Filme online » Actiune

Filme Actiune online subtitrate


Bail Enforcers (2011) online subtitrat

Bail Enforcers (2011) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1572 | Comentarii: 0

Space Soldiers (2013) online subtitrat

Space Soldiers (2013) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 4056 | Comentarii: 2

Recoil - Reglare de conturi (2011) online subtitrat

Recoil - Reglare de conturi (2011) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1463 | Comentarii: 0

Edge of the Empire (2010) online subtitrat

Edge of the Empire (2010) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1316 | Comentarii: 0

White House Down - Alerta de grad zero (2013) online subtitrat

White House Down - Alerta de grad zero (2013) Poliţistul John Cale (Channing Tatum) a primit un răspuns negativ la cererea sa de a se angaja în Secret Service, în mult visata echipă ce răspundea de protecţia preşedintelui american, James Sawyer (Jamie Foxx). Nevrând să o supere cu această veste rea, el o invită pe fiica lui într-o vizită la Casa Albă. Chiar în timpul turului de vizitare, Casa Albă este luată cu asalt de un grup paramilitar înarmat până în dinţi. Acum, când guvernul Statelor Unite intră în haos, iar…...
Vizualizări: 4671 | Comentarii: 0

The Lone Ranger - Legenda calaretului singuratic (2013) online subtitrat

The Lone Ranger - Legenda calaretului singuratic (2013) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 3078 | Comentarii: 0

Superman: Unbound (2013) online subtitrat

Superman: Unbound (2013) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1922 | Comentarii: 0

Man of Tai Chi (2013) online subtitrat

Man of Tai Chi (2013) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1671 | Comentarii: 0

Killing Season (2013) online subtitrat

Killing Season (2013) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1547 | Comentarii: 0

Silent Venom - Venin distrugator (2009) online subtitrat

Silent Venom - Venin distrugator (2009) In jungla unei insule necunoscute si indepartate din Pacific traieste o specie noua de serpi mutanti. Dr. Andrea Swanson impreuna cu Jake, asistentul ei, au studiat indeaproape aceasta noua specie, in cadrul unui experiment militar strict secret. Rezultatul scontat este dezvoltarea unei antitoxine....
Vizualizări: 9085 | Comentarii: 0

Desperate Hours: An Amber Alert - Ceasul disperarii (2008) online subtitrat

Desperate Hours: An Amber Alert - Ceasul disperarii (2008) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2643 | Comentarii: 2

Race to Witch Mountain - Cursa spre Witch Mountain (2009) online subtitrat

Race to Witch Mountain - Cursa spre Witch Mountain (2009) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2625 | Comentarii: 0

Clash of the Empires (2012) online subtitrat

Clash of the Empires (2012) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2388 | Comentarii: 0

Percy Jackson 2 : Sea of Monsters (2013) online subtitrat

Percy Jackson 2 : Sea of Monsters (2013) Percy (Logan Lerman), fiul lui Poseidon, îşi continuă călătoria epică începută alături de prietenii săi semizei. Destinaţia sa? Găsirea celebrei Lâni de Aur, care are puterea să salveze casa lui Percy şi a prietenilor săi... Pentru a da de ea, Percy trebuie să înfrunte Marea monştrilor, cunoscută pământenilor sub numele Triunghiul Bermudelor. Orice-ar face şi orice creatură ar trebui să învingă acolo, Percy ştie că e singura soluţie pentru a înfrânge un duşman ce…...
Vizualizări: 10497 | Comentarii: 3

Absolute Deception (2013) online subtitrat

Absolute Deception (2013) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1310 | Comentarii: 0

Max Payne (2008) online subtitrat

Max Payne (2008) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2216 | Comentarii: 0

The Chronicles of Riddick - Riddick - Batalia incepe (2004) online subtitrat

The Chronicles of Riddick - Riddick - Batalia incepe (2004) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2441 | Comentarii: 2

