Filme online » Crima

Filme Crima online subtitrate


Ninja (2009) online subtitrat

Ninja (2009) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1254 | Comentarii: 0

San ging chaat goo si - Poliţist la ananghie (2004) online subtitrat

San ging chaat goo si - Poliţist la ananghie (2004) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2270 | Comentarii: 0

National Security - Siguranţă naţională (2003) online subtitrat

National Security - Siguranţă naţională (2003) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1361 | Comentarii: 0

Killer Joe - Joe, asasin în timpul liber (2011) online subtitrat

Killer Joe - Joe, asasin în timpul liber (2011) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1369 | Comentarii: 0

Filth (2013) online subtitrat

Filth (2013) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2079 | Comentarii: 0

Felon - Legea puterii (2008) online subtitrat

Felon - Legea puterii (2008) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1782 | Comentarii: 0

Jukkalan - This Girl Is Bad-Ass!! (2011) online subtitrat

Jukkalan - This Girl Is Bad-Ass!! (2011) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1469 | Comentarii: 0

The Departed - Cârtiţa (2006) online subtitrat

The Departed - Cârtiţa (2006) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1487 | Comentarii: 0

The Big Bounce - Lovitura (2004) online subtitrat

The Big Bounce - Lovitura (2004) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 3241 | Comentarii: 0

Danny the Dog - Dresat pentru a ucide (2005) online subtitrat

Danny the Dog - Dresat pentru a ucide (2005) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1757 | Comentarii: 0

Django Unchained - Django dezlănţuit (2012) online subtitrat

Django Unchained - Django dezlănţuit (2012) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1361 | Comentarii: 0

Gone in Sixty Seconds - Dispari în 60 de secunde (2000) online subtitrat

Gone in Sixty Seconds - Dispari în 60 de secunde (2000) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2790 | Comentarii: 0

Out of the Furnace (2013) online subtitrat

Out of the Furnace (2013) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 985 | Comentarii: 0

Wanted (2008) online subtitrat

Wanted (2008) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1456 | Comentarii: 0

Fire with Fire - Luptând cu focul (2012) online subtitrat

Fire with Fire - Luptând cu focul (2012) Fire with Fire este o dramă în care pompierul Jeremy Coleman (Josh Duhamel) este martor la o crimă comisă de Hagan (Vincent D'Onoforio). Detectivul Mike Cella (Bruce Willis) îl prinde, dar Jeremy este ameninţat de către Hagan. El trebuie să renunţe la cariera de pompier pentru a intra în programul de protecţie al martorilor şi îşi găseşte consolarea în braţele frumoasei Talia Durham (Rosario Dawson)....
Vizualizări: 2443 | Comentarii: 0

White Chicks - Cele două pupeze albe (2004) online subtitrat

White Chicks - Cele două pupeze albe (2004) În comedia extrem de amuzantă a Revolution Studios, Două pupeze albe, Shawn şi Marlon Wayans interpretează rolul a doi agenţi FBI ambiţioşi, dar ghinionişti, care acţionează sub acoperire ca două tinere debutante în înalta societate, în staţiunea de lux Hamptons, pentru a investiga un grup de răpitori. În timp ce îşi fac intrarea cu pompă în cadrul evenimentului social al anului, cei doi află că este mult mai greu decât pare să pătrunzi în înalta societate......
Vizualizări: 2992 | Comentarii: 0

Balls of Fury (2007) online subtitrat

Balls of Fury (2007) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2106 | Comentarii: 0

Undisputed II: Last Man Standing - Iceman – Ultimul meci (2006) online subtitrat

Undisputed II: Last Man Standing - Iceman – Ultimul meci (2006) George Chambers (Michael Jai White) este campionul mondial la box, categoria grea, care s-a facut cunoscut in ring sub numele de “Iceman”. Nici un adversar nu a putut sa stea vreodata in fata fortei distrugatoare a lui Iceman. Insa la un moment dat, campionul se trezeste in situatia de a da cea mai grea lupta a vietii sale. Dupa ce este acuzat pe nedrept de trafic de droguri, Iceman este trimis intr-o inchisoare din Rusia. Iar lupta cea mai dura nu se mai da de aceasta data in ring. Iceman nu mai trebuie sa lupte pentru titlu, ci pentru propria sa viata....
Vizualizări: 1508 | Comentarii: 0

