Filme online » Horror

Filme Horror online subtitrate


Priest : Razbunatorul online subtitrat

Priest : Razbunatorul Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2205 | Comentarii: 0

Underworld: Awakening online subtitrat

Underworld: Awakening Lupta de milenii dintre Vampiri şi Lycani îşi continuă dezlănţuirea în excepţionalul film 3D, Lumea de dincolo-Trezirea la viaţă, cel de-al patrulea şi cel mai spectaculos film al mult îndrăgitei serii Underworld. În Lumea de dincolo-Trezirea la viaţă, acţiunea sagăi şi haosul luptei sunt transferate la un nivel superior aducând-o pe legendara războinică a Vampirilor, Selena (Kate Beckinsale), în confruntare directă cu cel mai puternic adversar al ei. În acelaşi timp ea…...
Vizualizări: 1452 | Comentarii: 0

Underworld Rise Of The Lycans online subtitrat

Underworld Rise Of The Lycans Acest prequel urmareste originea vrajbei dintre vampirii aristocrati, cunoscuti si sub numele de Negustorii Mortii (Death Dealers), si fostii lor sclavi, varcolacii(Lycans). In Evul Mediu,un tanar varcolac numit Lucian era un lider puternic si ii chemase pe varcolaci sa se ridice impotriva lui Viktor, un rege vampir foarte crud, care ii inrobise. Lucian incearca acum sa distruga vampirii si sa redea libertatea varcolacilor....
Vizualizări: 1510 | Comentarii: 0

Underworld Evolution online subtitrat

Underworld Evolution Filmul începe din punctul unde se termina "Lumea de Dincolo": Selene şi Michael fug de vampiri. Fiind cea care i-a provocat moartea lui Viktor, Selene nu mai poate spera decât să îl înduplece pe ultimul bătrân rămas, Marcus. Dar Marcus s-a trezit deja şi a devenit o făptură mult mai puternică decât înainte. Acum, singurul lui ţel este să îl trezească şi pe fratele său Lycan, William, eliberându-l din închisoarea sa eternă. Nu a mai rămas prea mult timp, iar Selene şi Michael trebuie să pună cap la cap ultimele indicii, pentru a descifra misterele descendenţei lor de sânge şi a-l opri pe Marcus înainte să fie prea târziu....
Vizualizări: 2098 | Comentarii: 0

Underworld online subtitrat

Underworld Secole de-a rândul, două rase au evoluat în paralel, ascunse printre oameni - sofisticaţii şi aristocraticii Vampiri, şi Vârcolacii brutali şi neînfricaţi. Pentru muritori, existenţa lor este o poveste groaznică, un mit. Dar cele două specii sunt rivale în lupta pentru supravieţuire, căci au jurat să ducă un război pe viaţă şi pe moarte, până când pe suprafaţa Pământului va mai rămâne o singură rasă....
Vizualizări: 2081 | Comentarii: 0

Biohazard: Damnation - Resident Evil: Conspiratia (2012) online subtitrat

Biohazard: Damnation - Resident Evil: Conspiratia (2012) "Biohazard: Damnation" este o animaţie ce prezintă o nouă poveste cu zombi care omoară tot ce întâlnesc. Acţiunea are loc în Republica Slavă. Aceasta este o fostă ţară a blocului comunist care şi-a câştigat independenţa, însă în anii ce au urmat ţara a ajuns într-un dezechilibru total, ceea ce a dus la formarea a două tabere: bogaţii care conduc ţara şi săracii care nu mai au nici un cuvânt de spus. Sătui de această problemă, săracii s-au revoltat şi au pornit o revoluţie ce s-a transformat rapid într-un război civil. La ceva timp după izbucnirea războiului au apărut zvonuri că în război sunt folosiţi B.O.W. adică nişte fiinţe care sunt setate doar să ucidă. Acesti B.O.W. sunt create de un parazit care se lipeste de sistemul nervos si nu pot fi opriti decat distrugânduli-se creierul. Leon este un agent secret trimis acolo să descopere ce se întâmplă. La scurt timp după sosirea sa în ţară este capturat de rebeli, care luptau pentru redobândirea ţării de la cei bogaţi, şi i-a primul contact cu B.O.W. se împrieteneşte cu un rebel şi aşa ...
Vizualizări: 2733 | Comentarii: 0

