Filme online » Aventura

Filme Aventura online subtitrate


Ice Age 3: Dawn Of The Dinosaurs online subtitrat

Ice Age 3: Dawn Of The Dinosaurs Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2353 | Comentarii: 0

Ice Age 2: The Meltdown online subtitrat

Ice Age 2: The Meltdown Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 5616 | Comentarii: 0

Ice Age: A Mammoth Christmas online subtitrat

Ice Age: A Mammoth Christmas Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 912 | Comentarii: 0

Home Alone 5: Alone in the Dark (2012) online subtitrat

Home Alone 5: Alone in the Dark (2012) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1907 | Comentarii: 0

Fast and Furious 6 online subtitrat

Fast and Furious 6 Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1600 | Comentarii: 0

Thor (2011) online subtitrat

Thor (2011) În vremuri demult îndepărtate, Odin, regele din Asgard, poartă un război împotriva Giganţilor de Gheaţă din Jotunheim şi liderul acestora Laufey, pentru a-i împiedica să cucerească cele nouă planete, începând cu Terra. Războincii Asgardieni îi înving pe Giganţii de Gheaţă şi sigilează sursa puterii lor, „The Casket of Ancient Winters” (Cutia Iernilor Antice). În zilele noastre, fiul lui Odin, Thor, se pregăteşte să devină următorul rege al Asgardului, dar este întrerupt când Giganţii de Gheaţă încearcă să recupereze Cutia. În ciuda ordinelor lui Odin, Thor porneşte spre Jotunheim pentru a se confrunta cu Laufey, fiind acompaniat de fratele său Loki şi alţi câţiva războinici.Are loc o bătălie de proporţii în care Asgardienii par a fi depăşiţi de situaţie, iar însuşi Odin intervine pentru a-i salva, distrugând astfel pactul fragil dintre cele două rase. Pentru sfidarea sa, Odin îşi pedepseşte propriul fiu prin luarea tuturor puterilor de Zeu şi exilarea sa pe pământ drept simplu muritor, iar barosul său este, de asemenea aruncat pe pămâ...
Vizualizări: 2943 | Comentarii: 0

John Carter online subtitrat

John Carter Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 3075 | Comentarii: 0

Ace Ventura: Pet Detective (1994) online subtitrat

Ace Ventura: Pet Detective (1994) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1675 | Comentarii: 0

Ace Ventura: When Nature Calls (1995) online subtitrat

Ace Ventura: When Nature Calls (1995) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 3652 | Comentarii: 0

G-Force - Salvatorii planetei (2009) online subtitrat

G-Force - Salvatorii planetei (2009) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2999 | Comentarii: 0

Percy Jackson And The Olympians online subtitrat

Percy Jackson And The Olympians Percy (apelativ familiar de la Perseu!) Jackson este nimeni altul decât fiul celebrului Poseidon, zeul mărilor. Conceput cu o muritoare şi prin urmare semi-zeu, timidul Percy va fi implicat fără să vrea într-o ciorovăială între zei şi titani, pe care o va rezolva într-un mod foarte original. După ce descoperă că este fiul lui Poseidon, puştiul porneşte într-o aventuroasă călătorie pentru a pune mâna pe fulgerele lui Zeus, de furtul cărora îi este acuzat tatăl....
Vizualizări: 2282 | Comentarii: 0

Home Alone 4 online subtitrat

Home Alone 4 Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2121 | Comentarii: 0

