Filme online


Avem in total 3380 de filme online pe site Pagini: « 1 2 ... 63 64 65 66 67 68 »

The Expendables 2 online subtitrat

The Expendables 2 Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1113 | Comentarii: 0

Accepted online subtitrat

Accepted Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1245 | Comentarii: 0

Spring Breakers - Vacanţa de primăvară (2012) online subtitrat

Spring Breakers - Vacanţa de primăvară (2012) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2180 | Comentarii: 0

The Pacifier - Bona de la forţele speciale (2005) online subtitrat

The Pacifier - Bona de la forţele speciale (2005) Pe mare. În aer. Terestru. În dubă? Vin Diesel este întruparea eroului modern... sare din avion, conduce maşini de curse, se bate cu cei mai răi tipi din lume şi iese basma curată din acţiuni pe care nici James Bond nu le-ar fi reuşit. Iar dacă până acum nimic nu i-a venit de hac, de data asta, marea provocare la care e supus, e să facă pe dădaca unor copii năstruşnici, ce sunt în stare să scoată sufletul şi dintr-o statuie. Shane Wolfe, puşcaş marin din trupele S.E.A.L.S. trebuie să jongleze cu două slujbe simultan. Să fie gata să sară la bătaie împotriva inamicului şi să facă pe bona cumsecade pentru copiii unui om de ştiinţă, aflaţi în mare pericol după ce tatăl lor fusese asasinat pentru o invenţie secretă. Shane adaugă arsenalului militar pe care-l are în posesie vreo două surprize: câteva biberoane cu suc de fructe şi lapte şi o dubiţă trăsnet, numai bună pentru cinci copii. Prima piatră de încercare e Zoey (BRITTANY SNOW) o adolescentă rebelă, urmată îndeaproape de fratele de 14 ani, Seth (MAX THIERIOTT), de Lulu - 8 ani ...
Vizualizări: 1702 | Comentarii: 0

The Great Gatsby - Marele Gatsby (2013) online subtitrat

The Great Gatsby - Marele Gatsby (2013) Mintea strălucită şi plină de imaginaţie a scenaristului, producătorului şi regizorului Baz Luhrmann a dat viaţă ecranizării romanului „Marele Gatsby”, scris de F. Scott Fitzgerald. În adaptarea sa regizorul îmbină vizualul, sunetul şi povestea în 3D, oglindind epoca petrecerilor din perioada jazzului descrisă de Fitzgerald într-o manieră relevantă zilelor noastre. Leonardo DiCaprio joacă rolul lui Gatsby....
Vizualizări: 1119 | Comentarii: 0

Pain and Gain online subtitrat

Pain and Gain Regizorul Michael Bay ne prezintă comedia de acţiune "Trage tare şi te scoţi", cu Mark Wahlberg, Dwayne Johnson şi Anthony Mackie, bazată pe incredibila poveste adevărată a unui grup de instructori de fitness din anii '90 de la Miami care, în goana lor după Visul American, decid să dea o lovitură care ia o cale extrem de periculoasă....
Vizualizări: 1865 | Comentarii: 0

Hummingbird - Legea străzii (2013) online subtitrat

Hummingbird - Legea străzii (2013) Jason Statham este Joey, un fost soldat din Forţele Speciale, ajuns acum să trăiască pe străzi, în lumea de infractori din Londra, şi care acum se transformă în Înger Răzbunător când destinul îl obligă să-şi asume identitatea altcuiva.Hummingbird este un thriller brutal, dar surprinzător de emoţionant, despre un om care crede despre el că e de nemântuit şi care caută să-şi facă singur justiţie, dar ce găseşte este dragostea, chiar dacă efemeră....
Vizualizări: 1498 | Comentarii: 0

Step Up Revolution online subtitrat

Step Up Revolution Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1692 | Comentarii: 0

The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2 online subtitrat

The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2 Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2453 | Comentarii: 0

The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1 online subtitrat

The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1 Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2861 | Comentarii: 0

The Twilight Saga: Eclipse (2010) online subtitrat

The Twilight Saga: Eclipse (2010) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2569 | Comentarii: 0

Twilight: New Moon online subtitrat

Twilight: New Moon Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2067 | Comentarii: 0

