Filme online » Familie

Filme Familie online subtitrate


High School Musical 2 - Liceul de muzică 2 (2007) online subtitrat

High School Musical 2 - Liceul de muzică 2 (2007) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1484 | Comentarii: 0

High School Musical - Liceul muzical (2006) online subtitrat

High School Musical - Liceul muzical (2006) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2837 | Comentarii: 0

Jamesy Boy (2014) online subtitrat

Jamesy Boy (2014) Jamesy Boy este un film crima,drama ,familie 2014 regizat de Trevor White.Bazat pe o poveste adevarata ,filmul incepe cu Burns James ,un tânăr membru al unei bande cu un comportament instabil si chiar violent, se întoarce la închisoare, datorită prieteniei, el formează o legatura cu un criminal condamnat, care ulterior devine mentorul lui....
Vizualizări: 1586 | Comentarii: 0

Holiday in Handcuffs - Sarbatori in catuse (2007) online subtitrat

Holiday in Handcuffs - Sarbatori in catuse (2007) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 3707 | Comentarii: 0

The Celestine Prophecy - Profetiile Celestine (2006) online subtitrat

The Celestine Prophecy - Profetiile Celestine (2006) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2700 | Comentarii: 0

Three Men and a Baby - Trei bărbaţi şi un bebeluş (1987) online subtitrat

Three Men and a Baby - Trei bărbaţi şi un bebeluş (1987) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 4731 | Comentarii: 0

Mr. Nanny - O dădacă musculoasă (1993) online subtitrat

Mr. Nanny - O dădacă musculoasă (1993) Sean Armstrong e un luptator profesionist foarte cunoscut, care decide sa paraseasca ringul pentru un timp. Managerul lui, Burt, il convinge sa accepte o slujba cu totul neobisnuita: cea de dadaca si bodyguard pentru Billy, un baiat de 12 ani, si surioara lui, Kate, in varsta de sase ani. Ei sunt copiii unui cercetator genial, care a devenit tinta unui terorist international. Pentru Sean, vacanta se transforma intr-o aventura incredibila, caci Billy si Kate sunt o adevarata echipa de dracusori, care ii fac zile fripte....
Vizualizări: 4663 | Comentarii: 0

The Karate Kid - Karate Kid (2010) online subtitrat

The Karate Kid - Karate Kid (2010) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1949 | Comentarii: 0

The Last Airbender - Ultimul războinic al aerului (2010) online subtitrat

The Last Airbender - Ultimul războinic al aerului (2010) În vremuri imemoriale, lumea e împărţită în patru naţiuni cu puteri egale: Tribul Apei, Regatul Pământului, Poporul Focului şi Nomazii Aerului. Mii de ani lumea a trăit în pace, până în ziua când Poporul Focului a început războiul. Singurul care ar fi putut să aducă pacea era Aang (Noah Ringer), un băieţel de numai 12 ani - Avatarul - care era încarnarea umană a Spiritului Lumii, singurul care putea controla toate cele patru elemente. Însă acesta a dispărut exact când era mai mare nevoie de el. Acum, 100 de ani mai târziu, o războinică a Apei, Katara (Nicola Peltz), şi fratele ei Sokka (Jackson Rathbone) îl găsesc pe Aang încastrat în gheaţă. Cei doi trebuie să îl ajute pe Aang să îşi recapete puterile, altfel lumea va fi distrusă....
Vizualizări: 2035 | Comentarii: 2

Aquamarine (2006) online subtitrat

Aquamarine (2006) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1896 | Comentarii: 0

Bee Movie - Bee Movie: povestea unei albine (2007) online subtitrat

Bee Movie - Bee Movie: povestea unei albine (2007) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2474 | Comentarii: 0

The Adventurer: The Curse of the Midas Box (2014) online subtitrat

The Adventurer: The Curse of the Midas Box (2014) Mistere fantastice, demoni puternici și căutările unui erou neînfricat printr-un tărâm fantastic…...
Vizualizări: 1516 | Comentarii: 0

Dennis the Menace Strikes Again - Dennis pericol public 2 (1998) online subtitrat

Dennis the Menace Strikes Again - Dennis pericol public 2 (1998) Filmul debuteaza cu imagini de la petrecerea data de Wilson (Don Rickles) de ziua lui, cand Dennis (Justin Cooper) apare neinvitat impreuna cu alti cativa prieteni de-ai sai. Dupa ce primeste o prajitura drept in fata si se rostogoleste pe scari, domnul Wilson si-ar dori sa nu mai fie el tinta nazbatiilor lui Dennis. Se pare ca rugamintile lui sunt ascultate, deoarece in scurt timp isi face…...
Vizualizări: 3787 | Comentarii: 0