Die Hard 3: With a Vengeance - Greu de ucis 3 (1995) online subtitrat

Die Hard 3: With a Vengeance - Greu de ucis 3 (1995) Lucrurile nu merg deloc bine pentru John McClane (Bruce Willis): casnicia lui se destrama, a fost suspendat din functie iar fratele (Jeremy Irons) lui Hans Gruber, teroristul german pe care McClane l-a aruncat de pe o cladire in urma cu cativa ani, ameninta sa arunce in aer o scoala, daca McClane nu reuseste sa-i indeplineasca cererile. Cu ajutorul lui Zeus (Samule L. Jackson), un electrician din Harlem, McClane descopera ca planul lui Gruber este sa distraga atentia politiei, obtinand timp suficient pentru golirea rezervei federale...
Vizualizări: 2054 | Comentarii: 0

Die Hard - Greu de ucis (1988) online subtitrat

Die Hard - Greu de ucis (1988) Invocând motive politice, organizaţia teroristă care a pus stăpânire pe clădirea Nakatomi ameninţă autorităţile cu uciderea ostaticilor dacă acestea nu le soluţionează revendicările. În fapt, organizaţia condusă de maleficul Hans Gruber (Alan Rickman) are două planuri: să fure 600 de milioane de dolari închişi într-un seif superperformant aflat în clădire şi să lichideze toţi ostaticii......
Vizualizări: 2094 | Comentarii: 0

Stark Raving Mad - O noapte de pomina (2002) online subtitrat

Stark Raving Mad - O noapte de pomina (2002) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1184 | Comentarii: 0

Cop Out - Poliţai în misiune (2010) online subtitrat

Cop Out - Poliţai în misiune (2010) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1383 | Comentarii: 0

American Hustle - Ţeapă în stil american (2013) online subtitrat

American Hustle - Ţeapă în stil american (2013) Un film de ficţiune care se petrece în lumea fascinantă a unuia dintre cele grozave scandaluri ale anilor 1970, American Hustle/Ţeapă în stil american spune povestea unui escroc genial, Irving Rosenfeld (Christian Bale), care alături de seducătoarea şi parşiva sa parteneră, Sydney Prosser (Amy Adams), este obligat de împrejurări să lucreze cu un agent FBI, plin de idei trăsnite, Richie DiMaso (Bradley Cooper). DiMaso îi impinge pe cei doi în sferele puterii şi ale Mafiei din New Jersey, care sunt pe cât de fascinante pe atât de periculoase. Jeremy Renner îl interpretează pe Carmine Polito, un politician vehement şi oportunist din New Jersey, care se trezeşte prins ca într-un cleşte între escroci şi agenţii federali. Imprevizibila soţie a lui Irving, Rosalyn (Jennifer Lawrence), ar putea fi cea care adaugă picătura care va duce la prăbuşirea întregului edificiu. Ca şi celelalte două filme ale lui David O. Russell, American Hustle/ Ţeapă în stil american defineşte un gen de film în care este vorba despre iubire, remodelare şi supravie...
Vizualizări: 1092 | Comentarii: 0

Law Abiding Citizen - Motivat să ucidă (2009) online subtitrat

Law Abiding Citizen - Motivat să ucidă (2009) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1907 | Comentarii: 0

Point Break - La limita extremă (1991) online subtitrat

Point Break - La limita extremă (1991) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 3994 | Comentarii: 0

Last Man Standing - Supravieţuitorul (1996) online subtitrat

Last Man Standing - Supravieţuitorul (1996) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 3148 | Comentarii: 0