The Pacifier - Bona de la forţele speciale (2005) online subtitrat

The Pacifier - Bona de la forţele speciale (2005) Pe mare. În aer. Terestru. În dubă? Vin Diesel este întruparea eroului modern... sare din avion, conduce maşini de curse, se bate cu cei mai răi tipi din lume şi iese basma curată din acţiuni pe care nici James Bond nu le-ar fi reuşit. Iar dacă până acum nimic nu i-a venit de hac, de data asta, marea provocare la care e supus, e să facă pe dădaca unor copii năstruşnici, ce sunt în stare să scoată sufletul şi dintr-o statuie. Shane Wolfe, puşcaş marin din trupele S.E.A.L.S. trebuie să jongleze cu două slujbe simultan. Să fie gata să sară la bătaie împotriva inamicului şi să facă pe bona cumsecade pentru copiii unui om de ştiinţă, aflaţi în mare pericol după ce tatăl lor fusese asasinat pentru o invenţie secretă. Shane adaugă arsenalului militar pe care-l are în posesie vreo două surprize: câteva biberoane cu suc de fructe şi lapte şi o dubiţă trăsnet, numai bună pentru cinci copii. Prima piatră de încercare e Zoey (BRITTANY SNOW) o adolescentă rebelă, urmată îndeaproape de fratele de 14 ani, Seth (MAX THIERIOTT), de Lulu - 8 ani ...
Vizualizări: 1853 | Comentarii: 0

The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2 online subtitrat

The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2 Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2522 | Comentarii: 0

The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1 online subtitrat

The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1 Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 3050 | Comentarii: 0

Brave - Neinfricata (2012) online subtitrat

Brave - Neinfricata (2012) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1626 | Comentarii: 0

The Penguins of Madagascar: Operation: Antarctica online subtitrat

The Penguins of Madagascar: Operation: Antarctica Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1124 | Comentarii: 0

Life of Pi online subtitrat

Life of Pi După naufragiul unui transatlantic, fiul adolescent al unui director de grădină zoologică, Pi Patel, pluteşte în derivă într-o barcă de salvare alături de o hienă, un urangutan, o zebră…...
Vizualizări: 1212 | Comentarii: 0

The Dukes of Hazzard - Cursa din Hazzard (2005) online subtitrat

The Dukes of Hazzard - Cursa din Hazzard (2005) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1909 | Comentarii: 0

Chinese Zodiac (2012) online subtitrat

Chinese Zodiac (2012) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1183 | Comentarii: 0

Scooby-Doo! Mask of the Blue Falcon online subtitrat

Scooby-Doo! Mask of the Blue Falcon Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1231 | Comentarii: 0

Asterix si Obelix: In slujba Majestatii Sale online subtitrat

Asterix si Obelix: In slujba Majestatii Sale Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 3301 | Comentarii: 0

Not Born to Be Gladiators online subtitrat

Not Born to Be Gladiators Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1286 | Comentarii: 0

Rise of the Guardians online subtitrat

Rise of the Guardians Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1131 | Comentarii: 0

Jack The Giant Slayer - Jack si uriasii (2013) online subtitrat

Jack The Giant Slayer - Jack si uriasii (2013) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1624 | Comentarii: 0

G.I. Joe: Represalii online subtitrat

G.I. Joe: Represalii De această dată, soldaţii G.I. JOE se luptă nu numai cu duşmanul lor de moarte, Cobra, ci sunt forţaţi să înfrunte şi ameninţările care vin din interiorul guvernului, care le pun în pericol…...
Vizualizări: 1595 | Comentarii: 0

The Croods (2013) online subtitrat

The Croods (2013) CROODS este comedie animată în 3D care urmăreşte prima familie modernă a lumii pe parcursul călătoriei lor de-a lungul vieţii. Atunci când peştera care le fusese casă este distrusă - împreună cu restul lumii lor - familia Crood este obligată să pornească în prima călătorie pe drumul (sau calea) familiei. Zguduiţi de conflicte generaţionale şi întorsături seismice, Familia Croods descoperă o lume nouă incredibilă, plină de creaturi fantastice şi un viitor cum nici nu-şi…...
Vizualizări: 1368 | Comentarii: 0

The Host - Gazda (2013) online subtitrat

The Host - Gazda (2013) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1422 | Comentarii: 0