The Twilight Saga: Eclipse (2010) online subtitrat

The Twilight Saga: Eclipse (2010) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2807 | Comentarii: 0

Twilight: New Moon online subtitrat

Twilight: New Moon Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2197 | Comentarii: 0

Jocul varcolacilor (2011) online subtitrat

Jocul varcolacilor (2011) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 985 | Comentarii: 0

The Frozen (2012) online subtitrat

The Frozen (2012) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1310 | Comentarii: 0

Warm Bodies (2013) online subtitrat

Warm Bodies (2013) În urma unei epidemii devastatoare, aproape toţi locuitorii planetei sunt transformaţi în zombi însetaţi de sânge. Niciun loc nu mai e sigur, iar micul grup de supravieţuitori este nevoit să se ascundă mereu şi să caute noi metode de apărare în faţa atacurilor imprevizibilelor creaturi....
Vizualizări: 2368 | Comentarii: 0

The Collection online subtitrat

The Collection Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1093 | Comentarii: 0

Lake Placid: The Final Chapter online subtitrat

Lake Placid: The Final Chapter Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1014 | Comentarii: 0

House of 1000 Corpses - Casa Celor O Mie De Cadavre (2003) online subtitrat

House of 1000 Corpses - Casa Celor O Mie De Cadavre (2003) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1305 | Comentarii: 0

The Haunting in Connecticut 2: Ghosts of Georgia online subtitrat

The Haunting in Connecticut 2: Ghosts of Georgia Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1387 | Comentarii: 0

Mama (2013) online subtitrat

Mama (2013) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1129 | Comentarii: 0

The Clinic - Clinica (2010) online subtitrat

The Clinic - Clinica (2010) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1424 | Comentarii: 0

In Their Skin online subtitrat

In Their Skin Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 982 | Comentarii: 0

Would You Rather (2012) online subtitrat

Would You Rather (2012) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2577 | Comentarii: 0

The Last Exorcism Part II online subtitrat

The Last Exorcism Part II Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1341 | Comentarii: 0

John Dies at the End online subtitrat

John Dies at the End Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1291 | Comentarii: 0

Grave Encounters 2 (2012) online subtitrat

Grave Encounters 2 (2012) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1421 | Comentarii: 0

Devil Seed (2012) online subtitrat

Devil Seed (2012) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1316 | Comentarii: 0

Dracula 3D (2012) online subtitrat

Dracula 3D (2012) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1619 | Comentarii: 0

American Mary (2012) online subtitrat

American Mary (2012) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1060 | Comentarii: 0

Insensibles (2012) online subtitrat

Insensibles (2012) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1270 | Comentarii: 0

The Clinic online subtitrat

The Clinic Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1224 | Comentarii: 0

A Haunted House online subtitrat

A Haunted House Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1689 | Comentarii: 0

Berberian Sound Studio (2012) online subtitrat

Berberian Sound Studio (2012) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 885 | Comentarii: 0

Under the Bed (2012) online subtitrat

Under the Bed (2012) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1224 | Comentarii: 0

Dark Circles (2013) online subtitrat

Dark Circles (2013) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1172 | Comentarii: 0

Maniac online subtitrat

Maniac Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1250 | Comentarii: 0

Hansel & Gretel: Witch Hunters online subtitrat

Hansel & Gretel: Witch Hunters Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1431 | Comentarii: 0

Texas Chainsaw 3D online subtitrat

Texas Chainsaw 3D Tânăra Heather Miller (interpretată de Alexandra Daddario) porneşte într-o călătorie către Texas, unde are de luat în primire o moştenire, fără să-i treacă prin cap că are să-şi intersecteze drumul cu un psihopat mascat, mânuitor al unui ferăstrău electric....
Vizualizări: 1244 | Comentarii: 0

Dark Skies (2013) online subtitrat

Dark Skies (2013) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1787 | Comentarii: 0
« 1 2 ... 7 8 9