Filme online » Actiune

Filme Actiune online subtitrate


Ocean's Twelve - Unsprezece plus una (2004) online subtitrat

Ocean's Twelve - Unsprezece plus una (2004) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2030 | Comentarii: 0

Bloodsport - Sport sangeros (1988) online subtitrat

Bloodsport - Sport sangeros (1988) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 4269 | Comentarii: 0

Ip Man: The Final Fight (2013) online subtitrat

Ip Man: The Final Fight (2013) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1677 | Comentarii: 0

Spider-Man 3 - Omul-paianjen 3 (2007) online subtitrat

Spider-Man 3 - Omul-paianjen 3 (2007) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 8013 | Comentarii: 0

Spider-Man - Omul Paianjen (2002) online subtitrat

Spider-Man - Omul Paianjen (2002) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 4680 | Comentarii: 0

Armageddon - Sfarsitul lumii (1998) online subtitrat

Armageddon - Sfarsitul lumii (1998) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 3032 | Comentarii: 0

Solomon Kane (2009) online subtitrat

Solomon Kane (2009) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2542 | Comentarii: 0

Lara Croft: Tomb Raider (2001) online subtitrat

Lara Croft: Tomb Raider (2001) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2479 | Comentarii: 0

Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life - Lara Croft Tomb Raider: Leaganul Vietii (2003) online subtitrat

Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life - Lara Croft Tomb Raider: Leaganul Vietii (2003) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2575 | Comentarii: 0

D-Tox - Clinica (2002) online subtitrat

D-Tox - Clinica (2002) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 3536 | Comentarii: 0

Kick-Ass 2 (2013) online subtitrat

Kick-Ass 2 (2013) Kick-Ass, Hit Girl şi Red Mist sunt gata de acţiune în Kick Ass 2, după succesul imens din 2010 cu Kick Ass. De această dată, actele de bravură nebuneşti ale lui Kick Ass (Aaron Taylor-Johnson) inspiră un nou val de eroi autoproclamaţi care pornesc mascaţi într-o cruciadă proprie. Conduşi de colonelul Star and Stripes (Jim Carrey), eroul nostru se alătură acestei patrule. Dar când supereroii noştri amatori ajung să fie vânaţi de Red Mist (Christopher Mintz-Plasse),…...
Vizualizări: 2498 | Comentarii: 0

Braveheart - Inima neînfricata (1995) online subtitrat

Braveheart - Inima neînfricata (1995) Mel Gibson, mult timp perceput ca un sex-simbol al filmelor de superactiune, isi dovedeste calitatea de regizor de exceptie in acest film de mare succes, rasfatat al premiilor Oscar in 1996, ce are drept subiect lupta patriotilor scotieni impotriva opresorilor englezi.Bataliile dintre scotieni si englezi sunt grandioase si spectaculoase in aceasta productie, efortul cu care ele au fost reconstituite fiind rasplatit pe deplin....
Vizualizări: 3221 | Comentarii: 0

Bangkok Dangerous - Asasinul din Bangkok (2008) online subtitrat

Bangkok Dangerous - Asasinul din Bangkok (2008) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2720 | Comentarii: 0

The Dark Knight - Cavalerul negru (2008) online subtitrat

The Dark Knight - Cavalerul negru (2008) Cu ajutorul locotenentului Jim Gordon şi a hotărâtului procuror districtual, Harvey Dent, Batman începe lupta împotriva crimei organizate din Gotham City pentru a o strârpi definitiv. Iniţial, triumviratul se dovedeşte a fi eficient, dar în curând cei trei devin ţinta unui…...
Vizualizări: 1927 | Comentarii: 0

Man of Steel - Omul de Fier: Eroul (2013) online subtitrat

Man of Steel - Omul de Fier: Eroul (2013) Un băiat descoperă că are puteri extraordinare şi că nu este de pe planeta noastră. Tânărul se aventurează să afle de unde provine şi cu ce misiune a fost trimis aici. Dar trebuie să iasă la iveală eroul din el, ca să salveze lumea de la pieire şi să devină simbolul speranţei pentru întreaga omenire....
Vizualizări: 2479 | Comentarii: 0

El Dorado: City of gold - El Dorado : Orasul de aur (2010) online subtitrat

El Dorado: City of gold - El Dorado : Orasul de aur (2010) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 4169 | Comentarii: 0

