Filme online » Aventura

Filme Aventura online subtitrate


Dragon Ball Z : Battle of Gods 2013 online subtitrat

Dragon Ball Z : Battle of Gods 2013 Acţiunea se petrece la câtiva ani după înfrângerea maleficului Majin Buu. Zeul Distrugerii, care este însărcinat cu întreţinerea echilibrului dintre bine şi rău din univers, se trezeşte dintr-un somn lung. Auzind zvonurile cum că un saiyan la învins pe Frieza,Bills (Zeul distrugerii) vrea să îl provoace pe Son Goku la o luptă, iar dacă pierde, Bills va disturge întregul univers. Încântat că a dat peste nouă provocare, Goku porneşte bătălia, dar este învins. Iar acum Son Goku şi prietenii săi: Vegeta, Piccolo, Krilin, Tenshinhan, Android 18, Yamcha si Master Kame vor încearca sa îl învingă pe Zeul Distrugerii înainte să distrugă întreg universul....
Vizualizări: 1538 | Comentarii: 0

Rio 2 (2014) online subtitrat

Rio 2 (2014) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 4262 | Comentarii: 0

The Lost Future - Oamenii viitorului (2010) online subtitrat

The Lost Future - Oamenii viitorului (2010) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2586 | Comentarii: 0

The Lost Medallion: The Adventures of Billy Stone (2013) online subtitrat

The Lost Medallion: The Adventures of Billy Stone (2013) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1463 | Comentarii: 0

Zoom - Academia Supereroilor (2006) online subtitrat

Zoom - Academia Supereroilor (2006) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 6173 | Comentarii: 0

Spider-Man 2 - Omul-Paianjen 2 (2004) online subtitrat

Spider-Man 2 - Omul-Paianjen 2 (2004) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2242 | Comentarii: 0

Solomon Kane (2009) online subtitrat

Solomon Kane (2009) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2383 | Comentarii: 0

Lara Croft: Tomb Raider (2001) online subtitrat

Lara Croft: Tomb Raider (2001) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2366 | Comentarii: 0

Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life - Lara Croft Tomb Raider: Leaganul Vietii (2003) online subtitrat

Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life - Lara Croft Tomb Raider: Leaganul Vietii (2003) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2457 | Comentarii: 0

Man of Steel - Omul de Fier: Eroul (2013) online subtitrat

Man of Steel - Omul de Fier: Eroul (2013) Un băiat descoperă că are puteri extraordinare şi că nu este de pe planeta noastră. Tânărul se aventurează să afle de unde provine şi cu ce misiune a fost trimis aici. Dar trebuie să iasă la iveală eroul din el, ca să salveze lumea de la pieire şi să devină simbolul speranţei pentru întreaga omenire....
Vizualizări: 2278 | Comentarii: 0

El Dorado: City of gold - El Dorado : Orasul de aur (2010) online subtitrat

El Dorado: City of gold - El Dorado : Orasul de aur (2010) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 3990 | Comentarii: 0

George of the Jungle 2:George traznitul junglei 2 (2003) online subtitrat

George of the Jungle 2:George traznitul junglei 2 (2003) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1819 | Comentarii: 0

The Last Days - Los últimos días (2013) online subtitrat

The Last Days - Los últimos días (2013) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1485 | Comentarii: 0

The Book of Eli - Cartea lui Eli (2010) online subtitrat

The Book of Eli - Cartea lui Eli (2010) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 3181 | Comentarii: 0

Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer - Cei patru fantastici: Ascensiunea lui Silver Surfer (2007) online subtitrat

Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer - Cei patru fantastici: Ascensiunea lui Silver Surfer (2007) Cei patru fantastici afla ca nu sunt singurii supereroi din univers. Surferul de Argint soseste pe Pamant cu o misiune distrugatoare. Cand haosul provocat de stralucitorul vizitator atrage atentia celor patru fantastici, acestia sunt hotarati sa nu se dea batuti, mai ales ca scopul bataliei este salvarea planetei de la o distrugere sigura. Femeia invizibila, Mr. Fantastic, Torta umana si Lucrul trebuie sa se lupte si cu Galactus, stapanul lui Surferului de Argint, o fiinta devoratoare de planete, dar si cu deja familiarul Dr. Doom....
Vizualizări: 1383 | Comentarii: 0

