Filme online » Thriller

Filme Thriller online subtitrate


Frankenstein's Army (2013) online subtitrat

Frankenstein's Army (2013) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1351 | Comentarii: 0

Chloe (2009) online subtitrat

Chloe (2009) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2824 | Comentarii: 0

Demolition Man - Demolatorul (1993) online subtitrat

Demolition Man - Demolatorul (1993) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2534 | Comentarii: 0

Sharknado (2013) online subtitrat

Sharknado (2013) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2114 | Comentarii: 0

Gallowwalker (2012) online subtitrat

Gallowwalker (2012) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1956 | Comentarii: 0

The Colony (2013) online subtitrat

The Colony (2013) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1536 | Comentarii: 0

Rushlights (2013) online subtitrat

Rushlights (2013) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2001 | Comentarii: 0

The Purge Noaptea judecatii (2013) online subtitrat

The Purge  Noaptea judecatii (2013) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2402 | Comentarii: 1

White House Down - Alerta de grad zero (2013) online subtitrat

White House Down - Alerta de grad zero (2013) Poliţistul John Cale (Channing Tatum) a primit un răspuns negativ la cererea sa de a se angaja în Secret Service, în mult visata echipă ce răspundea de protecţia preşedintelui american, James Sawyer (Jamie Foxx). Nevrând să o supere cu această veste rea, el o invită pe fiica lui într-o vizită la Casa Albă. Chiar în timpul turului de vizitare, Casa Albă este luată cu asalt de un grup paramilitar înarmat până în dinţi. Acum, când guvernul Statelor Unite intră în haos, iar…...
Vizualizări: 4786 | Comentarii: 0

Killing Season (2013) online subtitrat

Killing Season (2013) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1595 | Comentarii: 0

Europa Report (2013) online subtitrat

Europa Report (2013) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1689 | Comentarii: 0

The Prestige - Prestigiul (2006) online subtitrat

The Prestige - Prestigiul (2006) In aceasta involburata si misterioasa poveste, doi tineri magicieni ai epocii victoriene, aprind scanteia unei rivalitati puternice care se va transforma intr-o batalie a trucurilor si o sete neincetata de a-si descoperi secretele unul altuia. Acesti doi oameni pun fata in fata indrazneala si dorinta, arta spectacolului si stiinta, ambitia si prietenia, cu rezultate periculoase, mortale si amagitoare. Rivalitatea lor…...
Vizualizări: 2068 | Comentarii: 0

Silent Venom - Venin distrugator (2009) online subtitrat

Silent Venom - Venin distrugator (2009) In jungla unei insule necunoscute si indepartate din Pacific traieste o specie noua de serpi mutanti. Dr. Andrea Swanson impreuna cu Jake, asistentul ei, au studiat indeaproape aceasta noua specie, in cadrul unui experiment militar strict secret. Rezultatul scontat este dezvoltarea unei antitoxine....
Vizualizări: 9133 | Comentarii: 0

Bad Day On the Block - Sub teroare (1997) online subtitrat

Bad Day On the Block - Sub teroare (1997) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1427 | Comentarii: 0

Race to Witch Mountain - Cursa spre Witch Mountain (2009) online subtitrat

Race to Witch Mountain - Cursa spre Witch Mountain (2009) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2677 | Comentarii: 0

Metro - Metroul (2013) online subtitrat

Metro - Metroul (2013) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1527 | Comentarii: 0

Max Payne (2008) online subtitrat

Max Payne (2008) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2303 | Comentarii: 0

The Iceman (2012) online subtitrat

The Iceman (2012) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2789 | Comentarii: 0

The Good Doctor (2011) online subtitrat

The Good Doctor (2011) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2023 | Comentarii: 0

The Chronicles of Riddick - Riddick - Batalia incepe (2004) online subtitrat

The Chronicles of Riddick - Riddick - Batalia incepe (2004) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2494 | Comentarii: 2