The Hidden Child - Tyskungen (2013) online subtitrat

The Hidden Child - Tyskungen (2013) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1078 | Comentarii: 0

Ninja 2: Shadow of a Tear (2013) online subtitrat

Ninja 2: Shadow of a Tear (2013) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2123 | Comentarii: 0

Once Upon Ay Time in Mumbai Dobaara! (2013) online subtitrat

Once Upon Ay Time in Mumbai Dobaara! (2013) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1088 | Comentarii: 0

Looper - Asasin în viitor (2012) online subtitrat

Looper - Asasin în viitor (2012) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1347 | Comentarii: 0

Miss Congeniality 2: Armed & Fabulous - Miss Agent Secret 2: Înarmată şi seducătoare (2005) online subtitrat

Miss Congeniality 2: Armed & Fabulous - Miss Agent Secret 2: Înarmată şi seducătoare (2005) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 3981 | Comentarii: 0

All Things to All Men (2013) online subtitrat

All Things to All Men (2013) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1207 | Comentarii: 0

Captain Phillips - Căpitanul Phillips (2013) online subtitrat

Captain Phillips - Căpitanul Phillips (2013) Tom Hanks este căpitanul Richard Phillips, a cărui navă de transport MV Maersk Alabama a fost deturnată de piraţii somalezi în anul 2009, devenind prima navă de transport americană capturată de piraţi în ultimele două secole. Filmul regizat de Paul Greengrass prezintă evenimentele tragice petrecute la bordul navei şi încercările disperate ale armatei SUA de a salva echipajul condus de căpitanul Phillips. La baza filmului se află cartea acestuia, "Datoria unui căpitan: Piraţi…...
Vizualizări: 1631 | Comentarii: 0

She Made Them Do It (2013) online subtitrat

She Made Them Do It (2013) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1048 | Comentarii: 0

Young Detective Dee: Rise of the Sea Dragon (2013) online subtitrat

Young Detective Dee: Rise of the Sea Dragon (2013) Young Detective Dee: Rise of the Sea Dragon cu titlul original " Di Renjie: Shen du long wang" este un film de actiune – crima 2013 China, regizat de Hark Tsui.O flota aflata in mijlocul oceanului este distrusa complet, intr-un mod misterios. Oamenii de stiinta nu pot intelege acest lucru, deoarece in timpul disparitiei nu a existat o furtuna, sau orice alt eveniment periculos.Un caz imposibil, care a lasat multe semne de intrebare, deoarece nu exista nici un supravietuitor,se presupune ca flota a fost atacata de Dragonului Marii , si ca acesta ar fi fost deranjat de navele de razboi…Actori Angelababy, Mark Chao, Kun Chen...
Vizualizări: 1181 | Comentarii: 0

The Black Dahlia Haunting (2012) online subtitrat

The Black Dahlia Haunting (2012) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1174 | Comentarii: 0

2 Guns - 2 pistoale (2013) online subtitrat

2 Guns - 2 pistoale (2013) Doi agenţi, provenind din servicii secrete concurente, trebuie să-şi scape pielea fugind împreună. Dar parteneriatul lor inopinat are o problemă: niciunul dintre cei doi nu ştie că celălalt este agent federal sub acoperire. De 12 luni, agentul anti-drog Robert “Bobby” Trench (Washington) şi ofiţerul de contra-informaţii al marinei, Marcus “Stig” Stigman (Wahlberg), sunt forţaţi să colaboreze chiar dacă nu sunt prea încântaţi să o facă. Lucrând sub acoperire, ei s-au infiltrat în mafia drogurilor, dar nu au încredere unul în celălalt nici cât în traficanţii pe care au misiunea să-i anihileze. Atunci când tentativa lor de a se infiltra într-un cartel mexican de droguri şi de a recupera milioane de dolari eşuează, Bobby şi Stig cad în dizgraţia şefilor lor. Acum, când toţi i-ar vrea fie la închisoare, fie la doi metri sub pământ, singura persoană pe care se pot baza este… celălalt. În ciuda urmăritorilor, atunci când oamenii legii trebuie să se prefacă ani de zile că sunt infractori, ei învaţă fel de fel de trucuri din mediul în care s-a...
Vizualizări: 1439 | Comentarii: 0

