Filme online » Crima

Filme Crima online subtitrate


Wanted - Puterea dragostei (2009) online subtitrat

Wanted - Puterea dragostei (2009) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 3604 | Comentarii: 0

Meeting Evil (2012) online subtitrat

Meeting Evil (2012) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 833 | Comentarii: 0

The Sweeney - Justiţie la limita legii (2012) online subtitrat

The Sweeney - Justiţie la limita legii (2012) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1055 | Comentarii: 0

Alex Cross - Detectivul Alex Cross (2012) online subtitrat

Alex Cross - Detectivul Alex Cross (2012) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1078 | Comentarii: 0

A Scanner Darkly - Viziuni întunecate (2006) online subtitrat

A Scanner Darkly - Viziuni întunecate (2006) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1672 | Comentarii: 0

The Secret In Their Eyes - Secretul din ochii lor (2009) online subtitrat

The Secret In Their Eyes - Secretul din ochii lor (2009) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1271 | Comentarii: 0

Hitman (2007) online subtitrat

Hitman (2007) Bazat pe succesul jocului video cu acelaşi nume, cu încasări uriaşe şi câstigător a numeroase premii, filmul HITMAN ne prezintă un asasin de elită, cunoscut doar sub numele de Agentul 47. Agentul fără nume are o precizie uluitoare, ucide cu sânge rece, nu pentru ca i-ar face plăcere, ci pentru că aşa a fost educat: să-şi execute sarcinile cu profesionalism. Însă nici măcar 47 nu a putut să anticipeze incursiunea în viaţa sa, atât de exactă, a unei "ecuaţii…...
Vizualizări: 1665 | Comentarii: 0

Kama Sutra: A Tale of Love - Kama Sutra: O poveste de iubire (1996) online subtitrat

Kama Sutra: A Tale of Love - Kama Sutra: O poveste de iubire (1996) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 4208 | Comentarii: 0

Intolerable Cruelty - Dragostea costă! (2003) online subtitrat

Intolerable Cruelty - Dragostea costă! (2003) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1176 | Comentarii: 0

The Counselor - Avocatul (2013) online subtitrat

The Counselor - Avocatul (2013) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 838 | Comentarii: 0

Cowboy Bebop: The Movie (2001) online subtitrat

Cowboy Bebop: The Movie (2001) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2855 | Comentarii: 0

Levity - Frivolitate (2003) online subtitrat

Levity - Frivolitate (2003) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 957 | Comentarii: 0

Police Story (2013) online subtitrat

Police Story (2013) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1923 | Comentarii: 0

Cellular - Celularul (2004) online subtitrat

Cellular - Celularul (2004) Cum ar fi dacă ai primi un telefon pe mobilul tău de la cineva complet străin, cu o voce frenetică, şi ţi-ar cere să-i salvezi viaţa? Ai închide imediat gândind că este o greşală? Cum ar fi dacă ar exista chiar şi o mică şansă ca cel ce sună să fie serios şi tu să rămâi singura lui speranţă? Ce ai face? Un apel greşit, cu totul întâmplător, pe celularul său, îl trimite pe un tânăr într-o cursă contra cronometru pentru a salva viaţa unei femei în filmul de acţiune CELULARUL....
Vizualizări: 1411 | Comentarii: 0

Revolver (2005) online subtitrat

Revolver (2005) Jake Green este un parior de zile mari. Rareori i se dă voie să joace în cazinouri pentru că el întotdeauna câştigă. Jake a adunat atâţia bani de-a lungul anilor încât acum, el este singurul client al contabilului şi fratelui său mai mare, Billy. Într-o seară Jake, Billy şi cel de-al treilea frate, Joe, sunt invitaţi să joace un joc particular de poker, unde toţi se aşteaptă ca Jake să piardă în faţa lui Dorothy Macha, un şef important din lumea interlopă şi totodată proprietar al unui cazino local, ce nu ştie deloc să joace, dar care întotdeauna câştigă din cauză că oamenilor le e prea frică să-l bată. Jake nu este speriat deloc de Macha şi nu numai că îl bate pe acesta, dar profită de orice oportunitate pentru a-l insulta. Jake şi fraţii săi părăsesc jocul şi Macha ordonă ca Jake să fie omorât....
Vizualizări: 1350 | Comentarii: 0

Chaos - Ostatici sub acoperire (2005) online subtitrat

Chaos - Ostatici sub acoperire (2005) Impreuna cu alti patru hoti, Lorenz (Wesley Snipes) da o spargere la o banca din Seattle. Aici,barbatul ii ia ostatici pe toti cei care se aflau in cladire si, cand e contactat de politie, cere ca de caz sa se ocupe detectivul Quentin Conners (Jason Statham), recent suspendat din functie. Acesta din urma accepta sa-si reia slujba desi nu isi doreste asta si incepe negocierile alaturi de noul lui coleg, novicele Shane Dekker (Ryan Phillippe). Cei doi nu se impaca prea bine, dar trebuie sa treaca peste neintelegeri pentru a putea rezolva cazul. Pelicula a fost filmata in Seattle si Vancouver....
Vizualizări: 1247 | Comentarii: 0