Twilight (2008) online subtitrat

Twilight (2008) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 3036 | Comentarii: 0

Brave - Neinfricata (2012) online subtitrat

Brave - Neinfricata (2012) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1601 | Comentarii: 0

Branded online subtitrat

Branded Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 973 | Comentarii: 0

The Prodigies - Jocul razbunarii (2011) online subtitrat

The Prodigies - Jocul razbunarii (2011) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1597 | Comentarii: 0

The Penguins of Madagascar: Operation: Antarctica online subtitrat

The Penguins of Madagascar: Operation: Antarctica Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1071 | Comentarii: 0

Sex Drive - In SEXcursie (2008) online subtitrat

Sex Drive - In SEXcursie (2008) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1264 | Comentarii: 1

Hideaways online subtitrat

Hideaways Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1096 | Comentarii: 0

Freelancers - Schimb de focuri (2012) online subtitrat

Freelancers - Schimb de focuri (2012) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2216 | Comentarii: 0

Jocul varcolacilor (2011) online subtitrat

Jocul varcolacilor (2011) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 893 | Comentarii: 0

Casper online subtitrat

Casper Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1219 | Comentarii: 0

Why Stop Now (2012) online subtitrat

Why Stop Now (2012) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 861 | Comentarii: 0

The Lazarus Project (2008) online subtitrat

The Lazarus Project (2008) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1302 | Comentarii: 0

The Frozen (2012) online subtitrat

The Frozen (2012) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1119 | Comentarii: 0

Pitch Perfect online subtitrat

Pitch Perfect Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1480 | Comentarii: 0

Monster High: Ghoul's Rule! online subtitrat

Monster High: Ghoul's Rule! Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 974 | Comentarii: 0

Fighting Fish (2012) online subtitrat

Fighting Fish (2012) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 965 | Comentarii: 0

Argo (2012) online subtitrat

Argo (2012) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1167 | Comentarii: 0

Death Race: Inferno - Cursa mortală: Infernul (2012) online subtitrat

Death Race: Inferno - Cursa mortală: Infernul (2012) Carl Lucas a castigat patru curse si mai are nevoie doar de o victorie pentru a-si castiga libertatea. Inainte de cursa finala Carl si echipa lui, cu masini cu tot, sunt transferati la o alta inchisoare unde vor concura in Cursa Mortii in desert....
Vizualizări: 1523 | Comentarii: 0

Forces speciales (2011) online subtitrat

Forces speciales (2011) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1518 | Comentarii: 0

Silver Linings Playbook - Scenariu pentru happy-end (2012) online subtitrat

Silver Linings Playbook - Scenariu pentru happy-end (2012) Pat este un fost profesor de liceu, care a petrecut 4 ani într-o clinică destinată tratării bolilor nervoase după ce a fost înşelat şi părăsit de soţia lui, Nikki. Mutându-se sub acelaşi acoperiş cu părinţii lui după ce este externat, Pat are impresia falsă că nu a lipsit de acasă mai mult de câteva luni şi este obsedat de ideea de a o recuceri pe Nikki....
Vizualizări: 1206 | Comentarii: 0

Les Miserables online subtitrat

Les Miserables izerabilii este adaptarea pentru marele ecran a muzicalului ce face în continuare senzaţie pe scenele din toată lumea după 27 de ani, cu 60 de milioane de spectatori şi fiind jucat în 21 de limbi pe tot globul. Regizat de Tom Hooper, câştigător al premiului Oscar pentru The King’s Speech, filmul este o producţie Working Title/Cameron Mackintosh şi are o distribuţie de staruri formată din Hugh Jackman, Russell Crowe, Anne Hathaway, Amanda Seyfried, Eddie Redmayne, Aaron Tveit, Samantha…...
Vizualizări: 1466 | Comentarii: 0

The Hobbit: An Unexpected Journey online subtitrat

The Hobbit: An Unexpected Journey Aventura urmăreşte călătoria personajului principal Bilbo Baggins, care ia parte la o expediţie de proporţii epice, pentru a redobândi de la fiorosul dragon Smaug regatul pierdut al gnomilor, Erebor. Abordat pe nepusă masă de vrăjitorul Gandalf cel Sur, Bilbo se alătură unui grup de treisprezece gnomi, conduşi de legendarul războinic Thorin Scut de Stejar. Călătoria lor îi va purta în Ţara Pustietăţii, pe tărâmuri înşelătoare, pline de goblini, wargi, orci, şi vrăjitori....
Vizualizări: 1357 | Comentarii: 0