The Bourne Supremacy - Supremaţia lui Bourne (2004) online subtitrat

The Bourne Supremacy - Supremaţia lui Bourne (2004) Un asasin antrenat impecabil, Bourne incearca sa-si refaca memoria dintr-un complex de piese puzzle ce ii revin in minte dintr-un trecut cetos. Un thriller sofisticat si mereu la limita, Identitatea lui Bourne l-a avut in centru pe Matt Damon – Jason Bourne si a reusit sa acumuleze un box office impresionant, cel mai mare obtinut de vreun titlu…...
Vizualizări: 1774 | Comentarii: 0

Detour (2013) online subtitrat

Detour (2013) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1842 | Comentarii: 0

Riddick (2013) online subtitrat

Riddick (2013) Riddick, cel mai recent capitol al sagăi fenomen începute în 2000 de hitul SF Pitch Black și continuate cu succes în 2004 de blockbusterul The Chronicles of Riddick, îl readuce pe Vin Diesel în interpretarea antieroului său preferat, un condamnat evadat, căruia îi vrea capul orice vânător de recompense din galaxie.De această dată, trădat de semenii săi şi lăsat să moară pe o planetă pustie, Riddick luptă pentru supravieţuire împotriva extratereştrilor, devenind astfel mai puternic şi mai periculos ca niciodată. Vânătorii de recompense din galaxie sunt însă pe urmele lui, fără să ştie că Riddick îi va folosi în planul său de răzbunare. Acesta pune la cale un atac impresinonant, ca după aceea să se întoarcă pe planeta sa, Furya, şi să o salveze de la distrugere....
Vizualizări: 19330 | Comentarii: 10

Escape Plan - Testul suprem (2013) online subtitrat

Escape Plan - Testul suprem (2013) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 6981 | Comentarii: 0

The Paperboy - Baiatul cu ziarele (2012) online subtitrat

The Paperboy - Baiatul cu ziarele (2012) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1369 | Comentarii: 0

Inception - Inceputul (2010) online subtitrat

Inception - Inceputul (2010) Dom Cobb (Leonardo DiCaprio) este un hoţ priceput, cel mai bun în domeniul periculoasei arte a extracţiei, adică al furtului de informaţii şi secrete preţioase din subconştientul oamenilor în timp ce aceştia visează, când mintea lor este cel mai vulnerabilă. Rara abilitate a lui Cobb i-a conferit un statut de profesionist extrem de căutat, de o valoare inestimabilă în complicata lume a spionajului tehnologic, dar l-a făcut în acelaşi timp să piardă tot ceea ce era mai important pentru el şi l-a transformat într-un fugar internaţional. Acum i se oferă o şansă să recapete tot ceea ce a pierdut: o ultimă misiune i-ar putea reda viaţa de dinainte dacă reuşeşte un lucru imposibil, opusul extracţiei de informaţii: implantarea lor în mintea cuiva. Însă un inamic periculos urmăreşte fiecare mişcare a lui Cobb şi a echipei sale, în scopul de a-i împiedica să-şi ducă la îndeplinire misiunea. Iar Cobb este singurul care ar fi putut anticipa acest lucru....
Vizualizări: 2067 | Comentarii: 0

The Dark Knight Rises - Cavalerul negru Legenda renaste (2012) online subtitrat

The Dark Knight Rises - Cavalerul negru Legenda renaste (2012) Au trecut 8 ani de cand Batman a disparut in noapte, transformandu-se din acel moment din erou in fugar. Asumandu-si vina pentru moartea procurorului Harvey Dent, Cavalerul Negru a sacrificat totul pentru ceea ce el si Comisarul Gordon sperau ca e o cauza mai buna. Pentru un timp, minciuna a prins, criminalitatea orasului Gotham fiind…...
Vizualizări: 1703 | Comentarii: 0

Penthouse North (2013) online subtitrat

Penthouse North (2013) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1344 | Comentarii: 0