Thor: The Dark World - Thor: Intunericul (2013) online subtitrat

Thor: The Dark World - Thor: Intunericul (2013) Thor trebuie să salveze Pământul şi Cele Nouă Regate de un inamic redutabil, gata să-şi subordoneze întreg universul. După evenimentele din Thor şi The Avengers, zeul luptă pentru a reinstaura ordinea în cosmos, însă o străveche rasă în frunte cu răzbunătorul Malekith se întoarce pentru a trimite Universul înapoi în întuneric. Confruntat cu un duşman pe care nici măcar Odin şi Asgardul nu-l pot opri, Thor se aruncă într-una dintre cele mai periculoase şi mai personale aventuri de până acum, care-l va readuce lângă Jane Foster şi care îl va forţa să sacrifice totul pentru a salva omenirea....
Vizualizări: 14721 | Comentarii: 0

Hatchet III (2013) online subtitrat

Hatchet III (2013) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1676 | Comentarii: 0

The Bourne Supremacy - Supremaţia lui Bourne (2004) online subtitrat

The Bourne Supremacy - Supremaţia lui Bourne (2004) Un asasin antrenat impecabil, Bourne incearca sa-si refaca memoria dintr-un complex de piese puzzle ce ii revin in minte dintr-un trecut cetos. Un thriller sofisticat si mereu la limita, Identitatea lui Bourne l-a avut in centru pe Matt Damon – Jason Bourne si a reusit sa acumuleze un box office impresionant, cel mai mare obtinut de vreun titlu…...
Vizualizări: 1680 | Comentarii: 0

Cinderella II: Dreams Come True - Cenusareasa II: Visele se implinesc (2002) online subtitrat

Cinderella II: Dreams Come True - Cenusareasa II: Visele se implinesc (2002) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 4606 | Comentarii: 0

Living & Dying - Atac mortal (2007) online subtitrat

Living & Dying - Atac mortal (2007) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2851 | Comentarii: 0

Riddick (2013) online subtitrat

Riddick (2013) Riddick, cel mai recent capitol al sagăi fenomen începute în 2000 de hitul SF Pitch Black și continuate cu succes în 2004 de blockbusterul The Chronicles of Riddick, îl readuce pe Vin Diesel în interpretarea antieroului său preferat, un condamnat evadat, căruia îi vrea capul orice vânător de recompense din galaxie.De această dată, trădat de semenii săi şi lăsat să moară pe o planetă pustie, Riddick luptă pentru supravieţuire împotriva extratereştrilor, devenind astfel mai puternic şi mai periculos ca niciodată. Vânătorii de recompense din galaxie sunt însă pe urmele lui, fără să ştie că Riddick îi va folosi în planul său de răzbunare. Acesta pune la cale un atac impresinonant, ca după aceea să se întoarcă pe planeta sa, Furya, şi să o salveze de la distrugere....
Vizualizări: 19280 | Comentarii: 10

Escape Plan - Testul suprem (2013) online subtitrat

Escape Plan - Testul suprem (2013) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 6856 | Comentarii: 0

Mantera (2012) online subtitrat

Mantera (2012) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1707 | Comentarii: 0

Inception - Inceputul (2010) online subtitrat

Inception - Inceputul (2010) Dom Cobb (Leonardo DiCaprio) este un hoţ priceput, cel mai bun în domeniul periculoasei arte a extracţiei, adică al furtului de informaţii şi secrete preţioase din subconştientul oamenilor în timp ce aceştia visează, când mintea lor este cel mai vulnerabilă. Rara abilitate a lui Cobb i-a conferit un statut de profesionist extrem de căutat, de o valoare inestimabilă în complicata lume a spionajului tehnologic, dar l-a făcut în acelaşi timp să piardă tot ceea ce era mai important pentru el şi l-a transformat într-un fugar internaţional. Acum i se oferă o şansă să recapete tot ceea ce a pierdut: o ultimă misiune i-ar putea reda viaţa de dinainte dacă reuşeşte un lucru imposibil, opusul extracţiei de informaţii: implantarea lor în mintea cuiva. Însă un inamic periculos urmăreşte fiecare mişcare a lui Cobb şi a echipei sale, în scopul de a-i împiedica să-şi ducă la îndeplinire misiunea. Iar Cobb este singurul care ar fi putut anticipa acest lucru....
Vizualizări: 2014 | Comentarii: 0