Dennis the Menace - Dennis, pericol public (1993) online subtitrat

Dennis the Menace - Dennis, pericol public (1993) Plecand de la popularul serial de televiziune transmis in America anilor `50 si de la cartea aparuta inaintea acestuia, filmul Dennis pericol public este o excelenta comedie, capabila sa bine dispuna chiar si pe cel mai suparat si morocanos dintre telespectatori. Cu atat mai mult cu cat rolul principal e detinut de Walter Matthau (Morocanosii) iar Mason Gamble e incantator in rolul pustiului care ii intoarce existenta batranului cu susu-n jos....
Vizualizări: 2646 | Comentarii: 0

Hannah Montana: The Movie (2009) online subtitrat

Hannah Montana: The Movie (2009) Miley Stewart (Miley Cyrus) se luptă să împace şcoala, prietenii şi viaţa ei secretă de vedetă pop. Când popularitatea tot mai mare a vedetei Hannah Montana ameninţă să preia controlul asupra vieţii sale, ea ar fi dispusă să accepte. Ca urmare, tatăl ei (Billy Ray Cyrus) o duce acasă, în Crowley Corners, Tennessee, unde îi administrează o doză bună de realitate şi astfel începe o aventură plină de distracţii, râs şi romantism, aşa cum nici măcar Hannah Montana nu ar fi reuşit să îşi imagineze....
Vizualizări: 2960 | Comentarii: 0

Bedtime Stories - Povesti de adormit copiii (2008) online subtitrat

Bedtime Stories - Povesti de adormit copiii (2008) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2370 | Comentarii: 0

Barbie & Her Sisters in a Pony Tale (2013) online subtitrat

Barbie & Her Sisters in a Pony Tale (2013) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1105 | Comentarii: 0

Felon - Legea puterii (2008) online subtitrat

Felon - Legea puterii (2008) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1747 | Comentarii: 0

Night at the Museum: Battle of the Smithsonian - O noapte la muzeu 2 (2009) online subtitrat

Night at the Museum: Battle of the Smithsonian - O noapte la muzeu 2 (2009) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1516 | Comentarii: 0

Night at the Museum - O noapte la muzeu (2006) online subtitrat

Night at the Museum - O noapte la muzeu (2006) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1996 | Comentarii: 0

Marley & Me - Eu şi Marley (2008) online subtitrat

Marley & Me - Eu şi Marley (2008) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1990 | Comentarii: 0

Fantastic Mr. Fox (2009) online subtitrat

Fantastic Mr. Fox (2009) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1247 | Comentarii: 0

Ek Phool Do Mali - O floare şi doi grădinari (1969) online subtitrat

Ek Phool Do Mali - O floare şi doi grădinari (1969) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1879 | Comentarii: 0

Tom and Jerry: Robin Hood and His Merry Mouse - Tom și Jerry: Robin Hood și ceata lui (2012) online subtitrat

Tom and Jerry: Robin Hood and His Merry Mouse - Tom și Jerry: Robin Hood și ceata lui (2012) Celebra cursă dintre șoarece și pisică reîncepe atunci când Jerry, cel mai micuț membru din ceată lui Robin Hood, îl întâlnește pe Tom, cavaler de seamă al lui Maid Marion. Pe lângă faptul că fac parte din tabere diferite, cei doi sunt inamici și pentru că Tom lucrează ca spion secret pentru șeriful Nottingham și diabolicul Prinț John. Rivalitatea celor două simpatice personaje se va transforma în prietenie după ce Robin și Marion sunt capturați de șerif, iar salvarea lor depinde de o bună înțelegere între Tom și Jerry....
Vizualizări: 905 | Comentarii: 0

Mr. Popper's Penguins - Pinguinii domnului Popper (2011) online subtitrat

Mr. Popper's Penguins - Pinguinii domnului Popper (2011) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1482 | Comentarii: 0

Harry Potter and the Half-Blood Prince - Harry Potter şi Prinţul Semipur (2009) online subtitrat

Harry Potter and the Half-Blood Prince - Harry Potter şi Prinţul Semipur (2009) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2656 | Comentarii: 0

Harry Potter and the Order of the Phoenix - Harry Potter şi Ordinul Phoenix (2007) online subtitrat

Harry Potter and the Order of the Phoenix - Harry Potter şi Ordinul Phoenix (2007) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 3922 | Comentarii: 0

Harry Potter and the Goblet of Fire - Harry Potter şi Pocalul de Foc (2005) online subtitrat

Harry Potter and the Goblet of Fire - Harry Potter şi Pocalul de Foc (2005) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1726 | Comentarii: 0

Harry Potter and the Prisoner of Azkaban - Harry Potter şi Prizonierul din Azkaban (2004) online subtitrat

Harry Potter and the Prisoner of Azkaban - Harry Potter şi Prizonierul din Azkaban (2004) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2986 | Comentarii: 0

Harry Potter and the Chamber of Secrets - Harry Potter şi Camera Secretelor (2002) online subtitrat

Harry Potter and the Chamber of Secrets - Harry Potter şi Camera Secretelor (2002) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2028 | Comentarii: 0

