Filme online » Familie

Filme Familie online subtitrate


Khumba (2013) online subtitrat

Khumba (2013) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 10045 | Comentarii: 0

Return to Nim's Island (2013) online subtitrat

Return to Nim's Island (2013) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 920 | Comentarii: 0

Teen Beach Movie - Plaja adolescenţilor (2013) online subtitrat

Teen Beach Movie - Plaja adolescenţilor (2013) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1752 | Comentarii: 0

Robosapien Rebooted - Cody the Robosapien (2013) online subtitrat

Robosapien Rebooted - Cody the Robosapien (2013) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1345 | Comentarii: 0

Family Weekend (2013) online subtitrat

Family Weekend (2013) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1389 | Comentarii: 0

Super Buddies (2013) online subtitrat

Super Buddies (2013) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1147 | Comentarii: 0

Planes - Avioane (2013) online subtitrat

Planes - Avioane (2013) Avioane (Planes 3D) este povestea simpaticului avion Dusty care, deși conceput pentru munci agricole, visează să ajungă avion de competiții. Singura problemă a este că lui Dusty îi este frică de...înălțimi. Cu ajutorul mentorului său, Skipper, și a unei găști entuziaste de noi prieteni, Dusty încearcă, într-o aventură 3D de neuitat, să-și învingă temerile și să cucerească cele mai amețitoare înălțimi....
Vizualizări: 3743 | Comentarii: 0

Tom and Jerry & The Wizard of Oz - Tom si Jerry: Vrajitorul din Oz (2011) online subtitrat

Tom and Jerry & The Wizard of Oz - Tom si Jerry: Vrajitorul din Oz (2011) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1441 | Comentarii: 0

The jungle book 2 - Cartea junglei 2 (2003) online subtitrat

The jungle book 2 - Cartea junglei 2 (2003) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1920 | Comentarii: 0

George of the Jungle 2:George traznitul junglei 2 (2003) online subtitrat

George of the Jungle 2:George traznitul junglei 2 (2003) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1892 | Comentarii: 0

Beethoven - Un caine putin prea mare (1992) online subtitrat

Beethoven - Un caine putin prea mare (1992) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 5554 | Comentarii: 0

Cinderella II: Dreams Come True - Cenusareasa II: Visele se implinesc (2002) online subtitrat

Cinderella II: Dreams Come True - Cenusareasa II: Visele se implinesc (2002) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 4608 | Comentarii: 0

Another Cinderella Story - O alta cenusareasa moderna (2008) online subtitrat

Another Cinderella Story - O alta cenusareasa moderna  (2008) Bazat pe povestea clasica a Cenuşăresei, dar adaptat într-o manieră modernă şi revoluţionară, filmul "Another Cinderella story" o are în centrul acţiunii pe simpatica adolescentă Mary, care locuieşte împreună cu mama ei vitregă Dominique Blatt - o fostă vedetă pop - şi cu cele două surori vitrege pe nume Britt şi Bree. Fiind foarte talentată la dans, Mary visează să studieze în Manhattan şi să întâlnească marea dragoste a vieţii, dorinţă ce pare să i se împlinească atunci când il cunoaşte pe Joey Parker, un cântăreţ popular al cărui nume de scenă este J.P. La un bal mascat, Mary şi Joey dansează împreună toată noaptea şi se îndrăgostesc nebuneşte unul de celălalt, dar atunci când orologiul bate miezul nopţii fata se grăbeşte spre casă lăsând în urma ei nu un condur, ci un I-pod. Având acest singur indiciu ce l-ar putea conduce spre aflarea identităţii misterioasei dansatoare, Joey porneşte în căutarea frumoasei mascate în vreme ce Mary se înscrie la un concurs de dans al cărui premiu este o apariţie în ultimul videoclip al cântăreţul...
Vizualizări: 19781 | Comentarii: 0

A Cinderella Story - O Cenusareasa moderna (2004) online subtitrat

A Cinderella Story - O Cenusareasa moderna (2004) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 10761 | Comentarii: 0

Despicable Me 2 - Sunt un mic ticalos 2 (2013) online subtitrat

Despicable Me 2 - Sunt un mic ticalos 2 (2013) În timp ce Gru, fostul super răufăcător, se acomodează cu viaţa de familie şi cu încercarea de-a duce o viaţă onestă producând gem, un laborator artic secret este furat. Super Liga Anti-Răufăcători hotărăşte că are nevoie de ajutorul unuia care a lucrat în domeniu pentru a-l prinde pe făptaş, astfel că îl recrutează pe Gru să-i ajute cu ancheta. Împreună cu excentrica agentă SLAR, Lucy Wilde, Gru trage concluzia că principalul suspect este El Macho, al cărui fiu adolescent se dă la fiica lui cea mare, Margo. Aparent orbit de nevoia de a-şi proteja copiii şi de atracţia reciprocă tot mai mare faţă de Lucy, Gru pare să o ia pe calea greşită chiar şi atunci când minionii lui sunt răpiţi unul câte unul pentru un scop extrem de malefic....
Vizualizări: 3592 | Comentarii: 0

