Filme online » Aventura

Filme Aventura online subtitrate


Indiana Jones and the The Kingdom of the Crystal Skull - Indiana Jones si regatul craniului de cristal (2008) online subtitrat

Indiana Jones and the The Kingdom of the Crystal Skull - Indiana Jones si regatul craniului de cristal (2008) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1314 | Comentarii: 0

Indiana Jones and the Temple of Doom - Indiana Jones si Templul mortii (1984) online subtitrat

Indiana Jones and the Temple of Doom - Indiana Jones si Templul mortii (1984) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1599 | Comentarii: 0

Indiana Jones and the Last Crusade - Indiana Jones si Ultima cruciada (1989) online subtitrat

Indiana Jones and the Last Crusade - Indiana Jones si Ultima cruciada (1989) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1490 | Comentarii: 0

Indiana Jones and the Raiders of the Lost Ark - Indiana Jones si Cautatorii arcei pierdute (1981) online subtitrat

Indiana Jones and the Raiders of the Lost Ark - Indiana Jones si Cautatorii arcei pierdute (1981) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1517 | Comentarii: 0

Daredevil (2003) online subtitrat

Daredevil (2003) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2208 | Comentarii: 0

The Expendables - Eroi de sacrificiu (2010) online subtitrat

The Expendables - Eroi de sacrificiu (2010) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 4439 | Comentarii: 0

Ronal Barbaren - Ronal Barbarul online subtitrat

Ronal Barbaren - Ronal Barbarul Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1654 | Comentarii: 0

Monsters University - Universitatea monştrilor (2013) online subtitrat

Monsters University - Universitatea monştrilor (2013) Universitatea Monştrilor îi readuce în faţa publicului pe cei doi monştri năzdrăvani, Mike şi Sully, cunoscuţi de public din animaţia mult aclamată şi premiată “Compania Monştrilor”/”Monsters Inc”, care trebuie să se alieze, în ciuda unor resentimente, pentru a câştiga Campionatul de Ţipat. Excluşi din Programul de Ţipat tocmai din pricina rivalităţii dintre ei, aceştia se văd nevoiţi să se înscrie la concursul celor mai înfricoşători monştrii din Universitate pentru a fi primiţi din nou în program. Obligaţi de circumstanţe, cei doi îşi formează repede o echipă care să concureze împotriva celor mai populare frăţii din campus, trecând printr-o mulţime de peripeţii, timp în care prieteniile dintre simpaticii monstruleţi se consolidează puternic....
Vizualizări: 3473 | Comentarii: 0

The Amazing Spider-Man - Uimitorul Om-Paianjen (2012) online subtitrat

The Amazing Spider-Man - Uimitorul Om-Paianjen (2012) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2207 | Comentarii: 0

Beverly Hills Chihuahua 3: Viva La Fiesta! (2012) online subtitrat

Beverly Hills Chihuahua 3: Viva La Fiesta! (2012) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2385 | Comentarii: 0

Beverly Hills Chihuahua 2 online subtitrat

Beverly Hills Chihuahua 2 Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 3761 | Comentarii: 0

Beverly Hills Chihuahua - Chihuahua de Beverly Hills online subtitrat

Beverly Hills Chihuahua - Chihuahua de Beverly Hills Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2072 | Comentarii: 0

The Outback online subtitrat

The Outback Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1372 | Comentarii: 0

EPIC - Regatul Secret online subtitrat

EPIC - Regatul Secret Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1168 | Comentarii: 0

Fast and Furious 5: Fast Five - Furios si iute în viteza a 5-a online subtitrat

Fast and Furious 5: Fast Five - Furios si iute în viteza a 5-a Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2377 | Comentarii: 0

Fast and Furious 4 - Furios si iute 4: Piese originale online subtitrat

Fast and Furious 4 - Furios si iute 4: Piese originale Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 6681 | Comentarii: 0

2 Fast 2 Furious - Mai furios, mai iute (2003) online subtitrat

2 Fast 2 Furious - Mai furios, mai iute (2003) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1479 | Comentarii: 0

The Fast And The Furious: Tokyo Drift online subtitrat

The Fast And The Furious: Tokyo Drift Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1387 | Comentarii: 0

Prince of Persia: The Sands of Time - Printul Persiei: Nisipurile Timpului online subtitrat

Prince of Persia: The Sands of Time - Printul Persiei: Nisipurile Timpului Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1866 | Comentarii: 0

I Spy - Sunt spion online subtitrat

I Spy - Sunt spion Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2568 | Comentarii: 0