The Girl with the Dragon Tattoo - Fata cu un dragon tatuat (2011) online subtitrat

The Girl with the Dragon Tattoo - Fata cu un dragon tatuat (2011) Subiectul principal al filmului este găsirea Harietei Vanger, rudă de sânge cu marele clan Vanger, care a dispărut în urmă cu 40 de ani. Simţindu-şi sfârşitul aproape, responsabilitatea dispariţiei fetei căzând pe umerii săi, unchiul Harietei îl angajează pe jurnalistul Mikael Blomkvist (Daniel Craig) să o găsească. Mikael tocmai îşi dăduse demisia de la publicaţia pentru care lucra, după ce pierduse un proces-capcană împotriva unei mari corporaţii şi se află în perioada de graţie înainte de începerea sentinţei. Drumurile sale se intersectează cu ale hackeriţei Lisbeth Salander (Rooney Mara), o fată ciudată care putea afla orice informaţie cu un singur click. Împreună descoperă că dispariţia Harietei este legată de o serie de crime oribile. Dând la o parte negura care s-a aşternut de patru decenii peste caz, cei doi îşi riscă propriile vieţi....
Vizualizări: 2638 | Comentarii: 0

The Final (2010) online subtitrat

The Final (2010) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1505 | Comentarii: 0

Aurangzeb (2013) online subtitrat

Aurangzeb (2013) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2247 | Comentarii: 0

Godzilla (1998) online subtitrat

Godzilla (1998) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2214 | Comentarii: 0

Skytten - The Shooter (2013) online subtitrat

Skytten - The Shooter (2013) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2863 | Comentarii: 0

Trance - Capcana mintii (2013) online subtitrat

Trance - Capcana mintii (2013) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1621 | Comentarii: 0

Olympus Has Fallen - Cod Rosu la Casa Alba (2013) online subtitrat

Olympus Has Fallen - Cod Rosu la Casa Alba (2013) După stabilirea unei importante întâlniri de negocieri, Casa Albă devine ţinta unui atac terorist pus la cale de o grupare nord-coreeană. Printre focuri de armă şi detonări de bombe, însuşi Preşedintele Americii este luat prizonier. Toate eforturile serviciului se securitate şi ale poliţiei de salvare a instituţiei se bazează acum pe informaţiile furnizate de Mike Bannings, fost membru al gărzii prezidenţiale, blocat în clădire fără ca teoriştii să ştie de existenţa sa. Cu Gerard Butler, Aaron Eckhart şi Morgan Freeman în centrul acţiunii, Cod Roşu la Casa Albă este un thriller incitant, adus de MediaPro Distribution, din 5 aprilie, pe marile ecrane....
Vizualizări: 1606 | Comentarii: 0

Day of the Dead (2008) online subtitrat

Day of the Dead (2008) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2655 | Comentarii: 0

The Cold Light of Day - Lumina rece a diminetii (2012) online subtitrat

The Cold Light of Day - Lumina rece a diminetii (2012) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1303 | Comentarii: 0

Ghost Rider: Spirit Of Vengeance - Ghost Rider: Demonul Razbunarii (2012) online subtitrat

Ghost Rider: Spirit Of Vengeance - Ghost Rider: Demonul Razbunarii (2012) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2258 | Comentarii: 0

Ghost Rider - Demon pe doua roti (2007) online subtitrat

Ghost Rider - Demon pe doua roti (2007) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 6497 | Comentarii: 0

Odd Thomas (2013) online subtitrat

Odd Thomas (2013) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1377 | Comentarii: 0

Red Riding Hood - Scufita Rosie (2011) online subtitrat

Red Riding Hood - Scufita Rosie (2011) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 3810 | Comentarii: 0