Harry Potter and the Sorcerer's Stone - Harry Potter şi Piatra Filozofală (2001) online subtitrat

Harry Potter and the Sorcerer's Stone - Harry Potter şi Piatra Filozofală (2001) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2628 | Comentarii: 0

Jingle All the Way - Goana după cadou (1996) online subtitrat

Jingle All the Way - Goana după cadou (1996) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1108 | Comentarii: 0

The Spiderwick Chronicles - Cronicile Spiderwick (2008) online subtitrat

The Spiderwick Chronicles - Cronicile Spiderwick (2008) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2138 | Comentarii: 0

Barbie and the Three Musketeers (2009) online subtitrat

Barbie and the Three Musketeers (2009) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1305 | Comentarii: 0

Open Season - Năzdrăvanii din Pădure (2006) online subtitrat

Open Season - Năzdrăvanii din Pădure (2006) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1560 | Comentarii: 0

Planet 51 - Planeta 51 (2009) online subtitrat

Planet 51 - Planeta 51 (2009) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1318 | Comentarii: 0

The Golden Compass - Busola de aur (2007) online subtitrat

The Golden Compass - Busola de aur (2007) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2018 | Comentarii: 0

Walking with Dinosaurs - Pe urmele dinozaurilor (2013) online subtitrat

Walking with Dinosaurs - Pe urmele dinozaurilor (2013) Filmul îi are în prim-plan pe Pachyrhinosaurusi - rude străvechi ale rinocerilor de astăzi, prezentând povestea de supravieţuire în vastul lanţ trofic, alături de erbivorii Edmontosaurus şi carnivorii Gorgosaurus, un tyrannosaurus înrudit cu Tyrannosaurus rex....
Vizualizări: 3678 | Comentarii: 0

Saving Mr. Banks: În căutarea poveştii (2013) online subtitrat

Saving Mr. Banks: În căutarea poveştii (2013) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1336 | Comentarii: 0

Ho Ho Ho 2: O loterie de familie (2012) online subtitrat

Ho Ho Ho 2: O loterie de familie (2012) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1448 | Comentarii: 0

Saving Santa - Salvându-l pe Moş Crăciun (2013) online subtitrat

Saving Santa - Salvându-l pe Moş Crăciun (2013) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1022 | Comentarii: 0

Arthur Christmas - Marea cursă de Crăciun (2011) online subtitrat

Arthur Christmas - Marea cursă de Crăciun (2011) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1189 | Comentarii: 0

Home Alone 3 - Singur acasa 3 (1997) online subtitrat

Home Alone 3 - Singur acasa 3 (1997) Patru spioni versati si hoti de tehnologie industriala de ultima ora, cu inalta calificare in bransa lor, Beaupre, Alice, Jernigan si Unger, fura un cip ultrasecret de la Air Force.Ca sa se asigure ca trec cu bine de paza aeroportului din Chicago, iscusitii spargatori ai celor mai sofisticate sisteme de securitate ascund microcipul intr-o masinuta de jucarie. Numai ca, in harababura de la aeroport, jucaria in care este ascunsa o avere de sute de milioane de dolari ajunge din greseala la morocanoasa doamna Hess....
Vizualizări: 1711 | Comentarii: 1

Singur acasă 2 - Pierdut în New York (1992) online subtitrat

Singur acasă 2 - Pierdut în New York (1992) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1763 | Comentarii: 0

Home Alone - Singur acasă (1990) online subtitrat

Home Alone - Singur acasă (1990) Numeroasa familie McCallister a baietelului Kevin in varsta de 8 ani – parinti, frati, unchi, surori si verisori se pregatesc pentru a porni la drum spre Paris pentru a sarbatori Craciunul, insa acestia il uita acasa pe baietelul Kevin. Baietelul insa duce o viata linistita acasa avand tot ceea ce isi doreste si fiind mai linistit decat cu ei acasa, insa acesta incepe sa aiba probleme la un moment dat atunci cand un grup de hoti nu ii dau pace. Oare le poate face micutul Kevin fata?...
Vizualizări: 2163 | Comentarii: 0

Wall-E (2008) online subtitrat

Wall-E (2008) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1845 | Comentarii: 0

Cloudy with a Chance of Meatballs 2 - Stă să plouă cu chiftele 2 (2013) online subtitrat

Cloudy with a Chance of Meatballs 2 - Stă să plouă cu chiftele 2 (2013) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 3281 | Comentarii: 0

Cloudy With a Chance of Meatballs - Stă să plouă cu chiftele (2009) online subtitrat

Cloudy With a Chance of Meatballs - Stă să plouă cu chiftele (2009) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1075 | Comentarii: 0

Hugo (2011) online subtitrat

Hugo (2011) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1635 | Comentarii: 0

Christmas in Wonderland - Crăciun în Ţara Minunilor (2007) online subtitrat

Christmas in Wonderland - Crăciun în Ţara Minunilor (2007) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 3057 | Comentarii: 0
« 1 2 3 4 5 »