The Sorcerer's Apprentice - Ucenicul vrăjitor (2010) online subtitrat

The Sorcerer's Apprentice - Ucenicul vrăjitor (2010) Filmul prezintă povestea lui Balthazar Blake (Nicholas Cage), un maestru vrăjitor şi ucenic al faimosului Merlin, care vrea să salveze Manhattan-ul contemporan de planurile malefice ale inamicului său, Maxim Horvath, personaj interpretat de Alfred Molina. Deoarece nu îi poate face faţă lui Horvath singur, Blake îl recrutează pe timidul descendent al lui Merlin, Dave Stuller, interpretat de Jay Baruchel....
Vizualizări: 2407 | Comentarii: 0

Terminator Salvation - Terminator Salvarea (2009) online subtitrat

Terminator Salvation - Terminator Salvarea (2009) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2706 | Comentarii: 0

Comoara Nationala: Cartea Secretelor online subtitrat

Comoara Nationala: Cartea Secretelor Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1765 | Comentarii: 0

National Treasure - Comoara Nationala (2004) online subtitrat

National Treasure - Comoara Nationala (2004) NATIONAL TREASURE este un film despre un jaf de înaltă clasă combinat cu o căutare disperată după o comoară străveche. Tehnici moderne super-sofisticate pentru descoperirea unui mister de două mii de ani, totul pe un fundal în care apar cele mai faimoase monumente, aşezări şi…...
Vizualizări: 1970 | Comentarii: 0

Oz: The Great and Powerful - Grozavul si puternicul Oz online subtitrat

Oz: The Great and Powerful - Grozavul si puternicul Oz Povestea începe odată cu alungarea lui Oscar Diggs (James Franco), un magician de circ cu principii etice discutabile, din prăfuitul Kansas. Acesta ajunge astfel pe Tărâmul lui Oz, un loc plin de viaţă şi crede că a dat norocul peste el: aici ar putea deveni faimos şi s-ar putea…...
Vizualizări: 987 | Comentarii: 0

Star Trek Into Darkness - Star Trek În întuneric 3D 2013 online subtitrat

Star Trek Into Darkness - Star Trek În întuneric 3D 2013 Când echipajul lui Enterprise este chemat înapoi acasă, află că o putere de neoprit a instituit teroarea din interiorul propriei lor organizaţii, aruncând în aer întreaga flotă alături de tot ceea ce reprezenta ea şi lăsând lumea noastră într-o situaţie de criză.Având propriile conturi de reglat, Căpitanul Kirk porneşte o vânătoare de capete într-o zonă de război cu misiunea de a da de urma celui ce este sursa armelor de distrugere în masă. Pe măsură ce eroii noştri sunt propulsaţi pe tabla acestui epic joc de şah al vieţii şi al morţii, dragostea va fi pusă la încercare, prieteniile se vor destrăma şi va fi nevoie de sacrificii pentru protejarea singurei familii a lui Kirk: echipajul său......
Vizualizări: 1554 | Comentarii: 0

Oblivion online subtitrat

Oblivion Jack Harper (Cruise) este unul din ultimii reparatori de drone staţionaţi pe Pământ. Parte a unei masive operaţiuni de extracţie de resurse vitale, după decenii de război cu extrem de periculoşii Scavi, misiunea lui Jack se apropie acum de final. Trăind şi patrulând de la sute de metri deasupra pământului, Jack îşi dă viaţa peste cap când întâlneşte o frumoasă străină, pe care o salvează dintr-o epavă a unui vehicul spaţial prăbuşit pe Pământ. Sosirea ei declanşează o serie de evenimente care îl forţează pe Jack să pună sub semnul întrebării tot ce ştia până acum. Din acel moment, soarta omenirii se află în mâinile sale......
Vizualizări: 1742 | Comentarii: 0

Welcome to the Punch - Bine aţi venit în capcană (2013) online subtitrat

Welcome to the Punch - Bine aţi venit în capcană (2013) Jacob Sternwood, care a încălcat legea de nenumărate ori în trecut, este acum forţat să se întoarcă la Londra, când fiul său este implicat într-un jaf care a mers prost. Asta îi dă detectivului Max Lewinsky o ultimă şansă să-l prindă pe Jacob, omul pe care l-a urmărit fără succes atâta timp....
Vizualizări: 1173 | Comentarii: 0
« 1 2 ... 9 10 11