Filme online » Thriller

Filme Thriller online subtitrate


Mission: Impossible - Ghost Protocol - Misiune: Imposibila - Ghost Protocol (2011) online subtitrat

Mission: Impossible - Ghost Protocol - Misiune: Imposibila - Ghost Protocol (2011) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 3541 | Comentarii: 0

Mission Impossible 3 - Misiune Imposibila 3 (2006) online subtitrat

Mission Impossible 3 - Misiune Imposibila 3 (2006) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 9815 | Comentarii: 2

Mission Impossible 2 - Misiune Imposibila 2 (2000) online subtitrat

Mission Impossible 2 - Misiune Imposibila 2 (2000) Tom Cruise si John Woo, doua din cele mai reprezentative figuri din lumea filmului au facut echipa pentru realizarea thrrilerului romantic Misiune Imposibila 2, care il arunca Ethan Hunt intr-o criza internationala de o amploare deosebita. Avand alaturi un geniu in computere, Luther Stickell (Ving Rhames) si in minte o frumoasa hoata (Thandie Newton), Hunt strabate Australia si Spania in ceea ce pare a fi o misiune imposibila: sa opreasca un personaj negativ inainte ca acesta sa-si indeplineasca misiunea distructiva. Tom Cruise si…...
Vizualizări: 12723 | Comentarii: 0

Mission Impossible - Misiune Imposibila (1996) online subtitrat

Mission Impossible - Misiune Imposibila (1996) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 4346 | Comentarii: 0

The Last Winter (2006) - Ultima iarna online subtitrat

The Last Winter (2006) - Ultima iarna Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 3765 | Comentarii: 0

The Expendables - Eroi de sacrificiu (2010) online subtitrat

The Expendables - Eroi de sacrificiu (2010) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 4413 | Comentarii: 0

Taken – Teroare in Paris (2008) online subtitrat

Taken – Teroare in Paris (2008) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 4764 | Comentarii: 0

Journey to the Center of the Earth (2008) - Calatorie spre centrul Pamantului online subtitrat

Journey to the Center of the Earth (2008) - Calatorie spre centrul Pamantului Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1727 | Comentarii: 0

Legion - Legiunea (2010) online subtitrat

Legion - Legiunea (2010) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1638 | Comentarii: 0

The Darkest Hour - Vremuri întunecate (2011) online subtitrat

The Darkest Hour - Vremuri întunecate (2011) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1786 | Comentarii: 0

Now You See Me: Jaful perfect (2013) online subtitrat

Now You See Me: Jaful perfect (2013) Filmul Now You See Me spune povestea uneia dintre cele mai faimoase echipe de iluzionişti din lume. Membrii acesteia jefuiesc afacerişti corupţi în timpul reprezentaţiilor şi îşi răsplătesc publicul cu banii furaţi. Agenţii FBI sunt pe urmele lor, însă iluzioniştii sunt, surprinzător, mereu cu un pas înaintea legii....
Vizualizări: 22372 | Comentarii: 7

The Amazing Spider-Man - Uimitorul Om-Paianjen (2012) online subtitrat

The Amazing Spider-Man - Uimitorul Om-Paianjen (2012) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2197 | Comentarii: 0

The Call - Apel de urgenta (2013) online subtitrat

The Call - Apel de urgenta (2013) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1128 | Comentarii: 0

Home Sweet Home online subtitrat

Home Sweet Home Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1249 | Comentarii: 0

Dead Man Down - Gustul razbunarii (2013) online subtitrat

Dead Man Down - Gustul razbunarii (2013) Victor (Colin Farrell) este unul din oamenii de bază ai lui Alphonse (Terrence Howard), cel mai temut gangster din New York şi cel din cauza căruia şi-a pierdut familia. Atunci când primeşte sarcina de a-l găsi pe cel care îi ameninţă şeful, Victor o cunoaşte pe Beatrice (Noomi Rapace), încă una din victimele lui Alphonse. Întâi prin seducţie şi apoi prin şantaj, Beatrice îl convinge pe Victor să o ajute să se răzbune pe omul care i-a provocat suferinţă, oferindu-i astfel şi…...
Vizualizări: 1660 | Comentarii: 0

Last Passenger online subtitrat

Last Passenger Acţiunea se petrece într-un tren care pleacă din Londra spre o altă staţie din afara oraşului. Totul este bine şi frumos până când se întâmplă neprevăzutul şi anume controlorul dispare, iar trenul nu mai opreşte în staţia în care trebuia să oprească şi începe să mergă cu o viteză tot mai mare. În tren mai rămân doar 6 pasageri care nu au reuşit să coboare la staţia dorită. Iniţial sunt speriaţi şi nu ştiu ce se întâmplă, însă în curând vor afla....
Vizualizări: 1225 | Comentarii: 0