X-Men 3: The Last Stand online subtitrat

X-Men 3: The Last Stand Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 4318 | Comentarii: 0

X-Men Origins: Wolverine - X-Men De La Origini: Wolverine online subtitrat

X-Men Origins: Wolverine - X-Men De La Origini: Wolverine Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2192 | Comentarii: 0

X-Men (2000) online subtitrat

X-Men (2000) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1835 | Comentarii: 0

Shanghai Noon - Cowboy Shaolin 2000 online subtitrat

Shanghai Noon - Cowboy Shaolin 2000 Vestul Salbatic se intalneste cu Extremul Orient intr-o confruntare pentru onoare, demnitate imperiala si o lada cu bani, cand guardul imperial, acrobatul Chon Wang (JACKIE CHAN), vine in America pentru a o salva pe frumoasa printesa Pei Pei (LUCY LIU) rapita din Orasul Interzis. Ajutat de un partener dubios (OWEN WILSON), de o sotie aparuta pe neasteptate (BRANDON MERRILL), de un cal cu deprinderi ciudate, dar mai ales de incredibila sa pregatire in artele martiale, Chon porneste sa infrunte pe cei mai decazuti pistolari din vest.Dupa rapirea din China a incantatoarei printese Pei Pei (LUCY LIU), imparatul trimite trei dintre cele mai nobile si mai temute garzi imperiale pentru a duce rascumpararea in aur rapitorilor din Vestul Salbatic al Americii. Chon nu se afla printre cei alesi. El reuseste totusi sa se alature grupului, oferindu-se sa care bagajele unchiului sau, talmaciul echipei de salvare....
Vizualizări: 4306 | Comentarii: 0

The Spy Next Door - Spionul din vecini online subtitrat

The Spy Next Door - Spionul din vecini Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 4493 | Comentarii: 0

Wrath of the Titans - Furia titanilor (2012) online subtitrat

Wrath of the Titans - Furia titanilor (2012) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1674 | Comentarii: 0

Skyfall - 007: Coordonata Skyfall online subtitrat

Skyfall - 007: Coordonata Skyfall În noua producţie cinematografică, 007: Coordonata Skyfall, loialitatea lui Bond faţă de M (interpretată de Judi Dench) este pusă la încercare atunci când trecutul acesteia începe să o urmărească. Povestea începe cu relatarea ultimelor misiuni Bond, nereuşite, care pun astfel în pericol anonimatul agenţilor secreţi din întreaga lume. Sediul MI6 este atacat, iar M este astfel forţată să mute agenţia. În urma acestor evenimente, autoritatea şi funcţia sa sunt ameninţate de Mallory (interpretat de Ralph Finnes), noul preşedinte al Comitetului de Inteligenţă şi Securitate. În aceste condiţii, M rămâne cu un singur aliat de încredere: Bond. Agentul 007, alături de Eve (Naomie Harris) porneşte în misiune, pe urmele lui Silva (Javier Bardem), ale cărui motivaţii periculoase şi ascunse trebuie dezvăluite cu orice preţ....
Vizualizări: 1656 | Comentarii: 0

Snow White and the Huntsman - Alba ca Zapada si Razboinicul Vanator online subtitrat

Snow White and the Huntsman - Alba ca Zapada si Razboinicul Vanator Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1693 | Comentarii: 0

Sex Pot (2009) online subtitrat

Sex Pot (2009) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 3522 | Comentarii: 0

Van Wilder 3: Freshman Year - Van Wilder: Primul an de facultate (2009) online subtitrat

Van Wilder 3: Freshman Year - Van Wilder: Primul an de facultate (2009) Van Wilder - Freshman Year este al treilea film din seria Van Wilder. Fiind student în primul an la Coolidge, Van Wilder e pregătit de dezmăţ şi de petreceri. Chiar dacă este o tradiţe a familiei să termine această facultate, Van Wilder este mai încântat de fetele pe care le întâlneşte acolo şi de posibilitatea de a se distra. Din păcate pentru el, toate fetele din facultate par să fi depus un jurământ de castitate, iar decanul conduce facultatea cu o listă de reguli foarte stricte…...
Vizualizări: 9863 | Comentarii: 0

Sherlock Holmes (2009) online subtitrat

Sherlock Holmes (2009) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1864 | Comentarii: 0