Code Name: The Cleaner - Nume de cod: Agentu' de serviciu (2007) online subtitrat

Code Name: The Cleaner - Nume de cod: Agentu' de serviciu (2007) A da cu mopul sau a fi agent secret... Asta e dilema lui! Faceti cunostinta cu Jake (Cedric The Entertainer), un tip aparent normal, dar cu o mica problema: este amnezic, dupa ce s-a trezit debusolat langa un cadavru si o servieta plina cu bani. Cu o crima misterioasa de rezolvat si cu o noua cariera in domeniul serviciilor secrete in fata, Jake se lasa cu usurinta sedus de placerile vietii. De la o masina scumpa la alta, de la o femeie superba la o bomba sexy, sunt actiuni normale pentru Jake si asta pentru ca nu are idee ce face....
Vizualizări: 3420 | Comentarii: 0

The Concubine (2012) online subtitrat

The Concubine (2012) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2169 | Comentarii: 0

Commando (2013) online subtitrat

Commando (2013) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2088 | Comentarii: 0

Repo Men - Recuperatorii (2010) online subtitrat

Repo Men - Recuperatorii (2010) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2065 | Comentarii: 0

Badges Of Fury (2013) online subtitrat

Badges Of Fury (2013) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1663 | Comentarii: 0

Yi dai zong shi - The Grandmaster (2013) online subtitrat

Yi dai zong shi - The Grandmaster (2013) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1842 | Comentarii: 0

The Book of Eli - Cartea lui Eli (2010) online subtitrat

The Book of Eli - Cartea lui Eli (2010) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 3340 | Comentarii: 0

Killer Elite - Killer Elite: Infruntarea (2011) online subtitrat

Killer Elite - Killer Elite: Infruntarea (2011) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1830 | Comentarii: 0

Knight and Day - Intalnire exploziva (2010) online subtitrat

Knight and Day - Intalnire exploziva (2010) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2232 | Comentarii: 0

Atlantic Rim (2013) online subtitrat

Atlantic Rim (2013) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 4643 | Comentarii: 0

Cowboys & Aliens - Cowboys si Extraterestri (2011) online subtitrat

Cowboys & Aliens - Cowboys si Extraterestri (2011) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2452 | Comentarii: 0

Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer - Cei patru fantastici: Ascensiunea lui Silver Surfer (2007) online subtitrat

Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer - Cei patru fantastici: Ascensiunea lui Silver Surfer (2007) Cei patru fantastici afla ca nu sunt singurii supereroi din univers. Surferul de Argint soseste pe Pamant cu o misiune distrugatoare. Cand haosul provocat de stralucitorul vizitator atrage atentia celor patru fantastici, acestia sunt hotarati sa nu se dea batuti, mai ales ca scopul bataliei este salvarea planetei de la o distrugere sigura. Femeia invizibila, Mr. Fantastic, Torta umana si Lucrul trebuie sa se lupte si cu Galactus, stapanul lui Surferului de Argint, o fiinta devoratoare de planete, dar si cu deja familiarul Dr. Doom....
Vizualizări: 1515 | Comentarii: 0

Fantastic Four - Cei 4 Fantastici (2005) online subtitrat

Fantastic Four - Cei 4 Fantastici (2005) Visul de o viata al inventatorului, astronautului si omului de stiinta Dr. Reed Richards (Ioan Gruffudd) este pe cale sa se realizeze. Dupa ani de zile de speranta si asteptare, el este desemnat sa conduca o expeditie in spatiu, in centrul unei furtuni cosmice, unde spera sa descopere secretul codului genetic uman, in beneficiul intregii umanitati. Datorita reducerilor drastice ale fondurilor guvernamentale, Reed aproape isi pierduse speranta ca aceasta expeditie va mai avea loc vreodata. De aceea, el accepta un targ financiar cu vechiul sau coleg de liceu si rival, Victor Von Doom (Julian McMahon), un industrias miliardar. Echipa lui Reed e formata din: astronautul Ben Grimm (Michael Chiklis); cel mai bun prieten al sau, Sue Storm (Jessica Alba), specialista in genetica a lui Von Doom si fosta iubita a lui Reed si pilotul Johnny Storm (Chris Evans), fratele mai mic al lui Sue. Sponsorizati de Von Doom, cei patru pleaca in misiunea vietii lor. Misiunea debuteaza fara evenimente speciale, pana in clipa in care Reed descopera o eroare ...
Vizualizări: 5759 | Comentarii: 0