Alvin and the Chipmunks: Chipwrecked - Alvin si veveritele: Naufragiati (2011) online subtitrat

Alvin and the Chipmunks: Chipwrecked - Alvin si veveritele: Naufragiati (2011) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2834 | Comentarii: 0

Journey 2: The Mysterious Island - Calatoria 2: Insula misterioasa (2012) online subtitrat

Journey 2: The Mysterious Island - Calatoria 2: Insula misterioasa (2012) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2358 | Comentarii: 0

Old Dogs - Vechi tovarasi (2009) online subtitrat

Old Dogs - Vechi tovarasi (2009) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2036 | Comentarii: 0

Monkey Trouble - Un prieten deosebit (1994) online subtitrat

Monkey Trouble - Un prieten deosebit (1994) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 10740 | Comentarii: 0

Kung Fu Panda Holiday Special (2010) online subtitrat

Kung Fu Panda Holiday Special (2010) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1342 | Comentarii: 0

Journey to the Center of the Earth (2008) - Calatorie spre centrul Pamantului online subtitrat

Journey to the Center of the Earth (2008) - Calatorie spre centrul Pamantului Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1681 | Comentarii: 0

Monsters University - Universitatea monştrilor (2013) online subtitrat

Monsters University - Universitatea monştrilor (2013) Universitatea Monştrilor îi readuce în faţa publicului pe cei doi monştri năzdrăvani, Mike şi Sully, cunoscuţi de public din animaţia mult aclamată şi premiată “Compania Monştrilor”/”Monsters Inc”, care trebuie să se alieze, în ciuda unor resentimente, pentru a câştiga Campionatul de Ţipat. Excluşi din Programul de Ţipat tocmai din pricina rivalităţii dintre ei, aceştia se văd nevoiţi să se înscrie la concursul celor mai înfricoşători monştrii din Universitate pentru a fi primiţi din nou în program. Obligaţi de circumstanţe, cei doi îşi formează repede o echipă care să concureze împotriva celor mai populare frăţii din campus, trecând printr-o mulţime de peripeţii, timp în care prieteniile dintre simpaticii monstruleţi se consolidează puternic....
Vizualizări: 3372 | Comentarii: 0

Beverly Hills Chihuahua 3: Viva La Fiesta! (2012) online subtitrat

Beverly Hills Chihuahua 3: Viva La Fiesta! (2012) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2342 | Comentarii: 0

Beverly Hills Chihuahua 2 online subtitrat

Beverly Hills Chihuahua 2 Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 3708 | Comentarii: 0

Beverly Hills Chihuahua - Chihuahua de Beverly Hills online subtitrat

Beverly Hills Chihuahua - Chihuahua de Beverly Hills Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2024 | Comentarii: 0

The Outback online subtitrat

The Outback Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1346 | Comentarii: 0

The Spy Next Door - Spionul din vecini online subtitrat

The Spy Next Door - Spionul din vecini Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 4335 | Comentarii: 0

The Chaperone (2011) online subtitrat

The Chaperone (2011) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1347 | Comentarii: 0

Finding Nemo - In cautarea lui Nemo online subtitrat

Finding Nemo - In cautarea lui Nemo O aventură subacvatică în care este urmărită călătoria amuzantă şi plină de aventuri a doi peşti - Marlin (Albert Brooks) şi fiul său, Nemo (Alexander Gould) - care vor fi separaţi la Marea Barieră de Corali. Nemo este luat pe neaşteptate din ocean şi ajunge în acvariul unui dentist din Portul Sydney. Împreună cu un prieten de nădejde, dar care suferă de pierderea memoriei pe termen scurt, pe nume Dory (Ellen DeGeneres), tatăl lui Nemo porneşte într-o palpitantă aventură…...
Vizualizări: 4670 | Comentarii: 0

Up - Deasupra Tuturor (2009) online subtitrat

Up - Deasupra Tuturor (2009) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2041 | Comentarii: 0

Madagascar 3: Fugariti prin Europa online subtitrat

Madagascar 3: Fugariti prin Europa Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2340 | Comentarii: 0

The Smurfs - Strumpfii (2011) online subtitrat

The Smurfs - Strumpfii (2011) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1381 | Comentarii: 0

