Filme online » Crima

Filme Crima online subtitrate


The Transporter 2 - Curierul 2 online subtitrat

The Transporter 2 - Curierul 2 Frank Martin este cel mai bun in meseria sa. Fost membru al Fortelor Speciale, el isi ofera serviciile de curier special oricui le solicita, transportand colete - continand obiecte sau chiar fiinte umane. Regula sa este simpla: livreaza marfa si nu pune intrebari. La rugamintea unui prieten de-al sau, Frank paraseste Franta si se instaleaza la Miami, ca sofer personal al bogatei familii Billings. Desi putine fiinte pe lumea aceasta sunt capabile sa-l mai surprinda, Frank tocmai a dat peste una: Jack Billings, in varsta de 6 ani, pe care il duce si il aduce de la scoala. In mod neasteptat, Frank se ataseaza de baietel, iar cand acesta este rapit, porneste o cursa nebuneasca pentru a-l gasi si pentru a zadarnici planul rapitorilor de a pune in circulatie un virus fatal....
Vizualizări: 2563 | Comentarii: 0

The Transporter - Curierul (2002) online subtitrat

The Transporter - Curierul (2002) Frank Martin, fost membru al Fortelor Speciale, duce o viata linistita in Franta, pe malul marii Mediterane. Pentru a-si castiga existenta, Frank isi ofera serviciile de curier special celor care il solicita. Mai exact, transporta colete - inclusiv umane - dintr-un loc intr-altul, fara a pune intrebari. Pentru a-si duce la bun sfarsit misiunile misterioase si, uneori, periculoase, Frank are niste reguli proprii, pe care nu le incalca niciodata: Regula nr. 1: nu incalca intelegerea. Regula nr. 2: fara nume - nu trebuie sa stii nici cine te-a angajat, nici ce contine "coletul" de livrat. Regula nr. 3: nu te uita niciodata ce este in colet. Noua livrare pe care trebuie s-o faca Frank nu difera cu nimic de precedentele. Cel care l-a angajat este cunoscut sub pseudonimul ‘Wall Street’ si Frank nu intreaba mai multe (vezi regula nr. 2). insa, de data aceasta, coletul este unul ‘miscator’ si Frank, incalcand regula nr. 3, il desface si gaseste inauntru o femeie superba, cu un calus in gura. incalcand toate legile care ii asigura su...
Vizualizări: 1487 | Comentarii: 0

Crank 2 High Voltage - Crank: Tensiune maxima online subtitrat

Crank 2 High Voltage - Crank: Tensiune maxima Chev Chelios trebuie să înfrunte un cap al mafiei chinezeşti care i-a furat inima devenită aproape indestructibilă şi i-a înlocuit-o cu un dispozitiv activat de baterii. Din nefericire, acesta are nevoie de descărcări mari de energie, administrate la intervale fixe, pentru a continua să funcţioneze. Chev porneşte într-o nouă cursă contracronometru pentru a-şi recupera inima şi pentru a se răzbuna pe mafiot....
Vizualizări: 2168 | Comentarii: 0

Crank - Razbunare si adrenalina (2006) online subtitrat

Crank - Razbunare si adrenalina (2006) Un asasin (Jason Statham) este informat că o otravă i-a fost injectată în corp şi îl va ucide atunci când bătăile inimii vor ajunge la un anumit nivel. Acum el trebuie să-i găsească pe cei care sunt răspunzători de acest lucru şi să-i omoare înainte ca otrava să-l omoare pe el... Chev Chelios este un criminal profesionist, care lucreaza pentru un sindicat imens de pe Coasta de Vest. Intr-o ultima misiune pe care o indeplineste inainte de a se face baiat cuminte si a trai o viata linistita alaturi de iubita lui, Eve, Chev lasa tinta sa-i scape. A doua zi il trezeste un telefon bizar, prin care este anuntat ca i-a fost injectata in timpul somnului o otrava care il va ucide intr-o ora. Singura conditie care poate prelungi acest fatidic termen este ca Chev sa-si mentina organismul intr-o alerta permanenta, intrucat adrenalina impiedica otrava sa ajunga la inima. Este o lupta contracronometru, in care barbatul trebuie sa-i inlature pe toti cei care ii stau impotriva, in incercarea de a descoperi cine l-a condamnat la aceasta moarte lenta,...
Vizualizări: 2244 | Comentarii: 0