The Green Hornet - Viespea verde (2011) online subtitrat

The Green Hornet - Viespea verde (2011) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1683 | Comentarii: 0

Gallowwalkers (2012) online subtitrat

Gallowwalkers (2012) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1810 | Comentarii: 0

R.I.P.D - Copoi pentru strigoi (2013) online subtitrat

R.I.P.D - Copoi pentru strigoi (2013) R.I.P.D. COPOI PENTRU STRIGOI este o comedie de acţiune supranaturală, cu Jeff Bridges şi Ryan Reynolds, despre doi poliţişti morţi şi... nu prea... care sunt înrolaţi pentru a prinde şi a duce înapoi la locul lor sufletele diabolice şi distructive care au fugit din faţa Judecăţii de Apoi şi care nu vor să părăsească Pământul în linişte şi pace....
Vizualizări: 2737 | Comentarii: 0

Shuang long hui - Twin Dragons (1992) online subtitrat

Shuang long hui - Twin Dragons (1992) Doi frati gemeni, separati la nastere, ajung unul pianist la New York si altul gangster in Hong Kong. Cand pianistul calatoreste la Honk Kong pentru un concert, cei doi sunt confundati unul cu celalat....
Vizualizări: 3875 | Comentarii: 0

Red 2 - Greu de pensionat 2 (2013) online subtitrat

Red 2 - Greu de pensionat 2 (2013) Frank Moses (Bruce Willis) este salvat din ghearele unui asasin plătit de fostul său coleg Marvin (John Malkovich), care şi-a înscenat propria moarte pentru a nu fi pus în pericol. Cei doi bărbaţi, alături de prietena lui Frank, Sarah (Mary Louise Parker), pornesc într-o călătorie prin lume, cu scopul de a descoperi secretul din spatele proiectului Nightshade, dar şi motivul pentru care acesta este dorit de toate guvernele de pe planetă....
Vizualizări: 7024 | Comentarii: 6

Sherlock Holmes: A Game Of Shadows - Sherlock Holmes: Jocul Umbrelor (2011) online subtitrat

Sherlock Holmes: A Game Of Shadows - Sherlock Holmes: Jocul Umbrelor (2011) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2554 | Comentarii: 0

Big Momma's House 2 - Acasa la Coana Mare 2 (2006) online subtitrat

Big Momma's House 2 - Acasa la Coana Mare 2 (2006) Agentul FBI, Malcolm Turner este obligat de catre sefi sa-si ia doua saptamani de concediu pentru a avea grija de sotia lui, care trebuie sa nasca. Insa acesta afla de un caz important, impacheteaza lucrurile lui Big Momma si pleaca cu scopul de a se angaja ca menajera in casa presupusului infractor. Lucrurile devin precipitate cand trebuie sa aiba din nou grija de trei copii, fiecare cu problemele lor, de ingrijirea casei, de gatit si de un caine ce sufera de o depresie. Va reusi oare sa se descurce si sa il prinda pe infractor?...
Vizualizări: 8022 | Comentarii: 0

Big Momma's House - Acasa la Coana Mare (2000) online subtitrat

Big Momma's House - Acasa la Coana Mare (2000) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 4095 | Comentarii: 0

The Dukes of Hazzard: The Beginning - Cursa din Hazzard 2 (2007) online subtitrat

The Dukes of Hazzard: The Beginning - Cursa din Hazzard 2 (2007) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 7583 | Comentarii: 0

The Brothers Grimm - Fratii Grimm (2005) online subtitrat

The Brothers Grimm - Fratii Grimm (2005) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1896 | Comentarii: 0

Sharknado (2013) online subtitrat

Sharknado (2013) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2114 | Comentarii: 0

Gallowwalker (2012) online subtitrat

Gallowwalker (2012) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1956 | Comentarii: 0

Battle of the Damned (2013) online subtitrat

Battle of the Damned (2013) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2155 | Comentarii: 0

The Tuxedo - Fracul Magic (2002) online subtitrat

The Tuxedo - Fracul Magic (2002) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 5183 | Comentarii: 0

The Mechanik - Vanatoarea de mafioti (2005) online subtitrat

The Mechanik - Vanatoarea de mafioti (2005) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 3153 | Comentarii: 0