The Dark Knight Rises - Cavalerul negru Legenda renaste (2012) online subtitrat

The Dark Knight Rises - Cavalerul negru Legenda renaste (2012) Au trecut 8 ani de cand Batman a disparut in noapte, transformandu-se din acel moment din erou in fugar. Asumandu-si vina pentru moartea procurorului Harvey Dent, Cavalerul Negru a sacrificat totul pentru ceea ce el si Comisarul Gordon sperau ca e o cauza mai buna. Pentru un timp, minciuna a prins, criminalitatea orasului Gotham fiind…...
Vizualizări: 1647 | Comentarii: 0

The Girl with the Dragon Tattoo - Fata cu un dragon tatuat (2011) online subtitrat

The Girl with the Dragon Tattoo - Fata cu un dragon tatuat (2011) Subiectul principal al filmului este găsirea Harietei Vanger, rudă de sânge cu marele clan Vanger, care a dispărut în urmă cu 40 de ani. Simţindu-şi sfârşitul aproape, responsabilitatea dispariţiei fetei căzând pe umerii săi, unchiul Harietei îl angajează pe jurnalistul Mikael Blomkvist (Daniel Craig) să o găsească. Mikael tocmai îşi dăduse demisia de la publicaţia pentru care lucra, după ce pierduse un proces-capcană împotriva unei mari corporaţii şi se află în perioada de graţie înainte de începerea sentinţei. Drumurile sale se intersectează cu ale hackeriţei Lisbeth Salander (Rooney Mara), o fată ciudată care putea afla orice informaţie cu un singur click. Împreună descoperă că dispariţia Harietei este legată de o serie de crime oribile. Dând la o parte negura care s-a aşternut de patru decenii peste caz, cei doi îşi riscă propriile vieţi....
Vizualizări: 2579 | Comentarii: 0

Final Storm - In calea furtunii (2010) online subtitrat

Final Storm - In calea furtunii (2010) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1270 | Comentarii: 0

Aurangzeb (2013) online subtitrat

Aurangzeb (2013) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2199 | Comentarii: 0

Godzilla (1998) online subtitrat

Godzilla (1998) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2164 | Comentarii: 0

Ong Bak 3 - Legenda regelui elefant – Batalia finala (2010) online subtitrat

Ong Bak 3 - Legenda regelui elefant – Batalia finala (2010) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 4200 | Comentarii: 0

Ong bak 2 - Legenda Regelui Elefant (2008) online subtitrat

Ong bak 2 - Legenda Regelui Elefant (2008) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2237 | Comentarii: 0

Ong-bak - Luptatorul Muay Thai (2003) online subtitrat

Ong-bak - Luptatorul Muay Thai (2003) Intr-o zi o statueta sacra numita Ong Bak este furata dintr-un oras mic si pasnic de catre un om de afaceri fara scrupule care doreste sa o vanda pentru a obtine profituri exorbitante....
Vizualizări: 2613 | Comentarii: 0

A Viking Saga: The Darkest Day (2013) online subtitrat

A Viking Saga: The Darkest Day (2013) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1641 | Comentarii: 0

SAGA - Curse of the Shadow (2013) online subtitrat

SAGA - Curse of the Shadow (2013) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 3175 | Comentarii: 0

Olympus Has Fallen - Cod Rosu la Casa Alba (2013) online subtitrat

Olympus Has Fallen - Cod Rosu la Casa Alba (2013) După stabilirea unei importante întâlniri de negocieri, Casa Albă devine ţinta unui atac terorist pus la cale de o grupare nord-coreeană. Printre focuri de armă şi detonări de bombe, însuşi Preşedintele Americii este luat prizonier. Toate eforturile serviciului se securitate şi ale poliţiei de salvare a instituţiei se bazează acum pe informaţiile furnizate de Mike Bannings, fost membru al gărzii prezidenţiale, blocat în clădire fără ca teoriştii să ştie de existenţa sa. Cu Gerard Butler, Aaron Eckhart şi Morgan Freeman în centrul acţiunii, Cod Roşu la Casa Albă este un thriller incitant, adus de MediaPro Distribution, din 5 aprilie, pe marile ecrane....
Vizualizări: 1527 | Comentarii: 0