Man on Fire - Pus pe jar online subtitrat

Man on Fire - Pus pe jar Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1984 | Comentarii: 0

The Phantom online subtitrat

The Phantom Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1143 | Comentarii: 0

Pain and Gain online subtitrat

Pain and Gain Regizorul Michael Bay ne prezintă comedia de acţiune "Trage tare şi te scoţi", cu Mark Wahlberg, Dwayne Johnson şi Anthony Mackie, bazată pe incredibila poveste adevărată a unui grup de instructori de fitness din anii '90 de la Miami care, în goana lor după Visul American, decid să dea o lovitură care ia o cale extrem de periculoasă....
Vizualizări: 2068 | Comentarii: 0

Freelancers - Schimb de focuri (2012) online subtitrat

Freelancers - Schimb de focuri (2012) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2448 | Comentarii: 0

Bro (2012) online subtitrat

Bro (2012) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1142 | Comentarii: 0

Jack Reacher - Un glont la tinta (2012) online subtitrat

Jack Reacher - Un glont la tinta (2012) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1840 | Comentarii: 0

Deadfall (2012) online subtitrat

Deadfall (2012) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1377 | Comentarii: 0

Pawn (2013) online subtitrat

Pawn (2013) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1144 | Comentarii: 0

Sushi Girl - Fata cu sushi (2012) online subtitrat

Sushi Girl - Fata cu sushi (2012) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1082 | Comentarii: 0

Fight Club - Sala de lupte (1999) online subtitrat

Fight Club - Sala de lupte (1999) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 3824 | Comentarii: 0

Gambit - Razbunare cu Stil (2012) online subtitrat

Gambit - Razbunare cu Stil (2012) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1103 | Comentarii: 0

Assassins Run (2013) online subtitrat

Assassins Run (2013) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1556 | Comentarii: 0

Gangster Squad (2013) online subtitrat

Gangster Squad (2013) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1495 | Comentarii: 0

Broken City - Orasul corupt (2013) online subtitrat

Broken City - Orasul corupt (2013) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1284 | Comentarii: 0

Fast & Furious 6 - Furios si iute 6 (2013) online subtitrat

Fast & Furious 6 - Furios si iute 6 (2013) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1682 | Comentarii: 0

Parker (2013) online subtitrat

Parker (2013) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1448 | Comentarii: 0

Bullet to the Head (2012) online subtitrat

Bullet to the Head (2012) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1359 | Comentarii: 0

A Good Day to Die Hard online subtitrat

A Good Day to Die Hard Încă de la primul Die Hard, în 1988, John McLane (Willis) s-a aflat în locul nepotrivit la timpul nepotrivit, cu abilităţile şi atitudinea ce l-au făcut de neînfrânt, devenind astfel inamicul numărul 1 al teroriştilor din toată lumea. De această dată, McLane se confruntă cu cea mai mare provocare de până acum, una cu ramificaţii în toată lumea, căci fiul său înstrăinat, Jack, este prins în iţele unei complicate poveşti în care este implicat şi un mafiot rus, tată şi fiu…...
Vizualizări: 3249 | Comentarii: 0

Maniac online subtitrat

Maniac Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1281 | Comentarii: 0

Welcome to the Punch - Bine aţi venit în capcană (2013) online subtitrat

Welcome to the Punch - Bine aţi venit în capcană (2013) Jacob Sternwood, care a încălcat legea de nenumărate ori în trecut, este acum forţat să se întoarcă la Londra, când fiul său este implicat într-un jaf care a mers prost. Asta îi dă detectivului Max Lewinsky o ultimă şansă să-l prindă pe Jacob, omul pe care l-a urmărit fără succes atâta timp....
Vizualizări: 1327 | Comentarii: 0
« 1 2 ... 6 7 8