Cars 2 online subtitrat

Cars 2 Lightning McQueen (Owen Wilson) revine pe pistă în această continuare a succesului din 2006, însoţit de cel mai bun prieten al său, mototolitul entuziast Mater. Cei doi se vor vedea nevoiţi să depună toate eforturile pentru a ieşi cu fruntea sus dintr-o nouă intrigă, iar de această dată aventurile îi vor conduce pe tot cuprinsul globului....
Vizualizări: 1777 | Comentarii: 0

Kung Fu Panda 2 (2011) online subtitrat

Kung Fu Panda 2 (2011) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2308 | Comentarii: 0

Rio (2011) online subtitrat

Rio (2011) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 3473 | Comentarii: 0

Cars online subtitrat

Cars Lightning McQueen este un "masinut" mandru nevoie-mare, incepator in ale curselor de masini.El merge in viteza spre o cursa importanta, dar ajunge in Radiator Springs, unde are un accident in urma caruia distruge multe din bunurile locuitorilor acestui orasel.Pentru a se revansa, mandrul "masinut" este pedepsit sa faca munca in folosul comunitatii.Desi ar face…...
Vizualizări: 1984 | Comentarii: 0

The Lorax - Protectorul Padurii (2012) online subtitrat

The Lorax - Protectorul Padurii (2012) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1518 | Comentarii: 0

The Game Plan - Plan de joc 2007 online subtitrat

The Game Plan - Plan de joc 2007 Joe este pe cale să fie făcut praf şi pulbere de cea mai dificilă provocare pe care şi-ar fi putut-o imagina vreodată: o fetiţă de opt ani. În această poveste amuzantă, dar şi înduioşătoare, "Rock" are şansa să îşi demonstreze o latură neaşteptat de amuzantă, ca sa nu mai vorbim de cea "părintească", pe care o combină însă cu scene de fotbal derulate în ritm alert, fiind ultimul om din lume pe care v-aţi aştepta să îl vedeţi transformându-se într-un tătic minunat....
Vizualizări: 2648 | Comentarii: 0

Ice Age 3: Dawn Of The Dinosaurs online subtitrat

Ice Age 3: Dawn Of The Dinosaurs Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2412 | Comentarii: 0

Ice Age 2: The Meltdown online subtitrat

Ice Age 2: The Meltdown Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 5718 | Comentarii: 0

Home Alone 5: Alone in the Dark (2012) online subtitrat

Home Alone 5: Alone in the Dark (2012) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1959 | Comentarii: 0

Home Alone 4 online subtitrat

Home Alone 4 Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2179 | Comentarii: 0

The Pacifier - Bona de la forţele speciale (2005) online subtitrat

The Pacifier - Bona de la forţele speciale (2005) Pe mare. În aer. Terestru. În dubă? Vin Diesel este întruparea eroului modern... sare din avion, conduce maşini de curse, se bate cu cei mai răi tipi din lume şi iese basma curată din acţiuni pe care nici James Bond nu le-ar fi reuşit. Iar dacă până acum nimic nu i-a venit de hac, de data asta, marea provocare la care e supus, e să facă pe dădaca unor copii năstruşnici, ce sunt în stare să scoată sufletul şi dintr-o statuie. Shane Wolfe, puşcaş marin din trupele S.E.A.L.S. trebuie să jongleze cu două slujbe simultan. Să fie gata să sară la bătaie împotriva inamicului şi să facă pe bona cumsecade pentru copiii unui om de ştiinţă, aflaţi în mare pericol după ce tatăl lor fusese asasinat pentru o invenţie secretă. Shane adaugă arsenalului militar pe care-l are în posesie vreo două surprize: câteva biberoane cu suc de fructe şi lapte şi o dubiţă trăsnet, numai bună pentru cinci copii. Prima piatră de încercare e Zoey (BRITTANY SNOW) o adolescentă rebelă, urmată îndeaproape de fratele de 14 ani, Seth (MAX THIERIOTT), de Lulu - 8 ani ...
Vizualizări: 1937 | Comentarii: 0

Brave - Neinfricata (2012) online subtitrat

Brave - Neinfricata (2012) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1662 | Comentarii: 0

Casper online subtitrat

Casper Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1321 | Comentarii: 0

Monster High: Ghoul's Rule! online subtitrat

Monster High: Ghoul's Rule! Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1098 | Comentarii: 0

Ice Age: Continental Drift online subtitrat

Ice Age: Continental Drift Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1140 | Comentarii: 0

Hotel Transylvania (2012) online subtitrat

Hotel Transylvania (2012) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1347 | Comentarii: 0

Wreck-It Ralph - Ralph Strica-Tot (2012) online subtitrat

Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2493 | Comentarii: 0

Scooby-Doo! Mask of the Blue Falcon online subtitrat

Scooby-Doo! Mask of the Blue Falcon Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1259 | Comentarii: 0
« 1 2 3 4 5 »