Filme online » Actiune

Filme Actiune online subtitrate


2 Guns - 2 pistoale (2013) online subtitrat

2 Guns - 2 pistoale (2013) Doi agenţi, provenind din servicii secrete concurente, trebuie să-şi scape pielea fugind împreună. Dar parteneriatul lor inopinat are o problemă: niciunul dintre cei doi nu ştie că celălalt este agent federal sub acoperire. De 12 luni, agentul anti-drog Robert “Bobby” Trench (Washington) şi ofiţerul de contra-informaţii al marinei, Marcus “Stig” Stigman (Wahlberg), sunt forţaţi să colaboreze chiar dacă nu sunt prea încântaţi să o facă. Lucrând sub acoperire, ei s-au infiltrat în mafia drogurilor, dar nu au încredere unul în celălalt nici cât în traficanţii pe care au misiunea să-i anihileze. Atunci când tentativa lor de a se infiltra într-un cartel mexican de droguri şi de a recupera milioane de dolari eşuează, Bobby şi Stig cad în dizgraţia şefilor lor. Acum, când toţi i-ar vrea fie la închisoare, fie la doi metri sub pământ, singura persoană pe care se pot baza este… celălalt. În ciuda urmăritorilor, atunci când oamenii legii trebuie să se prefacă ani de zile că sunt infractori, ei învaţă fel de fel de trucuri din mediul în care s-a...
Vizualizări: 1439 | Comentarii: 0

Machete Kills: Ucigas meserias (2013) online subtitrat

Machete Kills: Ucigas meserias (2013) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1422 | Comentarii: 0

Jumper: Oriunde, oricând (2008) online subtitrat

Jumper: Oriunde, oricând (2008) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1322 | Comentarii: 0

Ender's Game - Jocul lui Ender (2013) online subtitrat

Ender's Game - Jocul lui Ender (2013) Într-un viitor nu foarte îndepărtat, o rasă extraterestră ostilă atacă Pământul, salvatorul planetei fiind comandantul flotei internaţionale, Mazer Rackham (Ben Kingsley). Un nou atac este însă iminent, iar colonelul Graff (Harrison Ford) şi Armata Internaţională trebuie să găsească cel mai puternic luptător care să oprească invazia.Spre uimirea tuturor, salvarea stă în mâinile lui Ender Wiggin (Asa Butterfield), un tânăr timid, dar incredibil de inteligent. El…...
Vizualizări: 1777 | Comentarii: 0

Troy - Troia (2004) online subtitrat

Troy - Troia (2004) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2244 | Comentarii: 0

Secretly Greatly (2013) online subtitrat

Secretly Greatly (2013) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1679 | Comentarii: 0

Mega Python vs. Gatoroid (2011) online subtitrat

Mega Python vs. Gatoroid (2011) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1406 | Comentarii: 0

I, Frankenstein - Eu, Frankenstein (2014) online subtitrat

I, Frankenstein - Eu, Frankenstein (2014) Acţiunea filmului este plasată într-un prezent distpoic, unde gargui răzbunători şi demoni feroce se dezlănţuie într-o bătălie finală pentru putere. Creaţie a lui Victor Frankenstein, Adam se trezeşte prins în mijlocul confruntării celor două rase şi ajunge astfel să descopere un secret despre el însuşi ce ar putea schimba soarta luptei, dar şi destinul său, pentru totdeauna....
Vizualizări: 4080 | Comentarii: 0

X-Men: Days of Future Past (2014) online subtitrat

X-Men: Days of Future Past (2014) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 10630 | Comentarii: 0

Babylon A.D. (2008) online subtitrat

Babylon A.D. (2008) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1663 | Comentarii: 0

