Filme online » Crima

Filme Crima online subtitrate


Goodfellas - Baieti buni (1990) online subtitrat

Goodfellas - Baieti buni (1990) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1513 | Comentarii: 0

Se7en - Seven (1995) online subtitrat

Se7en - Seven (1995) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1273 | Comentarii: 0

American History X (1998) online subtitrat

American History X (1998) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1069 | Comentarii: 0

Leon: The Professional (1994) online subtitrat

Leon: The Professional (1994) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2364 | Comentarii: 0

Live Free or Die Hard - Greu de ucis 4 (2007) online subtitrat

Live Free or Die Hard - Greu de ucis 4 (2007) Week-end-ul din 4 iulie rezerva o mare supriza neplacuta americanilor: intreaga tara este paralizata, ca urmare a unui atac terorist asupra infrastructurii computerizate. Misteriosul autor, un hacker extrem de ingenios, a prevazut toate aspectele digitale ale planului, dar a trecut cu vederea elementul "analogic": interventia detectivului John McClane.In timp ce America se pregateste de sarbatoare, McClane este la datorie: trebuie sa aresteze un tânar hacker pe nume Matt Farrell si sa-l aduca in fata ofiterilor FBI pentru un interogatoriu. O sarcina de rutina pentru un politist veteran. Dar McClane are un talent deosebit de a transforma ordinarul in extraordinar si de a intra in situatii periculoase. Nici pe plan personal lucrurile nu merg mai bine - relatia cu fiica sa Lucy, acum eleva de liceu, sunt tensionate si certurile frecvente......
Vizualizări: 2199 | Comentarii: 0

Face/Off - Fata in Fata (1997) online subtitrat

Face/Off - Fata in Fata (1997) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1671 | Comentarii: 0

Crash - Povesti din L.A. (2004) online subtitrat

Crash - Povesti din L.A. (2004) Miscandu-ne cu viteza vietii, suntem sortiti sa ne ciocnim unii de altii. O casnica din Brentwood si sotul ei Procuror General. Un persan proprietar de magazin. Doi detectivi de politie care sunt si iubiti. Un regizor de televiziune afro-american si sotia lui. Un meserias mexican. Doi hoti de masini. Un politist incepator. Un cuplu corean de varsta mijlocie... Toti traiesc in Los Angeles. Si in urmatoarele 36 de ore, ei se vor ciocni cu totii unii de altii......
Vizualizări: 1138 | Comentarii: 0

Basic Instinct - Instinct Primar (1992) online subtitrat

Basic Instinct - Instinct Primar (1992) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2096 | Comentarii: 0

Saw VI - Puzzle mortal 6 (2009) online subtitrat

Saw VI - Puzzle mortal 6 (2009) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1674 | Comentarii: 0

Saw V - Puzzle mortal 5 (2008) online subtitrat

Saw V - Puzzle mortal 5 (2008) In aceasta a5a parte din Saw 5, capcanele lui faimosului Jigsaw si mai malefice decat ceea ce a pregatit el inainte pentru fostele sale victime. Cutia de sticla si multe alte situatii de viata si moarte sunt alte elemente definitorii care de data aceasta vor ajuta la conturarea povestii lui Corbett, fiica lui Lynn Denlon si Jeff Reinhart, despre care nu se stia daca va reusi sa se salveze. In timp ce papusa Billy pe tricicleta lui pregateste alte capcane, isi face aparitia Detectivul Hoffman, care este ultima persoana in viata, mostenitorul de drept al lui Jigsaw, si numai el poate sa calce pe pasii marelui Jigsaw. Dar cand secretul lui se afla in pericol de a fi dezvaluit, el trebuie sa plece la vanatoare sa isi elimine orice amenintare care ar putea periclita planul sau diabolic....
Vizualizări: 1814 | Comentarii: 0

Saw IV - Puzzle mortal IV (2007) online subtitrat

Saw IV - Puzzle mortal IV (2007) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1075 | Comentarii: 0

Saw III - Puzzle mortal 3 (2006) online subtitrat

Saw III - Puzzle mortal 3 (2006) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1362 | Comentarii: 0

Slumdog Millionaire - Vagabondul milionar (2008) online subtitrat

Slumdog Millionaire - Vagabondul milionar (2008) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1367 | Comentarii: 0

