Filme online » Thriller

Filme Thriller online subtitrate


The Liability - Obligatia (2012) online subtitrat

The Liability - Obligatia (2012) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1152 | Comentarii: 0

Parker (2013) online subtitrat

Parker (2013) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1448 | Comentarii: 0

Crush (2013) online subtitrat

Crush (2013) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1255 | Comentarii: 0

Bullet to the Head (2012) online subtitrat

Bullet to the Head (2012) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1359 | Comentarii: 0

Snitch - Capcana (2013) online subtitrat

Snitch - Capcana (2013) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1929 | Comentarii: 0

Iron Man 3 - Omul de otel 3 (2013) online subtitrat

Iron Man 3 - Omul de otel 3 (2013) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1651 | Comentarii: 0

Bailout: The Age of Greed 2013 online subtitrat

Bailout: The Age of Greed 2013 Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1220 | Comentarii: 0

A Good Day to Die Hard online subtitrat

A Good Day to Die Hard Încă de la primul Die Hard, în 1988, John McLane (Willis) s-a aflat în locul nepotrivit la timpul nepotrivit, cu abilităţile şi atitudinea ce l-au făcut de neînfrânt, devenind astfel inamicul numărul 1 al teroriştilor din toată lumea. De această dată, McLane se confruntă cu cea mai mare provocare de până acum, una cu ramificaţii în toată lumea, căci fiul său înstrăinat, Jack, este prins în iţele unei complicate poveşti în care este implicat şi un mafiot rus, tată şi fiu…...
Vizualizări: 3249 | Comentarii: 0

Oblivion online subtitrat

Oblivion Jack Harper (Cruise) este unul din ultimii reparatori de drone staţionaţi pe Pământ. Parte a unei masive operaţiuni de extracţie de resurse vitale, după decenii de război cu extrem de periculoşii Scavi, misiunea lui Jack se apropie acum de final. Trăind şi patrulând de la sute de metri deasupra pământului, Jack îşi dă viaţa peste cap când întâlneşte o frumoasă străină, pe care o salvează dintr-o epavă a unui vehicul spaţial prăbuşit pe Pământ. Sosirea ei declanşează o serie de evenimente care îl forţează pe Jack să pună sub semnul întrebării tot ce ştia până acum. Din acel moment, soarta omenirii se află în mâinile sale......
Vizualizări: 1858 | Comentarii: 0

Maniac online subtitrat

Maniac Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1281 | Comentarii: 0

Welcome to the Punch - Bine aţi venit în capcană (2013) online subtitrat

Welcome to the Punch - Bine aţi venit în capcană (2013) Jacob Sternwood, care a încălcat legea de nenumărate ori în trecut, este acum forţat să se întoarcă la Londra, când fiul său este implicat într-un jaf care a mers prost. Asta îi dă detectivului Max Lewinsky o ultimă şansă să-l prindă pe Jacob, omul pe care l-a urmărit fără succes atâta timp....
Vizualizări: 1327 | Comentarii: 0

Texas Chainsaw 3D online subtitrat

Texas Chainsaw 3D Tânăra Heather Miller (interpretată de Alexandra Daddario) porneşte într-o călătorie către Texas, unde are de luat în primire o moştenire, fără să-i treacă prin cap că are să-şi intersecteze drumul cu un psihopat mascat, mânuitor al unui ferăstrău electric....
Vizualizări: 1279 | Comentarii: 0

Dark Skies (2013) online subtitrat

Dark Skies (2013) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1834 | Comentarii: 0
« 1 2 ... 18 19 20