Assault on Precinct 13 - Asalt asupra sectiei 13 (2005) online subtitrat

Assault on Precinct 13 - Asalt asupra sectiei 13 (2005) Inainte de anulu Nou, politia din Detroit reuseste sa faca o captura importanta: gangsterul Marion Bishop (Laurence Fishburne), cunoscut ca ucigas de politisti, a fost arestat si este pe punctul de a fi transferat la o inchisoare de maxima securitate. Insa din cauza unei furtuni puternice, autobuzul cu detinuti este obligat sa se opreasca pentru o vreme la sectia 13 de politie, care este pe punctul de a fi inchisa. Printre cei cativa politisti care au mai ramas la sectie se numara si sergentul Jake Roenick (Ethan Hawke), care a uitat de multa vreme gustul unei misiuni adevarate. La scurt timp dupa ce Bishop a fost inchis intr-una dintre celule, sectia 13 este atacata de indivizi necunoscuti. La inceput, politistii sunt convinsi ca atacatorii fac parte din banda lui Bishop, insa curand inteleg ca se confrunta cu politisti corupti, al caror scop este asasinarea mafiotului. Iar pentru a supravietui asediului, solutia este una singura: un criminal si politistii care l-au arestat trebuie sa lupte umar la umar pentru ca, de aceasta data, ti...
Vizualizări: 1806 | Comentarii: 0

Speed: Cursa infernală (1994) online subtitrat

Speed: Cursa infernală (1994) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 3096 | Comentarii: 0

The Warrior's Way - Destinul unui razboinic (2010) online subtitrat

The Warrior's Way - Destinul unui razboinic (2010) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 3668 | Comentarii: 0

Dracula: The Dark Prince online subtitrat

Dracula: The Dark Prince Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2174 | Comentarii: 0

The Family - Malavita: O familie criminală (2013) online subtitrat

The Family - Malavita: O familie criminală (2013) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2030 | Comentarii: 0

Chennai Express (2013) online subtitrat

Chennai Express (2013) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1684 | Comentarii: 0

Naruto Shippuden Filmul 6 online subtitrat

Naruto Shippuden Filmul 6 Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2171 | Comentarii: 0

Naruto Shippuden Filmul 5 online subtitrat

Naruto Shippuden Filmul 5 Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 6764 | Comentarii: 0

Naruto Shippuden Filmul 4 online subtitrat

Naruto Shippuden Filmul 4 Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1971 | Comentarii: 0

Switch (2013) online subtitrat

Switch (2013) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1440 | Comentarii: 0

Dracula - Prince Of Darkness (2013) online subtitrat

Dracula - Prince Of Darkness (2013) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2707 | Comentarii: 0

Green Street 3: Never Back Down (2013) online subtitrat

Green Street 3: Never Back Down (2013) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1099 | Comentarii: 0

Sing si lip yan - Un detectiv afemeiat 1993 online subtitrat

Sing si lip yan - Un detectiv afemeiat 1993 Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 9163 | Comentarii: 0

Grupo 7 – Unitatea 7 (2012) online subtitrat

Grupo 7 – Unitatea 7 (2012) Unit 7 are o sarcină grea: să cureţe oraşul de traficanţii de droguri şi să stopeze puterea nefastă cu care aceştia controlează străzile. Una dintre unităţile poliţiei e condusă de Angel (Mario Casas), un tânăr ofiţer care doreşte să devină detectiv, şi de Rafael (Antonio de la Torre), un poliţist dur, arogant, dar foarte eficient....
Vizualizări: 1314 | Comentarii: 0

Outpost: Rise of the Spetsnaz (2013) online subtitrat

Outpost: Rise of the Spetsnaz (2013) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1251 | Comentarii: 0

Dodookdeul - The Thieves (2012) online subtitrat

Dodookdeul - The Thieves (2012) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1607 | Comentarii: 0

Deep Dark Canyon (2012) online subtitrat

Deep Dark Canyon (2012) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1244 | Comentarii: 0

The Mortal Instruments: City of Bones - Instrumente mortale: Oraşul oaselor (2013) online subtitrat