Autobahnraser - Autostrada Exceselor online subtitrat

Autobahnraser - Autostrada Exceselor Karl-Heinz (Luke Wilkins), un tanar ofiter de politie care investigheaza o serie de furturi spectaculoase ale unor masini de lux descopera din intamplare un circuit de curse ilicit. Pasiunile pilotilor sunt viteza extrema si bolizii superechipati, iar singura lor problema raziile politiei. Sedus de o tanara participanta la circuitul automobilistic, Karl patrunde intr-o lume exploziva, in care cuvintele de ordine sunt adrenalina si viata traita la maxim. Prins intre necesitatea de a-si implini datoria si fascinatia iubirii pe care abia…...
Vizualizări: 5163 | Comentarii: 0

Mardi Gras: Spring Break (2011) online subtitrat

Mardi Gras: Spring Break (2011) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1471 | Comentarii: 0

Toy Story 3 online subtitrat

Toy Story 3 Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1595 | Comentarii: 0

Toy Story 2 online subtitrat

Toy Story 2 Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1378 | Comentarii: 0

Toy Story online subtitrat

Toy Story Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1206 | Comentarii: 0

The Lion King - Regele Leu (1994) online subtitrat

The Lion King - Regele Leu (1994) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 9274 | Comentarii: 0

Finding Nemo - In cautarea lui Nemo online subtitrat

Finding Nemo - In cautarea lui Nemo O aventură subacvatică în care este urmărită călătoria amuzantă şi plină de aventuri a doi peşti - Marlin (Albert Brooks) şi fiul său, Nemo (Alexander Gould) - care vor fi separaţi la Marea Barieră de Corali. Nemo este luat pe neaşteptate din ocean şi ajunge în acvariul unui dentist din Portul Sydney. Împreună cu un prieten de nădejde, dar care suferă de pierderea memoriei pe termen scurt, pe nume Dory (Ellen DeGeneres), tatăl lui Nemo porneşte într-o palpitantă aventură…...
Vizualizări: 4727 | Comentarii: 0

Up - Deasupra Tuturor (2009) online subtitrat

Up - Deasupra Tuturor (2009) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2147 | Comentarii: 0

Madagascar 3: Fugariti prin Europa online subtitrat

Madagascar 3: Fugariti prin Europa Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2435 | Comentarii: 0

Yes Man - Un Cuvant Poate Schimba Totul (2008) online subtitrat

Yes Man - Un Cuvant Poate Schimba Totul (2008) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1713 | Comentarii: 0

The Mask - Masca online subtitrat

The Mask - Masca Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 5048 | Comentarii: 0

Ace Ventura Jr: Pet Detective (2009) online subtitrat

Ace Ventura Jr: Pet Detective (2009) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2385 | Comentarii: 0

The Avengers - Razbunatorii (2012) online subtitrat

The Avengers - Razbunatorii (2012) Marvel îi aduce încă o dată pe marile ecrane pe supereroii din benzile desenate, dar nu oricum; toţi în aceeaşi producţie. Iron Man, Hulk, Captain America, Thor, Hawkeye şi Black Widow formează “echipa de şoc”, după ce sunt convinşi de Nick Fury (Samuel L. Jackson) şi de Agentul Culson să îşi unească forţele în lupta cu periculosul şi puternicul lor duşman, Loki, care tocmai câştigase accesul la Cubul Cosmic, cu puterile sale nelimitate. Însă, ca în orice familie, şi…...
Vizualizări: 2671 | Comentarii: 0

Shrek Forever After (2010) online subtitrat

Shrek Forever After (2010) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2783 | Comentarii: 0

Green Lantern: Emerald Knights (2011) online subtitrat

Green Lantern: Emerald Knights (2011) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1748 | Comentarii: 0

The Smurfs - Strumpfii (2011) online subtitrat

The Smurfs - Strumpfii (2011) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1430 | Comentarii: 0

Cars 2 online subtitrat

Cars 2 Lightning McQueen (Owen Wilson) revine pe pistă în această continuare a succesului din 2006, însoţit de cel mai bun prieten al său, mototolitul entuziast Mater. Cei doi se vor vedea nevoiţi să depună toate eforturile pentru a ieşi cu fruntea sus dintr-o nouă intrigă, iar de această dată aventurile îi vor conduce pe tot cuprinsul globului....
Vizualizări: 1838 | Comentarii: 0

Kung Fu Panda 2 (2011) online subtitrat

Kung Fu Panda 2 (2011) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2395 | Comentarii: 0

Rio (2011) online subtitrat

Rio (2011) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 3563 | Comentarii: 0
« 1 2 ... 8 9 10 11 »