The Italian Job - Jaf in stil italian (2003) online subtitrat

The Italian Job - Jaf in stil italian (2003) Planul era fara cusur... misiunea fusese indeplinita perfect... scapasera fara nici o problema. Singurul pericol pe care nu-l luase in calcul Charlie Croker (Mark Wahlberg), un specialist al spargerilor, il reprezenta chiar unul din oamenii sai. Dupa ce reusesc sa fure o cantitate uriasa de aur dintr-un palat venetian, Charlie si oamenii din banda sa raman fara replica atunci cand descopera ca unul din ei este tradator. Acum nu mai este importanta recompenssa ci razbunarea! Apare Estella (Charlize Theron), o tanara atragatoare si cu nervii de otel, care se alatura lui Charlie si celorlalti in cautarea tradatorului. Deoarece acesta se ascunde in Los Angeles, Charlie si ai sai se gandesc sa-l gaseasca si sa recupereze aurul folosind sistemul de control al traficului din metropola americana. Astfel va lua nastere unul din cele mai mari ambuteiaje din istoria orasului Los Angeles!...
Vizualizări: 2420 | Comentarii: 0

The Bank Job - Jaful de pe Baker Street (2008) online subtitrat

The Bank Job - Jaful de pe Baker Street (2008) Un vanzator de masini cu un trecut dubios, Terry a evitat intotdeauna loviturile mari. Dar cand Martine, o cunostinta din copilarie, ii spune cum sa prade inexpugnabila banca din Baker Street, Terry nu rateaza ocazia. El si echipa lui isi vor da seama curand ca seifurile pline de bani si bijuterii contin si anumite informatii care vor arunca in aer intregul regat al Marii Britanii, caci nemarginita retea de coruptie si scandal implica atat lumea criminala din Londra, cat si varfurile puterii britanice, precum si insasi familia regala....
Vizualizări: 1139 | Comentarii: 0

No Country for Old Men - Nu există ţară pentru bătrâni (2007) online subtitrat

No Country for Old Men - Nu există ţară pentru bătrâni (2007) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1808 | Comentarii: 0

Staten Island - Mafia din Staten Island (2009) online subtitrat

Staten Island - Mafia din Staten Island (2009) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 962 | Comentarii: 0

RoboCop (2014) online subtitrat

RoboCop (2014) Ne aflăm în anul 2029, iar conglomeratul multinaţional OmniCorp este centrul roboticii. Dronele lor câştigă războaiele americane pe tot Globul, iar acum vor să aducă această tehnologie pe frontul de acasă. Alex Murphy este un soţ iubitor, un bun tată şi un bun poliţist, făcând tot ce-i stă în putinţă să stăvilească valul de infracţiuni şi corupţie din Detroit. După ce este rănit mortal la datorie, OmniCorp utilizează nemaipomenita ştiinţă a roboticii pentru a salva viaţa lui Alex. El revine apoi pe străzile oraşului său drag dotat cu grozave noi abilităţi, însă trebuie să facă faţă unor probleme cu care omul obişnuit de dinainte nu s-a confruntat niciodată....
Vizualizări: 6970 | Comentarii: 0

Sinners & Saints - Sfinţi păcătoşi (2010) online subtitrat

Sinners & Saints - Sfinţi păcătoşi (2010) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1370 | Comentarii: 0

American Gangster - Gangster american (2007) online subtitrat

American Gangster - Gangster american (2007) Detectivul Richie Roberts (Russell Crowe) are o sarcină: să cureţe străzile New York-ului de puternicii traficanţi de droguri. Cel mai important adversar al lui se dovedeşte a fi Frank Lucas (Denzel Washington), cel mai mare traficant din Harlem, care a transformat contrabanda cu heroină într-o adevărată artă: praful alb a fost pus în sicriele soldaţilor americani ucişi în Vietnam. Personalităţi violente, fiecare cu obsesiile lui, cei doi transformă New York-ul într-un oraş prea mic pentru lupta lor....
Vizualizări: 1299 | Comentarii: 0

Bonnie and Clyde (1967) online subtitrat

Bonnie and Clyde (1967) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1256 | Comentarii: 0

The Net - Reţeaua (1995) online subtitrat

The Net - Reţeaua (1995) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1670 | Comentarii: 0

Mystic River - Misterele Fluviului (2003) online subtitrat

Mystic River - Misterele Fluviului (2003) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1242 | Comentarii: 0