The Mortal Instruments: City of Bones - Instrumente mortale: Oraşul oaselor (2013) O adolescentă obişnuită din New York, Clary Fray (Lily Collins), descoperă că este descendenta Vânătorilor de umbre, clanul tinerilor războinici pe jumătate îngeri, care încearcă să protejeze lumea de demoni. După dispariţia mamei sale, (Lena Headey), Clary se vede nevoită să se alăture unui grup de astfel de vânători, care îi arată o altă faţă a New Yorkului, numită Downworld, un oraş dominat de vârcolaci, demoni, vampiri şi alţi monştri...
Vizualizări: 2658 | Comentarii: 0

Hard Rush (II) – Ambushed (2013) online subtitrat

Hard Rush (II) – Ambushed (2013) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2254 | Comentarii: 0

War - Un asasin nemilos (2007) online subtitrat

War - Un asasin nemilos (2007) Dupa ce partenerul sau, Tom Wynne, si familia lui sunt omorati de periculosul asasin Rogue, razbunarea devine o obsesie pentru agentul FBI Jack Crawford, a carui viata se transforma intr-un cosmar din cauza remuscarilor. Rogue iese din ascunzatoare pentru a-si regla conturile cu mafia chinezeasca si bandele Yakuza, moment propice pentru o confruntare finala intre nelegiuit si agent. Cand Rogue si Jack ajung fata in fata, importante detalii din trecutul lor ies la iveala....
Vizualizări: 2260 | Comentarii: 0

The World’s End (2013) online subtitrat

The World’s End (2013) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2005 | Comentarii: 0

Orc Wars (2013) online subtitrat

Orc Wars (2013) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 3274 | Comentarii: 0

Curse of Chucky (2013) online subtitrat

Curse of Chucky (2013) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1435 | Comentarii: 0

The East (2013) online subtitrat

The East (2013) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1384 | Comentarii: 0

Breakout - Evadarea (2013) online subtitrat

Breakout - Evadarea (2013) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 3782 | Comentarii: 0

Blood of Redemption (2013) online subtitrat

Blood of Redemption (2013) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1207 | Comentarii: 0

Revelation Road: The Beginning of the End (2013) online subtitrat

Revelation Road: The Beginning of the End (2013) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1863 | Comentarii: 0

This is the end - A venit sfarsitul (2013) online subtitrat

This is the end - A venit sfarsitul (2013) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1510 | Comentarii: 0

Getaway (2013) online subtitrat

Getaway (2013) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2147 | Comentarii: 0

Drive Angry - Iadul se dezlantuie 3D (2011) online subtitrat

Drive Angry - Iadul se dezlantuie 3D (2011) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 3022 | Comentarii: 0

Skyline 2 (2013) online subtitrat

Skyline 2 (2013) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 3251 | Comentarii: 0

Combustion (2013) online subtitrat

Combustion (2013) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 3985 | Comentarii: 0

Blaze You Out (2013) online subtitrat

Blaze You Out (2013) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2395 | Comentarii: 0

The Seasoning House (2012) online subtitrat

The Seasoning House (2012) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1380 | Comentarii: 0

Badrinath (2011) online subtitrat

Badrinath (2011) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 4313 | Comentarii: 0

Elysium (2013) online subtitrat

Elysium (2013) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 3776 | Comentarii: 0

Forbidden Ground (2013) online subtitrat

Forbidden Ground (2013) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2307 | Comentarii: 0

Get Lucky (2013) online subtitrat

Get Lucky (2013) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2291 | Comentarii: 0

Zero Dark Thirty - Misiunea: 00.30 A.M. (2012) online subtitrat

Zero Dark Thirty - Misiunea: 00.30 A.M. (2012) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2320 | Comentarii: 0

Boy Wonder - Razbunarea unui erou (2010) online subtitrat

Boy Wonder - Razbunarea unui erou (2010) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 3446 | Comentarii: 0
« 1 2 ... 14 15 16 17 18 ... 20 21 »