Jamesy Boy (2014) online subtitrat

Jamesy Boy (2014) Jamesy Boy este un film crima,drama ,familie 2014 regizat de Trevor White.Bazat pe o poveste adevarata ,filmul incepe cu Burns James ,un tânăr membru al unei bande cu un comportament instabil si chiar violent, se întoarce la închisoare, datorită prieteniei, el formează o legatura cu un criminal condamnat, care ulterior devine mentorul lui....
Vizualizări: 1542 | Comentarii: 0

The Condemned - Condamnatii (2007) online subtitrat

The Condemned - Condamnatii (2007) Jack Conrad isi asteapta executia intr-o corupta inchisoare din America. El este "achizitionat" de un bogat producator de televiziune si dus pe o insula pustie, unde trebuie sa lupte impotriva altor noua ucigasi condamnati, adusi din toate colturile lumii. Castigatorului i se garanteaza libertatea. Producatorul filmeaza durele schimburi de lovituri, difuzand luptele live si necenzurate, cu ajutorul internetului. Intr-unul dintre roluri apare Vinnie Jones....
Vizualizări: 1724 | Comentarii: 0

Reindeer Games - Cacealmaua încornoraţilor (2000) online subtitrat

Reindeer Games - Cacealmaua încornoraţilor (2000) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1730 | Comentarii: 0

Perfume: The Story of a Murderer - Parfumul: Povestea unei crime (2006) online subtitrat

Perfume: The Story of a Murderer - Parfumul: Povestea unei crime (2006) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2585 | Comentarii: 0

Stalnaya babochka (2012) online subtitrat

Stalnaya babochka (2012) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 938 | Comentarii: 0

Pride and Glory - Mandrie si Glorie (2008) online subtitrat

Pride and Glory - Mandrie si Glorie (2008) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 884 | Comentarii: 0

Kvinden i buret - The Keeper of Lost Causes (2013) online subtitrat

Kvinden i buret - The Keeper of Lost Causes (2013) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1066 | Comentarii: 0

Hooligans - Huliganii de pe Green Street (2005) online subtitrat

Hooligans - Huliganii de pe Green Street (2005) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2407 | Comentarii: 0

End of Watch - Ultima razie (2012) online subtitrat

End of Watch - Ultima razie (2012) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1041 | Comentarii: 0

Brighton Rock (2010) online subtitrat

Brighton Rock (2010) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1052 | Comentarii: 0

The Green Mile - Culoarul Morţii (1999) online subtitrat

The Green Mile - Culoarul Morţii (1999) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1949 | Comentarii: 0

Duplicity - Duplicitate (2009) online subtitrat

Duplicity - Duplicitate (2009) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2776 | Comentarii: 0

From Paris with Love - Din Paris, cu dragoste (2010) online subtitrat

From Paris with Love - Din Paris, cu dragoste (2010) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1499 | Comentarii: 0

The Town - Oraşul (2010) online subtitrat

The Town - Oraşul (2010) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1639 | Comentarii: 0

Hodejegerne - Vânătorii de capete (2011) online subtitrat

Hodejegerne - Vânătorii de capete (2011) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1025 | Comentarii: 0

Side Effects - Efecte adverse (2013) online subtitrat

Side Effects - Efecte adverse (2013) Emily (Rooney Mara) şi Martin (Channing Tatum) formează un cuplu de invidiat, care duce o viaţă luxoasă şi lipsită de griji, până când el este arestat pentru fraudă şi condamnat la 4 ani de închisoare. După ispăşirea pedepsei, Martin este întâmpinat de o soţie total schimbată, aflată la limita depresiei şi cu tendinţe de sinucidere. Astfel, Emily ajunge la psihiatru (Jude Law), care îi recomandă un tratament aflat în fază experimentală. După ce aparent efectele secundare o fac să îşi ucidă şoţul, psihiatrul ei încearcă să afle dacă această crimă este într-adevăr accidentală sau un plan bine pus la punct....
Vizualizări: 902 | Comentarii: 0

Rundskop - Cap de taur (2011) online subtitrat

Rundskop - Cap de taur (2011) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 804 | Comentarii: 0

Banlieue 13 - În suburbii (2004) online subtitrat

Banlieue 13 - În suburbii (2004) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1657 | Comentarii: 0