Machete Kills: Ucigas meserias (2013) online subtitrat

Machete Kills: Ucigas meserias (2013) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1422 | Comentarii: 0

Drive - Cursa (2011) online subtitrat

Drive - Cursa (2011) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 940 | Comentarii: 0

American Psycho (2000) online subtitrat

American Psycho (2000) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1494 | Comentarii: 0

Snatch - Unde dai şi unde crapă (2000) online subtitrat

Snatch - Unde dai şi unde crapă (2000) Hotul de diamante si curierul Franky "Four Fingers" (Franky "Patru degete"), interpretat de Benicio Del Toro, poposeste la Londra, in drumul sau spre New York unde urma sa-i livreze un diamant urias sefului sau Avi (Dennis Farina). In cursul misiunii sale de livrare a micilor pietre pretioase varului lui Avi, Doug "The Head" (Doug "Capul" -Mike Reid) si celorlalti bijutieri locali din Hatton Gardens, el este ademenit de catre Boris "The Blade" (Boris "Lama" -Rade Sherbedgia) sa parieze la un meci ilegal de box. Insa el habar nu are ca Boris i-a intins o capcana si proprietarii unui magazin de amanet, Vinny (Robbie Gee) si Sol (Lennie James), impreuna cu soferul lor Tyrone (Ade), il vor jefui la pariuri. Intre timp, impresarii ageamii de box ilegal, Turkish (Jason Statham) si cu partenerul sau de afaceri Tommy (Stephen Graham) sunt pe cale de "a da lovitura" datorita unui meci cu cel mai influent gangster din zona, impresarul de box si proprietarul unei ferme de porcine, Brick Top (Alan Ford). Dar cand boxerul ageamiilor este facut kno...
Vizualizări: 1387 | Comentarii: 0

Man on a Ledge - Dreptate la înălţime (2012) online subtitrat

Man on a Ledge - Dreptate la înălţime (2012) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1117 | Comentarii: 0

Prank (2013) online subtitrat

Prank (2013) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 964 | Comentarii: 0

The Family - Malavita: O familie criminală (2013) online subtitrat

The Family - Malavita: O familie criminală (2013) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2030 | Comentarii: 0

Dodookdeul - The Thieves (2012) online subtitrat

Dodookdeul - The Thieves (2012) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1607 | Comentarii: 0

Hard Rush (II) – Ambushed (2013) online subtitrat

Hard Rush (II) – Ambushed (2013) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2254 | Comentarii: 0

Cold Blooded (2012) online subtitrat

Cold Blooded (2012) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 877 | Comentarii: 0

Prisoners - Prizonieri 2013 online subtitrat

Prisoners - Prizonieri 2013 Cât de departe ai merge pentru a-ţi proteja familia? Keller Dover (Hugh Jackman) trăieşte cele mai cumplite momente prin care poate trece un părinte. Fiica lui în vârstă de doar 6 ani şi prietena acesteia au fost răpite, iar singura pistă despre identitatea vinovaţilor nu pare să ducă nicăieri. Detectivul Loki (Jake Gyllenhaal) arestează un suspect, însă, din lipsă de probe, acesta este eliberat....
Vizualizări: 3284 | Comentarii: 0

Only God Forgives (2013) online subtitrat

Only God Forgives (2013) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1455 | Comentarii: 0

The Bling Ring - Hoţii de celebritate (2013) online subtitrat

The Bling Ring - Hoţii de celebritate (2013) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1519 | Comentarii: 0
« 1 2 ... 4 5 6 7 8 »