: 2106 | Comentarii: 0

The Mummy - Mumia (1999) online subtitrat

The Mummy - Mumia (1999) Nisipurile se vor răscoli. Cerurile se vor deschide. Puterea se va dezlănţui. Legenda o cunoaşteţi. Aventura trebuie sa v-o imaginaţi. Pregatiţi-vă! Fiţi atenţi! Păziţi-vă! Descoperiţi secretul! Dezvăluiţi legenda! Eliberaţi puterea! Moartea începe să-şi arate colţii. În 1923, vânătorul de comori Rick O'Connel descoperă în Egipt ruinele unor construcţii în care faraonii legendari şi-au ascuns comorile. Dar tot acolo a fost îngropat de viu şi blestemat preotul Imoteph, care de abia aşteaptă să fie eliberat pentru a se răzbuna....
Vizualizări: 1744 | Comentarii: 0

The Lord of the Rings: The Return of the King - Stăpânul inelelor: Întoarcerea regelui (2003) online subtitrat

The Lord of the Rings: The Return of the King - Stăpânul inelelor: Întoarcerea regelui (2003) Forţele lui Sauron au atacat capitala Gondor din Minas Tirith în asediul suprem asupra omenirii. Păzit de un lord slăbit, regatul odinioară măreţ nu a avut niciodată nevoie mai mare de un rege. Dar va găsi Aragorn tăria de a deveni ce i-a fost sortit să devină şi să-şi întâmpine destinul? Întrucat Gandalf incearcă cu disperare să mobilizeze forţele distruse din Gondor, Théoden unifică războinicii din Rohan pentru a se alătura luptei. Deşi sunt loiale, curajoase şi pasionale, forţele oamenilor - cu Eowyn şi cu Merry ascunşi printre ele - nu se pot compara cu legiunea imensă de inamici ce se abate asupra regatului....
Vizualizări: 3080 | Comentarii: 0

The Lord of the Rings: The Two Towers - Stăpânul inelelor: Cele două turnuri (2002) online subtitrat

The Lord of the Rings: The Two Towers - Stăpânul inelelor: Cele două turnuri (2002) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1897 | Comentarii: 0

The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring - Stăpânul inelelor: Frăţia inelului (2001) online subtitrat

The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring - Stăpânul inelelor: Frăţia inelului (2001) Timp de mai multe decenii, cuvintele de mai sus au stârnit imaginatiile si au dat contur viselor a peste 100 de milioane de cititori din întreaga lume. Ele au fost citite prima datã în 1954, când Frãtia Inelului scris de J.R.R. Tolkien, primul volum dintr-o epopee formatã din trei…...
Vizualizări: 2434 | Comentarii: 0

Eragon (2006) online subtitrat

Eragon (2006) Eragon este un film de actiune,aventura,familie 2006,regiat de Stefen Fangmeier. Filmul incepe cu Eragon (Edward Speleers),un băiat al unui fermier sărac care descoperă în pădure o piatră albastră , si o bucurie imensa patrunde in sufletul lui .El crede este că va reuşi să cumpere toată iarna de mâncare pentru familia lui.Dar minunata piatra se pare ca este un ou de Dragon, iar in timp oul se va sparge, din el ieşind Saphira, o dragoniţă care este legată într-un fel magic de Eragon.....
Vizualizări: 1624 | Comentarii: 0

Big Fish - Pestele cel Mare (2003) online subtitrat

Big Fish - Pestele cel Mare (2003) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1430 | Comentarii: 0

Cube - Cubul (1997) online subtitrat

Cube - Cubul (1997) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1452 | Comentarii: 0

The Forbidden Kingdom - Regatul interzis (2008) online subtitrat

The Forbidden Kingdom - Regatul interzis (2008) Inspirat dintr-o veche fabula chinezeasca, cea a Regelui-Maimuta, The Forbidden Kingdom penduleaza intre China antica si Statele Unite din ziua de azi. Un adolescent fascinat de filmele kung-fu este transportat ca prin minune in trecut cand gaseste intr-un magazin de antichitati batul de lupta al regelui.Aici tanarul Jason il intalneste pe Lu Yan (un calugar erudit), cel ce-i va fi aproape in periculoasa aventura, aceea de a-l readuce la viata pe Regele Maimuta. Celor doi li se vor alatura Vrabiuta Aurie si un calugar buddist......
Vizualizări: 2505 | Comentarii: 0