Mortal Kombat (2013) online subtitrat

Mortal Kombat (2013) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 12751 | Comentarii: 1

The Cold Light of Day - Lumina rece a diminetii (2012) online subtitrat

The Cold Light of Day - Lumina rece a diminetii (2012) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1256 | Comentarii: 0

Immortals - Nemuritorii 3D: Razboiul Zeilor (2011) online subtitrat

Immortals - Nemuritorii 3D: Razboiul Zeilor (2011) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 4550 | Comentarii: 0

A Man Apart - Pe cont propriu (2003) online subtitrat

A Man Apart - Pe cont propriu (2003) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2272 | Comentarii: 0

Ghost Rider: Spirit Of Vengeance - Ghost Rider: Demonul Razbunarii (2012) online subtitrat

Ghost Rider: Spirit Of Vengeance - Ghost Rider: Demonul Razbunarii (2012) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2187 | Comentarii: 0

Ghost Rider - Demon pe doua roti (2007) online subtitrat

Ghost Rider - Demon pe doua roti (2007) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 6353 | Comentarii: 0

The Wolverine (2013) online subtitrat

The Wolverine (2013) Bazat pe o populară mini-serie de benzi desenate scrisă de Chris Claremont şi Frank Miller, filmul îl arată pe Wolverine, cel mai cunoscut şi iubit personaj din universul X-Men, ajungând în Japonia zilelor noastre. Mediul nefamiliar îl va arunca într-un conflict cu unul dintre cei mai celebri antagonişti ai săi şi-i va schimba viaţa o dată pentru totdeauna. Vulnerabil pentru prima oară în viaţă şi împins la limita forţelor sale fizice şi psihice, Wolverine va trebui să înfrunte nu doar imbatabilul oţel al săbiilor de samurai, ci şi zbuciumul interior provocat de propria imortalitate şi de despărţirea tragică de cei dragi....
Vizualizări: 16180 | Comentarii: 0

World War Z - Ziua Z: Apocalipsa 3D (2013) online subtitrat

World War Z - Ziua Z: Apocalipsa 3D (2013) Într-o zi ca oricare alta, Gerry Lane se află într-un blocaj de trafic împreună cu familia sa. Ca fost investigator ONU, Lane simte că blocajul din trafic nu e unul obşinuit; cerul e brăzdat de elicoptere de poliţie, iar pe străzi e plin de poliţişti pe motociclete. Ceva face ca mulţimi de oameni să se atace cu ferocitate unul pe celălalt – un virus letal care se propagă dintr-o singură muşcătură, şi care tansformă oameni sănătoşi în creaturi de o sălbăticie greu de imaginat. Vecinii se întorc împotriva vecinilor, un străin amabil devine brusc un duşman mortal. Originile virusului sunt necunoscute, iar numărul celor infectaţi creşte exponenţial în fiecare zi, devenind rapid o pandemie globală......
Vizualizări: 3144 | Comentarii: 4

Krrish (2006) online subtitrat

Krrish (2006) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 3975 | Comentarii: 0

BloodRayne - Printesa vampirilor (2005) online subtitrat

BloodRayne - Printesa vampirilor (2005) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 3723 | Comentarii: 0

Kill Switch - Legea lui Jacob (2008) online subtitrat

Kill Switch - Legea lui Jacob (2008) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 5232 | Comentarii: 0

Journey 2: The Mysterious Island - Calatoria 2: Insula misterioasa (2012) online subtitrat

Journey 2: The Mysterious Island - Calatoria 2: Insula misterioasa (2012) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2356 | Comentarii: 0

Never Back Down - Nu da inapoi (2008) online subtitrat

Never Back Down - Nu da inapoi (2008) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2392 | Comentarii: 0
« 1 2 ... 16 17 18 19 20 21 »