The Power of Few (2013) online subtitrat

The Power of Few (2013) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1344 | Comentarii: 0

Blade 3 Trinity online subtitrat

Blade 3 Trinity Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2595 | Comentarii: 0

Blade 2 online subtitrat

Blade 2 Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2049 | Comentarii: 0

Blade 1998 online subtitrat

Blade 1998 Legenda sa este înfricoşătoare. Înainte să-l aducă pe lume pe Blade, mama sa a fost muşcată mortal de un vampir, devenind astfel imun la atacurile fatale ale acestor creaturi ale nopţii. Blade creşte şi va deveni cel mai de temut duşman al urmaşilor lui Dracula pe care îi hăituieşte şi în gaură de şarpe, în cavou de castel şi în toaletă de club de noapte. După 30 de ani, când află adevărul despre moartea mamei sale, furia sa devine incontrolabilă. Metamorfozat într-o creatură hibrid, jumătate om, jumătate vampir, el este însoţit în cruciada sa împotriva strigoilor însetaţi de sânge de Hannibal King, un detectiv specializat în găsirea vampirilor şi de Frank Drake, un descendent pe linia lui Dracula care şi-a trădat maestrul. Dacă, de obicei, vampirii sunt personaje monstruoase, care-şi fac veacul în cimitire sau catacombe, în Blade acţiunea se desfăşoară într-o mare metropola, vampirii fiind indivizi infiltraţi în toate nivelurile societăţii. În paralel, sunt organizaţi într-o societate aproape aristocratică, în care statutul politic ...
Vizualizări: 1470 | Comentarii: 0

X-Men 3: The Last Stand online subtitrat

X-Men 3: The Last Stand Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 4280 | Comentarii: 0

X-Men Origins: Wolverine - X-Men De La Origini: Wolverine online subtitrat

X-Men Origins: Wolverine - X-Men De La Origini: Wolverine Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2181 | Comentarii: 0

X-Men (2000) online subtitrat

X-Men (2000) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1823 | Comentarii: 0

Faster - Iute ca glontul (2010) online subtitrat

Faster - Iute ca glontul (2010) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2060 | Comentarii: 0

The Collapsed (2011) online subtitrat

The Collapsed (2011) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1097 | Comentarii: 0

Killing Them Softly - Ucidei cu tandrete (2012) online subtitrat

Killing Them Softly - Ucidei cu tandrete (2012) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1486 | Comentarii: 0

Compliance - Supunere online subtitrat

Compliance - Supunere Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1394 | Comentarii: 0

Chained (2012) online subtitrat

Chained (2012) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1434 | Comentarii: 0

6 Bullets - 6 Gloante online subtitrat

6 Bullets - 6 Gloante Un fost mercenar cunoscut pentru faptul ca gaseste copii disparuti este angajat de un luptator de arte martiale pentru a-i gasi fiica rapita....
Vizualizări: 2283 | Comentarii: 0

Wrong Turn 5: Bloodlines online subtitrat

Wrong Turn 5: Bloodlines Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1694 | Comentarii: 0

The Woman in Black - Femeia in negru (2012) online subtitrat

The Woman in Black - Femeia in negru (2012) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1938 | Comentarii: 0

Stolen - Jaf contra cronometru online subtitrat

Stolen - Jaf contra cronometru Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1961 | Comentarii: 0

Julia X (2011) online subtitrat

Julia X (2011) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1414 | Comentarii: 0

Skyfall - 007: Coordonata Skyfall online subtitrat

Skyfall - 007: Coordonata Skyfall În noua producţie cinematografică, 007: Coordonata Skyfall, loialitatea lui Bond faţă de M (interpretată de Judi Dench) este pusă la încercare atunci când trecutul acesteia începe să o urmărească. Povestea începe cu relatarea ultimelor misiuni Bond, nereuşite, care pun astfel în pericol anonimatul agenţilor secreţi din întreaga lume. Sediul MI6 este atacat, iar M este astfel forţată să mute agenţia. În urma acestor evenimente, autoritatea şi funcţia sa sunt ameninţate de Mallory (interpretat de Ralph Finnes), noul preşedinte al Comitetului de Inteligenţă şi Securitate. În aceste condiţii, M rămâne cu un singur aliat de încredere: Bond. Agentul 007, alături de Eve (Naomie Harris) porneşte în misiune, pe urmele lui Silva (Javier Bardem), ale cărui motivaţii periculoase şi ascunse trebuie dezvăluite cu orice preţ....
Vizualizări: 1643 | Comentarii: 0