Hancock (2008) online subtitrat

Hancock (2008) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1159 | Comentarii: 0

Bolt (2008) online subtitrat

Bolt (2008) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1358 | Comentarii: 0

Watchmen - Cei ce vegheaza (2009) online subtitrat

Watchmen - Cei ce vegheaza (2009) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1146 | Comentarii: 0

Enchanted - Magie in Manhattan (2007) online subtitrat

Enchanted - Magie in Manhattan (2007) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2100 | Comentarii: 0

The Last Legion - Ultima legiune (2007) online subtitrat

The Last Legion - Ultima legiune (2007) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1512 | Comentarii: 0

Jack the Giant Slayer - Jack şi uriaşii (2013) online subtitrat

Jack the Giant Slayer - Jack şi uriaşii (2013) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1288 | Comentarii: 0

Road to Ninja: Naruto the Movie (2012) online subtitrat

Road to Ninja: Naruto the Movie (2012) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 11166 | Comentarii: 0

Dragon Hunter - Vânătorul de dragoni (2009) online subtitrat

Dragon Hunter - Vânătorul de dragoni (2009) Rămas orfan la o vârstă fragedă în urma unui atac al orcilor, în care ambii părinti i-au fost ucişi, Kendrick din Elwood a fost crescut de fratele lui mai mare, Darius. Deşi având doar nouă ani, Darius şi-a dedicat viaţa grijii pentru fratele lui şi izgonirii periodice a orcilor. Darius crescu şi deveni un mare luptător si, dupa o lungă absenţă de lângă Kendrick, revenirea era obligatorie. Întreg tărâmul era acum cuprins de panică din cauza unor zvonuri legate de atacurile unui dragon......
Vizualizări: 2191 | Comentarii: 0

Ring of the Nibelungs - Blestemul inelului (2004) online subtitrat

Ring of the Nibelungs - Blestemul inelului (2004) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 5587 | Comentarii: 0

Conan the Barbarian - Conan Barbarul (2011) online subtitrat

Conan the Barbarian - Conan Barbarul (2011) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1596 | Comentarii: 0

The Green Mile - Culoarul Morţii (1999) online subtitrat

The Green Mile - Culoarul Morţii (1999) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1903 | Comentarii: 0

Merlin and the War of the Dragons - Merlin şi cartea secretelor (2008) online subtitrat

Merlin and the War of the Dragons - Merlin şi cartea secretelor (2008) Merlin şi Cartea Secretelor este povestea fantastică a faimosului vrăjitor care se luptă cu o întreagă armată de dragoni. Cum viitorul Angliei se află în primejdie, Merlin îşi va folosi toată puterea sa magică pentru a-l antrena pe Arthur să devină un rege neînfricat, încercând în acelaşi timp să oprească distrugerea pe care dragonii giganţi au adus-o odată cu ei, înainte ca fiecare castel din ţară să ardă până la temelie....
Vizualizări: 2260 | Comentarii: 0

Merlin and the Book of Beasts - Merlin si cetatea legendara (2010) online subtitrat

Merlin and the Book of Beasts - Merlin si cetatea legendara (2010) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1559 | Comentarii: 0

Insidious (2010) online subtitrat

Insidious (2010) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1162 | Comentarii: 0

Sucker Punch: Evadare din realitate (2011) online subtitrat

Sucker Punch: Evadare din realitate (2011) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1168 | Comentarii: 0

Beastly - Bestial (2011) online subtitrat

Beastly - Bestial (2011) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1336 | Comentarii: 0

Ruby Sparks (2012) online subtitrat

Ruby Sparks (2012) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 817 | Comentarii: 0

Edward Scissorhands - Edward Mâini-de-foarfece (1990) online subtitrat

Edward Scissorhands - Edward Mâini-de-foarfece (1990) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1134 | Comentarii: 0

White Noise 2: The Light - Vocea morţii 2 (2007) online subtitrat

White Noise 2: The Light - Vocea morţii 2 (2007) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2908 | Comentarii: 0