Os Imortais (2003) online subtitrat

Os Imortais (2003) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1024 | Comentarii: 0

The Taking of Pelham 123 - S-a furat un tren 123 (2009) online subtitrat

The Taking of Pelham 123 - S-a furat un tren 123 (2009) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1368 | Comentarii: 0

Takers - Fură şi fugi (2010) online subtitrat

Takers - Fură şi fugi (2010) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1412 | Comentarii: 0

Thick as Thieves - Hoţi de onoare (2009) online subtitrat

Thick as Thieves - Hoţi de onoare (2009) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1953 | Comentarii: 0

Sin City: A Dame to Kill For (2013) online subtitrat

Sin City: A Dame to Kill For (2013) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1276 | Comentarii: 0

The Brazilian Job (2013) online subtitrat

The Brazilian Job (2013) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 15423 | Comentarii: 0

Mayor - Maiorul (2013) online subtitrat

Mayor - Maiorul (2013) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 937 | Comentarii: 0

Homefront: Oraşul fără legi (2013) online subtitrat

Homefront: Oraşul fără legi (2013) Statham este Phil Broker, un fost agent de la divizia antidrog şi, în acelaşi timp, un tip dedicat familiei sale. Pentru a scăpa de trecutul violent, Broker se mută împreună cu fetiţa lui într-un orăşel aparent liniştit, în care legea este dictată după bunul plac al unui cartel de traficanţi de droguri. Când viaţa fiicei lui este pusă în pericol, Broker este forţat să intre în acţiune şi să ia măsuri pentru a-l opri pe şeful grupării mafiote, Gator Bodine (James Franco), un…...
Vizualizări: 1441 | Comentarii: 0

The Heat - Captură la dublu (2013) online subtitrat

The Heat - Captură la dublu (2013) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1492 | Comentarii: 0

Game (2011) online subtitrat

Game (2011) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 768 | Comentarii: 0

Shadow (2013) online subtitrat

Shadow (2013) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 844 | Comentarii: 0

Java Heat (2013) online subtitrat

Java Heat (2013) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 796 | Comentarii: 0

Death Note : The last name - Death Note : Ultimul nume (2006) online subtitrat

Death Note : The last name - Death Note : Ultimul nume (2006) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2474 | Comentarii: 0

I Spit on Your Grave (2010) online subtitrat

I Spit on Your Grave (2010) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1204 | Comentarii: 0

Irreversible - Ireversibil (2002) online subtitrat

Irreversible - Ireversibil (2002) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2739 | Comentarii: 0

The Woman (2011) online subtitrat

The Woman (2011) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1050 | Comentarii: 0

The Exorcism of Emily Rose - Un caz de exorcizare (2005) online subtitrat

The Exorcism of Emily Rose - Un caz de exorcizare (2005) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1086 | Comentarii: 0

Give 'em Hell, Malone - Detectivul Malone (2009) online subtitrat

Give 'em Hell, Malone - Detectivul Malone (2009) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1159 | Comentarii: 0

The Informers - Informatorii (2008) online subtitrat

The Informers - Informatorii (2008) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1435 | Comentarii: 0

City of God - Orasul zeilor (2002) online subtitrat

City of God - Orasul zeilor (2002) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1382 | Comentarii: 0

Primal Fear - Avocatul diavolului (1996) online subtitrat

Primal Fear - Avocatul diavolului (1996) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2005 | Comentarii: 0

Ocean's Eleven - Faceti jocurile! online subtitrat

Ocean's Eleven - Faceti jocurile! Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1055 | Comentarii: 0

Casino (1995) online subtitrat

Casino (1995) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1305 | Comentarii: 0

The Usual Suspects - Suspecti de serviciu (1995) online subtitrat

The Usual Suspects - Suspecti de serviciu (1995) Pe o navă din Portul San Pedro o siluetă fără chip identificată drept „Keyser” discută cu un om rănit cunoscut drept Keaton, iar apoi îl împuşcă pe acesta. A doua zi, agentul FBI Jack Baer (Giancarlo Esposito) şi agentul vamal Dave Kujan (Chazz Palminteri) sosesc în San Pedro pentru a investiga cele petrecute. Se pare că acolo sunt doar doi supravieţuitori, Roger „Verbal” Kint (Kevin Spacey), un infractor cu paralizie cerebrală, şi un alt infractor ungur pe nume Arkosh Kovash (Morgan Hunter). Baer îl interoghează pe Kovash în spitalul unde este îngrijit, iar acesta susţine că Keyser Soze, un criminal turc cu o reputaţie aproape mistică este responsabil de uciderea mai multor oameni......
Vizualizări: 2023 | Comentarii: 0
« 1 2 3 4 5 6 7 8 »