World War Z - Ziua Z: Apocalipsa 3D (2013) online subtitrat

World War Z - Ziua Z: Apocalipsa 3D (2013) Într-o zi ca oricare alta, Gerry Lane se află într-un blocaj de trafic împreună cu familia sa. Ca fost investigator ONU, Lane simte că blocajul din trafic nu e unul obşinuit; cerul e brăzdat de elicoptere de poliţie, iar pe străzi e plin de poliţişti pe motociclete. Ceva face ca mulţimi de oameni să se atace cu ferocitate unul pe celălalt – un virus letal care se propagă dintr-o singură muşcătură, şi care tansformă oameni sănătoşi în creaturi de o sălbăticie greu de imaginat. Vecinii se întorc împotriva vecinilor, un străin amabil devine brusc un duşman mortal. Originile virusului sunt necunoscute, iar numărul celor infectaţi creşte exponenţial în fiecare zi, devenind rapid o pandemie globală......
Vizualizări: 3263 | Comentarii: 4

BloodRayne - Printesa vampirilor (2005) online subtitrat

BloodRayne - Printesa vampirilor (2005) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 3770 | Comentarii: 0

Kill Switch - Legea lui Jacob (2008) online subtitrat

Kill Switch - Legea lui Jacob (2008) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 5400 | Comentarii: 0

D-War - Razboiul dragonilor (2007) online subtitrat

D-War - Razboiul dragonilor (2007) Conform unei legende coreene, creaturi necunoscute se vor întoarce şi vor devasta pământul. Reporterul Ethan Kendrick este chemat să se ocupe de această situaţie, iar bărbatul ajunge la concluzia că o fată pe nume Sarah, suferind de o boală misterioasă, este cea care îl poate ajuta. Acum creaturile se îndreaptă spre Los Angeles distrugând tot ce le iese în cale. Vor reuşi Ethan şi Sarah să învingă la timp monştrii şi să-i salveze pe locuitorii Los Angeles-ului?...
Vizualizări: 6792 | Comentarii: 0

Resident Evil: Retribution - Resident Evil: Rasplata (2012) online subtitrat

Resident Evil: Retribution - Resident Evil: Rasplata (2012) T-virusul creat de Umbrella Corporation continuă să facă ravagii pe Terra, transformând populaţia globului în legiuni de strigoi care ucid tot ce mişcă. Ultima şi singura speranţă a speciei umane, Alice (Milla Jovovich) se trezeşte la viaţă in interiorul buncărului impenetrabil unde Umbrella Corporation îşi desfăşoară sinistrele experimente. În încercarea extrem de riscantă de a evada din acest complex vast, utilat cu inaltă tehnologie, Alice beneficiază de ajutorul unei echipe de comando de elită, împreună cu care îşi croieşte cu greu drumul printre ruinele oraşelor Tokyo, New York, Moscova şi Washington, D.C. Pe drum ea va avea o serie întreagă de revelaţii stupefiante, care îi vor schimba fostele convingeri şi perspectiva asupra lucrurilor. Cu ajutorul unor noi aliaţi dar şi a unor prieteni mai vechi, Alice îşi regăseşte motivaţia de a lupta pentru supravieţuirea unei lumi care devenise ostilă şi se îndrepta spre prăpastie. Numărătoarea inversă incepuse....
Vizualizări: 2451 | Comentarii: 0

Resident Evil: Afterlife - Resident Evil : Viata de apoi (2010) online subtitrat

Resident Evil: Afterlife - Resident Evil : Viata de apoi (2010) Într-o lume bântuită de un virus care îşi transformă victimele în zombi ucigaşi, frumoasa şi invincibila Alice (Milla Jovovich) continuă să caute supravieţuitori în Resident Evil: Viaţa de apoi, cel de-al patrulea film din seria de mare succes, Resident Evil . Pe măsură ce bătălia ei cu autorii acestui flagel atinge cote maxime, Alice se trezeşte în capcana unui Los Angeles pârjolit şi cucerit de mii de morţi-vii, în faţa unui pericol pe care nu şi l-a închipuit vreodată....
Vizualizări: 2978 | Comentarii: 0