Shanghai Knights - Cavalerii Shaolin (2003) online subtitrat

Shanghai Knights - Cavalerii Shaolin (2003) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 3049 | Comentarii: 0

The Accidental Spy - Spion din greseala (2001) online subtitrat

The Accidental Spy - Spion din greseala (2001) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 3743 | Comentarii: 0

The Scorpion King 3: Battle for Redemption - Regele Scorpion: Victoria finala (2012) online subtitrat

The Scorpion King 3: Battle for Redemption - Regele Scorpion: Victoria finala (2012) De la triumfatoarea ridicare la putere din originalul blockbuster The Scorpion King, regatul lui Mathayus a decazut si sotia lui a cazut prada ciumei. Mercenar acum, trebuie sa apere regatul de un tiran diabolic si razboinicii lui fantoma pentru sansa de a recastiga puterea si gloria cunoscute candva. Cu Ron Perlman (Hellboy) si Billy Zane (Titanic), The Scorpion King 3: Battle for Redemption duce fenomenul "Mumia" la un nou nivel de film epic de actiune si aventuri!...
Vizualizări: 5466 | Comentarii: 0

The Scorpion King 2: Rise of a Warrior - Regele Scorpion: Razboinicul (2008) online subtitrat

The Scorpion King 2: Rise of a Warrior - Regele Scorpion: Razboinicul (2008) Filmul prezinta cum a inceput legenda Regelui Scorpion. Actiunea filmului incepe cu perioada in care Mathyaus, cel mai temut luptator din desertul lumii antice, avea doar 13 ani. Acesta ajunge sa fie martor la rapirea si uciderea propriului sau tata de catre nemilosul Sargon. Insetat de razbunare, tanarul Mathyaus incepe sa se antreneze la Ordinul Scorpionului Negru, pentru a-si imbunatati capacitatile de luptator ca mai apoi sa coboare in infern, pentru a recupera sabia care il va ajuta sa il invinga pe Sargon. Ajungand cel mai puternic luptator, Mathyaus este pregatit sa-si duca la bun sfarsit razbunarea. Cand ajunge sa-i faca fata in sfarsit rivalului sau, soarta intregii omeniri atarna in balanta....
Vizualizări: 2046 | Comentarii: 10

The Scorpion King - Regele Scorpion (2002) online subtitrat

The Scorpion King - Regele Scorpion (2002) În urmă cu 5000 de ani, un războinic extrem de aprig pe nume Memnon credea că îi este predestinat să conducă popoarele împrăştiate în întregul deşert. Cu o armată de barbari cruzi, el cutreieră munţii şi câmpiile, transformându-i în sclavi pe cei pe care nu-i măcelărea. Lovea cu o precizie nemiloasă, care îi înfricoşa pe cei ce i se opuneau deoarece strategiile lui Memnon erau puse la punct de un profet care îl sfătuia când, unde şi cum să atace. Niciodată nu a pierdut vreo bătălie. Numai câteva triburi, între care nu exista o alianţă naturală, se mai aflau între Memnon şi tron. Cunoscând faptul că lovitura sa finală este inevitabilă, triburile se unesc cu mare greutate împotriva inamicului comun, folosindu-se de Mathayus, descendent al unor generaţii întregi de asasini adus pentru a-l ucide pe profet şi a-l lăsa pe Memnon fără ajutorul său cel mai de preţ. Astfel, Mathayus se angajează într-o bătălie care necesită toată viclenia, curajul şi tăria de care acesta poate da dovadă. Strecurându-se în palatul lui Memnon din cunoscutul or...
Vizualizări: 17900 | Comentarii: 0

Pacific Rim - Cercul de foc (2013) online subtitrat

Pacific Rim - Cercul de foc (2013) Când legiuni de creaturi monstruoase extraterestre, numite Kaiju, încep să răsară din adâncul oceanelor, izbucneşte un război care curmă milioane de vieţi şi epuizează resursele umanităţii. Pentru a face faţă uriaşilor Kaiju, s-au realizat un tip special de arme: roboţi giganţi, numiţi Jaeger, care sunt controlaţi simultan de doi piloţi ale căror minţi sunt sincronizate printr-un pasaj neural numit Drift. Dar, pe măsură ce inamicii capătă putere cu fiecare atac, chiar şi…...
Vizualizări: 3352 | Comentarii: 0
« 1 2 ... 15 16 17 18 19 20 21 »