Life of Pi online subtitrat

Life of Pi După naufragiul unui transatlantic, fiul adolescent al unui director de grădină zoologică, Pi Patel, pluteşte în derivă într-o barcă de salvare alături de o hienă, un urangutan, o zebră…...
Vizualizări: 1101 | Comentarii: 0

Hall Pass - Concediu de la casnicie (2011) online subtitrat

Hall Pass - Concediu de la casnicie (2011) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1609 | Comentarii: 0

The Dukes of Hazzard - Cursa din Hazzard (2005) online subtitrat

The Dukes of Hazzard - Cursa din Hazzard (2005) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1821 | Comentarii: 0

Apocalypse Earth online subtitrat

Apocalypse Earth Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1224 | Comentarii: 0

Fast Track: No Limits online subtitrat

Fast Track: No Limits Un lungmetraj de actiune construit in jurul unui grup de vitezomani pasionati de cursele de strada. Viteza poate parea pentru unii euforie, libertate, risc, bani castigati si pierduti la fel de usor, insa, pentru niste tineri din Germania, viteza inseamna cu totul altceva. Pentru ei, viteza a devenit singurul mod in care simt ca traiesc, insa toate au pret in viata, si nu toate pot fi cumparate cu bani, unii ajungand sa renunte la libertate, la o parte din suflet sau chiar la unul dintre visele…...
Vizualizări: 3604 | Comentarii: 0

Ice Age: Continental Drift online subtitrat

Ice Age: Continental Drift Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1034 | Comentarii: 0

Hotel Transylvania (2012) online subtitrat

Hotel Transylvania (2012) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1245 | Comentarii: 0

The Hangover Part III online subtitrat

The Hangover Part III Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1033 | Comentarii: 0

Men in Black 3 - Barbati in negru 3 (2012) online subtitrat

Men in Black 3 - Barbati in negru 3 (2012) În Bărbaţi în negru 3, agenţii J (Will Smith) şi K (Tommy Lee Jones) revin… în timp. J a văzut o mulţime de lucruri inexplicabile în cei 15 ani petrecuţi împreună cu oamenii în negru, dar nimic, nici măcar extratereştrii, nu l-au lăsat mai perplex decât partenerul lui teribil de sucit şi morocănos. Dar atunci când viaţa lui K şi soarta planetei sunt puse la grea încercare, Agentul J va trebui să se întoarcă în timp pentru a îndrepta lucrurile. J descoperă că în univers…...
Vizualizări: 1223 | Comentarii: 0

Border Run (2013) online subtitrat

Border Run (2013) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 851 | Comentarii: 0

Warm Bodies (2013) online subtitrat

Warm Bodies (2013) În urma unei epidemii devastatoare, aproape toţi locuitorii planetei sunt transformaţi în zombi însetaţi de sânge. Niciun loc nu mai e sigur, iar micul grup de supravieţuitori este nevoit să se ascundă mereu şi să caute noi metode de apărare în faţa atacurilor imprevizibilelor creaturi....
Vizualizări: 2085 | Comentarii: 0

The Package - Datorie de sânge (2012) online subtitrat

The Package - Datorie de sânge (2012) Un curier trebuie sa livreze un pachet misterios in timp ce este urmarit de niste gansteri neobisnuiti....
Vizualizări: 1010 | Comentarii: 0

The Assassins (2012) online subtitrat

The Assassins (2012) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 895 | Comentarii: 0

Not Suitable for Children (2012) online subtitrat

Not Suitable for Children (2012) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 898 | Comentarii: 0

Crawlspace (2012) online subtitrat

Crawlspace (2012) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 803 | Comentarii: 0

The Impossible – Paradisul spulberat (2012) online subtitrat

The Impossible – Paradisul spulberat (2012) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1201 | Comentarii: 0
« 1 2 ... 63 64 65 66 67 68 »