The Odd Life of Timothy Green - Viaţa stranie a lui Timothy Green (2012) online subtitrat

The Odd Life of Timothy Green - Viaţa stranie a lui Timothy Green (2012) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1572 | Comentarii: 0

The Last Airbender - Ultimul războinic al aerului (2010) online subtitrat

The Last Airbender - Ultimul războinic al aerului (2010) În vremuri imemoriale, lumea e împărţită în patru naţiuni cu puteri egale: Tribul Apei, Regatul Pământului, Poporul Focului şi Nomazii Aerului. Mii de ani lumea a trăit în pace, până în ziua când Poporul Focului a început războiul. Singurul care ar fi putut să aducă pacea era Aang (Noah Ringer), un băieţel de numai 12 ani - Avatarul - care era încarnarea umană a Spiritului Lumii, singurul care putea controla toate cele patru elemente. Însă acesta a dispărut exact când era mai mare nevoie de el. Acum, 100 de ani mai târziu, o războinică a Apei, Katara (Nicola Peltz), şi fratele ei Sokka (Jackson Rathbone) îl găsesc pe Aang încastrat în gheaţă. Cei doi trebuie să îl ajute pe Aang să îşi recapete puterile, altfel lumea va fi distrusă....
Vizualizări: 1945 | Comentarii: 2

Mr. Nobody - Domnul Nimeni (2009) online subtitrat

Mr. Nobody - Domnul Nimeni (2009) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1587 | Comentarii: 0

Elektra (2005) online subtitrat

Elektra (2005) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1078 | Comentarii: 0

Angel-A - Înger în Paris (2005) online subtitrat

Angel-A - Înger în Paris (2005) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1429 | Comentarii: 0

Constantine - Constantin (2005) online subtitrat

Constantine - Constantin (2005) Dumnezeu şi Lucifer se află într-un război pentru sufletele tuturor oamenilor. Îngerii şi Demonii nu au voie să se manifeste pe Pământ, dar pot să posedeze şi să influenţeze oamenii, iar metişii sunt folosiţi pentru a înclina mai mult balanţa într-o parte sau alta. Exorcistul John Constantine (Keanu Reeves) s-a născut cu capacitatea de-a vedea Îngerii şi Demonii. La vârsta de 15 ani, el s-a sinucis pentru a scăpa de viziuni, însă după două minute petrecute în Iad, a fost readus la viaţă, iar sufletul său este legat de Iad pentru păcatul comis de a-şi lua viaţa......
Vizualizări: 1942 | Comentarii: 0

Justice League: War (2014) online subtitrat

Justice League: War (2014) Justice League: War este un film de animatie,actiune,aventura 2014, regizat de Jay Oliva.Lumea este atacata de o armată străină, condusă de puternicul Apokoliptian, Darkseid. Un grup de supereroi care constau in Superman, Batman, Wonder Woman, Flash, Green Lantern, Cyborg, Shazam lasa deoparte neînțelegerile lor și formeaza o echipa împreună pentru a apăra Pământul…...
Vizualizări: 2079 | Comentarii: 0

The Adventurer: The Curse of the Midas Box (2014) online subtitrat

The Adventurer: The Curse of the Midas Box (2014) Mistere fantastice, demoni puternici și căutările unui erou neînfricat printr-un tărâm fantastic…...
Vizualizări: 1443 | Comentarii: 0

Highlander - Nemuritorul (1986) online subtitrat

Highlander - Nemuritorul (1986) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1284 | Comentarii: 0

47 Ronin - Ronin: 47 pentru razbunare (2013) online subtitrat

47 Ronin - Ronin: 47 pentru razbunare (2013) După ce un războinic le ucide maestrul şi îi declară proscrişi, 47 de samurai rămaşi fără stăpân jură să se răzbune şi să-şi recâştige onoarea. Goniţi din casele lor şi împrăştiaţi prin tot ţinutul, aceşti ronini se văd nevoiţi să apeleze la ajutorul lui Kai (Reeves), un samurai de rang inferior, pe…...
Vizualizări: 1704 | Comentarii: 0
« 1 2 3 4 5 »