One for the Money - Face toti banii (2012) online subtitrat

One for the Money - Face toti banii (2012) One for the Money este un film de comedie bazat pe cartea cu acelaşi nume din anul 1994 scrisă de Janet Evanovich. Regizat de Julie Anne Robinson, scenariul a fost scris de Liz Brixius, Karen McCullah Lutz şi Kirsten Smith. Printre personajele din acest film se mai numără şi Jason O’Mara, Debbie Reynolds, sau Sherri Shepherd. Filmul n-a fost primit foarte bine de critici sau de publicul larg, nereuşind să-şi scoată nici măcar cei 40 de milioane de dolari investiţi în producerea lui, nemaipunând la socoteală şi banii cheltuiţi pentru promovare......
Vizualizări: 1325 | Comentarii: 0

Super 8 (2011) online subtitrat

Super 8 (2011) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 932 | Comentarii: 0

Tower Heist - Jaf... la turnul mare (2011) online subtitrat

Tower Heist - Jaf... la turnul mare (2011) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2006 | Comentarii: 0

Serbuan maut - The Raid: Redemption (2011) online subtitrat

Serbuan maut - The Raid: Redemption (2011) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1121 | Comentarii: 0

Closed Circuit - Conspiraţia (2013) online subtitrat

Closed Circuit - Conspiraţia (2013) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1111 | Comentarii: 0

Punisher: War Zone - Justiţiarul: Zona de război (2008) online subtitrat

Punisher: War Zone - Justiţiarul: Zona de război (2008) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1289 | Comentarii: 0

The Punisher - Justiţiarul (2004) online subtitrat

The Punisher - Justiţiarul (2004) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1611 | Comentarii: 0

All About the Benjamins - Totul până la bani (2002) online subtitrat

All About the Benjamins - Totul până la bani (2002) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2325 | Comentarii: 0

Scar - Cicatricea (2007) online subtitrat

Scar - Cicatricea (2007) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 3097 | Comentarii: 0

Bad Lieutenant: Port of Call New Orleans - Păcatele unui poliţist - Ultimul apel: New Orleans (2009) online subtitrat

Bad Lieutenant: Port of Call New Orleans - Păcatele unui poliţist - Ultimul apel: New Orleans (2009) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1169 | Comentarii: 0

I Know What You Did Last Summer - Ştiu ce-ai făcut astă-vară (1997) online subtitrat

I Know What You Did Last Summer - Ştiu ce-ai făcut astă-vară (1997) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1260 | Comentarii: 0

Butterfly on a Wheel - Jocul terorii (2007) online subtitrat

Butterfly on a Wheel - Jocul terorii (2007) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2407 | Comentarii: 0

Reasonable Doubt (2014) online subtitrat

Reasonable Doubt (2014) Viața procurorului districtual Mitch Brockden (Dominic Cooper) este întoarsă pe dos atunci când comite o greșeală de care profită un criminal (Samuel L. Jackson), pentru a scăpa de acuzații. Odată ce criminalul a fost eliberat, procurorul pleacă la o adevărată vânătoare în căutarea lui, sperând astfel să-și răscumpere greșeala făcută și să facă in asa fel încât să nu mai fie și alte victime…...
Vizualizări: 1494 | Comentarii: 0

Righteous Kill - Crime justificate (2008) online subtitrat

Righteous Kill - Crime justificate (2008) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1866 | Comentarii: 0

30 Days of Night (2007) online subtitrat

30 Days of Night (2007) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1367 | Comentarii: 0

Cold Comes the Night (2013) online subtitrat

Cold Comes the Night (2013) Nu contează cât de disperat financiar ești, nimic bun nu poate veni de la găsirea unei pungi cu bani, mai ales bani murdari, care este însotită și de un cadavru misterios. Aceasta este situația în care Chloe, proprietara unui motel, a intrat fără voia ei. Atunci când un gangster polonez aproape orb vine pentru a prelua punga, el descoperă că numerarul a ajuns în mâinile unui polițist corupt. Asa ca le ia pe Chloe și fiica ei ca ostatici, iar acestea devin ”ochii” de care are nevoie pentru a recupera banii…...
Vizualizări: 1097 | Comentarii: 0

Mr. Brooks - Domnul Brooks (2007) online subtitrat

Mr. Brooks - Domnul Brooks (2007) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1235 | Comentarii: 0

Street Kings: Motor City (2011) online subtitrat

Street Kings: Motor City (2011) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1086 | Comentarii: 0

Street Kings - Stăpânii străzilor (2008) online subtitrat

Street Kings - Stăpânii străzilor (2008) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1261 | Comentarii: 0
« 1 2 3 4 5 6 7 8 »