Sexy Evil Genius online subtitrat

Sexy Evil Genius Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1293 | Comentarii: 0

Skinwalkers - Varcolacii (2006) online subtitrat

Skinwalkers - Varcolacii (2006) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2829 | Comentarii: 0

In Time (2011) online subtitrat

In Time (2011) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1259 | Comentarii: 0

Race 2 (2013) online subtitrat

Race 2 (2013) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1599 | Comentarii: 0

Sherlock Holmes (2009) online subtitrat

Sherlock Holmes (2009) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1857 | Comentarii: 0

Priest : Razbunatorul online subtitrat

Priest : Razbunatorul Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2255 | Comentarii: 0

Underworld: Awakening online subtitrat

Underworld: Awakening Lupta de milenii dintre Vampiri şi Lycani îşi continuă dezlănţuirea în excepţionalul film 3D, Lumea de dincolo-Trezirea la viaţă, cel de-al patrulea şi cel mai spectaculos film al mult îndrăgitei serii Underworld. În Lumea de dincolo-Trezirea la viaţă, acţiunea sagăi şi haosul luptei sunt transferate la un nivel superior aducând-o pe legendara războinică a Vampirilor, Selena (Kate Beckinsale), în confruntare directă cu cel mai puternic adversar al ei. În acelaşi timp ea…...
Vizualizări: 1481 | Comentarii: 0

Underworld Rise Of The Lycans online subtitrat

Underworld Rise Of The Lycans Acest prequel urmareste originea vrajbei dintre vampirii aristocrati, cunoscuti si sub numele de Negustorii Mortii (Death Dealers), si fostii lor sclavi, varcolacii(Lycans). In Evul Mediu,un tanar varcolac numit Lucian era un lider puternic si ii chemase pe varcolaci sa se ridice impotriva lui Viktor, un rege vampir foarte crud, care ii inrobise. Lucian incearca acum sa distruga vampirii si sa redea libertatea varcolacilor....
Vizualizări: 1545 | Comentarii: 0

Underworld Evolution online subtitrat

Underworld Evolution Filmul începe din punctul unde se termina "Lumea de Dincolo": Selene şi Michael fug de vampiri. Fiind cea care i-a provocat moartea lui Viktor, Selene nu mai poate spera decât să îl înduplece pe ultimul bătrân rămas, Marcus. Dar Marcus s-a trezit deja şi a devenit o făptură mult mai puternică decât înainte. Acum, singurul lui ţel este să îl trezească şi pe fratele său Lycan, William, eliberându-l din închisoarea sa eternă. Nu a mai rămas prea mult timp, iar Selene şi Michael trebuie să pună cap la cap ultimele indicii, pentru a descifra misterele descendenţei lor de sânge şi a-l opri pe Marcus înainte să fie prea târziu....
Vizualizări: 2143 | Comentarii: 0

Underworld online subtitrat

Underworld Secole de-a rândul, două rase au evoluat în paralel, ascunse printre oameni - sofisticaţii şi aristocraticii Vampiri, şi Vârcolacii brutali şi neînfricaţi. Pentru muritori, existenţa lor este o poveste groaznică, un mit. Dar cele două specii sunt rivale în lupta pentru supravieţuire, căci au jurat să ducă un război pe viaţă şi pe moarte, până când pe suprafaţa Pământului va mai rămâne o singură rasă....
Vizualizări: 2103 | Comentarii: 0

Transporter 3 - Curierul 3 online subtitrat

Transporter 3 - Curierul 3 Frank Martin este fortat sa o transporte pe Valentina, fata lui Leonid Vasilev, Presedintele unei Agentii de Protectia Mediului din Ucraina. Valentina a fost rapita, asa ca Frank trebuie sa o duca de la Stuttgart la Budapesta, pana ajunge la Odessa la Marea Neagra. Cu ajutorul inspectorului Tarconi, Frank va incerca sa intoarca situatia impotriva celor care l-au fortat sa o transporte pe Valentina. Dar Leonid Vasilev crede ca Frank este cel care a rapit-o pe Valentina, asa ca el trimite agenti sa il prinda. Mai mult de atat, "pasagerul" lui nu coopereaza deloc. In ciuda dispozitiei cinice a lui Valentina, si tentativa lui de a nu se implica, Frank si Valentina se indragostesc, in timp ce incearca sa scape cu viata din amenintarile care ii asteapta la fiecare "curba"....
Vizualizări: 2622 | Comentarii: 0