Resident Evil: Apocalypse - Resident Evil: Apocalipsa (2004) online subtitrat

Resident Evil: Apocalypse - Resident Evil: Apocalipsa (2004) Milla Jovovich se intoarce in rolul lui Alice. Se trezeste dintr-un somn lung si isi da seama ca temerile ei cele mai mari erau implinite – strigoii insetati de sange, pe care ea si o elita militara, acum anihilata, luptasera sa-i distruga au fost eliberati in orasul care inconjoara fabrica secreta a corporatiei Umbrella. Descoperind ca ea insasi era un experient Umbrella, Alice s-a imbunatatit bio-genetic cu puteri si simturi noi de care era sigura ca va avea nevoie. In inima orasului Raccoon City, un grup mic de oameni neinfectati, incluzand-o pe Jill Valentine (Sienna Guillory) un membru al recent desfiintatului S.T.A.R.S. (Serviciul Special de Tactici si Salvare) si liderul Carlos Oliveira (Oded Fehr), lupta pentru viata lor impotriva mutantilor si a celor mai rapizi si mortali Likers. Ramanand fara resurse si noroc, grupul este salvat de Alice si impreuna incep sa porneasca o bataie disperata pentru supravietuire prin incercarea de scapare inainte ca Corporatia Umbrella sa-si stearga experimentul de pe fata pamatului. Singura...
Vizualizări: 2448 | Comentarii: 0

Resident Evil: Extinction - Resident Evil: Disparitia (2007) online subtitrat

Resident Evil: Extinction - Resident Evil: Disparitia (2007) A sosit sfarsitul lumii... Experimentul legat de Virusul-T, pus la cale de Umbrella Corporation, a devastat lumea transformand populatia in cete de zombi cu apucaturi de pradatori. Resimtind nesiguranta oraselor, Carlos Olivera (Oded Fehr) si L.J.(Mike Epps), impreuna cu supravietuitorii Claire (Ali Larter), K-Mart (Spencer Locke) si Nurse Betty (Ashanti), au adunat un grup de supravietuitori cu care au format un convoi inarmat... traversand soselele pustii ale desertului. Scopul lor este sa-si gaseasca semenii in viata... cei care nu au fost contaminati. Au dat insa peste alte creaturi care populeaza cum desertul: strigoii - iar pentru a se proteja de ele, le trebuie zeci de arme, mii de cartuse si cateva aruncatoare de flacari. Ascunse in Nevada, la poalele unui releu parasit de transmisii radio, se afla birourile stralucitoare si laboratoarele de cercetare ale Umbrella Corporation. Avand acces la satelitul de supraveghere in timp real, Dr. Isaacs (Iain Glen) poate monitoriza convoiul in orice moment... dar ceea ce cauta el, de f...
Vizualizări: 3158 | Comentarii: 0

Resident Evil - Resident Evil: Experiment fatal (2002) online subtitrat

Resident Evil - Resident Evil: Experiment fatal (2002) După cum este deja cunoscut, filmul a fost realizat după unul dintre cele mai populare jocuri video, scos pe piaţă în 1996. Alice (Milla Jovovich) şi Rain (Michelle Rodriguez) sunt conducătoarele unui comando care trebuie să pătrundă în "stup" - un uriaş laborator genetic. Laboratorul aparţine unei puternice organizaţii, cunoscută sub numele de Umbrella. În acest laborator un virus mortal a scăpat de sub control, transformând întregul personal în "morţi-vii". Aceştia sunt cei care au comis o serie de crime înspăimântătoare. Comando-ul are exact trei ore la dispoziţie pentru a opri super-computerul laboratorului şi pentru a stopa accesul acestui virus pe Pământ....
Vizualizări: 2645 | Comentarii: 0
« 1 2 ... 15 16 17 18 19 20 »