The Transporter 2 - Curierul 2 online subtitrat

The Transporter 2 - Curierul 2 Frank Martin este cel mai bun in meseria sa. Fost membru al Fortelor Speciale, el isi ofera serviciile de curier special oricui le solicita, transportand colete - continand obiecte sau chiar fiinte umane. Regula sa este simpla: livreaza marfa si nu pune intrebari. La rugamintea unui prieten de-al sau, Frank paraseste Franta si se instaleaza la Miami, ca sofer personal al bogatei familii Billings. Desi putine fiinte pe lumea aceasta sunt capabile sa-l mai surprinda, Frank tocmai a dat peste una: Jack Billings, in varsta de 6 ani, pe care il duce si il aduce de la scoala. In mod neasteptat, Frank se ataseaza de baietel, iar cand acesta este rapit, porneste o cursa nebuneasca pentru a-l gasi si pentru a zadarnici planul rapitorilor de a pune in circulatie un virus fatal....
Vizualizări: 2540 | Comentarii: 0

The Transporter - Curierul (2002) online subtitrat

The Transporter - Curierul (2002) Frank Martin, fost membru al Fortelor Speciale, duce o viata linistita in Franta, pe malul marii Mediterane. Pentru a-si castiga existenta, Frank isi ofera serviciile de curier special celor care il solicita. Mai exact, transporta colete - inclusiv umane - dintr-un loc intr-altul, fara a pune intrebari. Pentru a-si duce la bun sfarsit misiunile misterioase si, uneori, periculoase, Frank are niste reguli proprii, pe care nu le incalca niciodata: Regula nr. 1: nu incalca intelegerea. Regula nr. 2: fara nume - nu trebuie sa stii nici cine te-a angajat, nici ce contine "coletul" de livrat. Regula nr. 3: nu te uita niciodata ce este in colet. Noua livrare pe care trebuie s-o faca Frank nu difera cu nimic de precedentele. Cel care l-a angajat este cunoscut sub pseudonimul ‘Wall Street’ si Frank nu intreaba mai multe (vezi regula nr. 2). insa, de data aceasta, coletul este unul ‘miscator’ si Frank, incalcand regula nr. 3, il desface si gaseste inauntru o femeie superba, cu un calus in gura. incalcand toate legile care ii asigura su...
Vizualizări: 1471 | Comentarii: 0

The Mechanic - Mecanicul online subtitrat

The Mechanic - Mecanicul Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 4991 | Comentarii: 0

Crank 2 High Voltage - Crank: Tensiune maxima online subtitrat

Crank 2 High Voltage - Crank: Tensiune maxima Chev Chelios trebuie să înfrunte un cap al mafiei chinezeşti care i-a furat inima devenită aproape indestructibilă şi i-a înlocuit-o cu un dispozitiv activat de baterii. Din nefericire, acesta are nevoie de descărcări mari de energie, administrate la intervale fixe, pentru a continua să funcţioneze. Chev porneşte într-o nouă cursă contracronometru pentru a-şi recupera inima şi pentru a se răzbuna pe mafiot....
Vizualizări: 2142 | Comentarii: 0

Crank - Razbunare si adrenalina (2006) online subtitrat

Crank - Razbunare si adrenalina (2006) Un asasin (Jason Statham) este informat că o otravă i-a fost injectată în corp şi îl va ucide atunci când bătăile inimii vor ajunge la un anumit nivel. Acum el trebuie să-i găsească pe cei care sunt răspunzători de acest lucru şi să-i omoare înainte ca otrava să-l omoare pe el... Chev Chelios este un criminal profesionist, care lucreaza pentru un sindicat imens de pe Coasta de Vest. Intr-o ultima misiune pe care o indeplineste inainte de a se face baiat cuminte si a trai o viata linistita alaturi de iubita lui, Eve, Chev lasa tinta sa-i scape. A doua zi il trezeste un telefon bizar, prin care este anuntat ca i-a fost injectata in timpul somnului o otrava care il va ucide intr-o ora. Singura conditie care poate prelungi acest fatidic termen este ca Chev sa-si mentina organismul intr-o alerta permanenta, intrucat adrenalina impiedica otrava sa ajunga la inima. Este o lupta contracronometru, in care barbatul trebuie sa-i inlature pe toti cei care ii stau impotriva, in incercarea de a descoperi cine l-a condamnat la aceasta moarte lenta,...
Vizualizări: 2235 | Comentarii: 0
« 1 2 ... 16 17 18 19 20 »