Fantastic Four - Cei 4 Fantastici (2005) online subtitrat

Fantastic Four - Cei 4 Fantastici (2005) Visul de o viata al inventatorului, astronautului si omului de stiinta Dr. Reed Richards (Ioan Gruffudd) este pe cale sa se realizeze. Dupa ani de zile de speranta si asteptare, el este desemnat sa conduca o expeditie in spatiu, in centrul unei furtuni cosmice, unde spera sa descopere secretul codului genetic uman, in beneficiul intregii umanitati. Datorita reducerilor drastice ale fondurilor guvernamentale, Reed aproape isi pierduse speranta ca aceasta expeditie va mai avea loc vreodata. De aceea, el accepta un targ financiar cu vechiul sau coleg de liceu si rival, Victor Von Doom (Julian McMahon), un industrias miliardar. Echipa lui Reed e formata din: astronautul Ben Grimm (Michael Chiklis); cel mai bun prieten al sau, Sue Storm (Jessica Alba), specialista in genetica a lui Von Doom si fosta iubita a lui Reed si pilotul Johnny Storm (Chris Evans), fratele mai mic al lui Sue. Sponsorizati de Von Doom, cei patru pleaca in misiunea vietii lor. Misiunea debuteaza fara evenimente speciale, pana in clipa in care Reed descopera o eroare ...
Vizualizări: 5589 | Comentarii: 0

The Dukes of Hazzard: The Beginning - Cursa din Hazzard 2 (2007) online subtitrat

The Dukes of Hazzard: The Beginning - Cursa din Hazzard 2 (2007) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 7419 | Comentarii: 0

Asterix la Jocurile Olimpice (2008) online subtitrat

Asterix la Jocurile Olimpice (2008) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2328 | Comentarii: 0

The Brothers Grimm - Fratii Grimm (2005) online subtitrat

The Brothers Grimm - Fratii Grimm (2005) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1734 | Comentarii: 0

The Scorpion King 3: Battle for Redemption - Regele Scorpion: Victoria finala (2012) online subtitrat

The Scorpion King 3: Battle for Redemption - Regele Scorpion: Victoria finala (2012) De la triumfatoarea ridicare la putere din originalul blockbuster The Scorpion King, regatul lui Mathayus a decazut si sotia lui a cazut prada ciumei. Mercenar acum, trebuie sa apere regatul de un tiran diabolic si razboinicii lui fantoma pentru sansa de a recastiga puterea si gloria cunoscute candva. Cu Ron Perlman (Hellboy) si Billy Zane (Titanic), The Scorpion King 3: Battle for Redemption duce fenomenul "Mumia" la un nou nivel de film epic de actiune si aventuri!...
Vizualizări: 5351 | Comentarii: 0

The Scorpion King 2: Rise of a Warrior - Regele Scorpion: Razboinicul (2008) online subtitrat

The Scorpion King 2: Rise of a Warrior - Regele Scorpion: Razboinicul (2008) Filmul prezinta cum a inceput legenda Regelui Scorpion. Actiunea filmului incepe cu perioada in care Mathyaus, cel mai temut luptator din desertul lumii antice, avea doar 13 ani. Acesta ajunge sa fie martor la rapirea si uciderea propriului sau tata de catre nemilosul Sargon. Insetat de razbunare, tanarul Mathyaus incepe sa se antreneze la Ordinul Scorpionului Negru, pentru a-si imbunatati capacitatile de luptator ca mai apoi sa coboare in infern, pentru a recupera sabia care il va ajuta sa il invinga pe Sargon. Ajungand cel mai puternic luptator, Mathyaus este pregatit sa-si duca la bun sfarsit razbunarea. Cand ajunge sa-i faca fata in sfarsit rivalului sau, soarta intregii omeniri atarna in balanta....
Vizualizări: 1865 | Comentarii: 10

The Scorpion King - Regele Scorpion (2002) online subtitrat

The Scorpion King - Regele Scorpion (2002) În urmă cu 5000 de ani, un războinic extrem de aprig pe nume Memnon credea că îi este predestinat să conducă popoarele împrăştiate în întregul deşert. Cu o armată de barbari cruzi, el cutreieră munţii şi câmpiile, transformându-i în sclavi pe cei pe care nu-i măcelărea. Lovea cu o precizie nemiloasă, care îi înfricoşa pe cei ce i se opuneau deoarece strategiile lui Memnon erau puse la punct de un profet care îl sfătuia când, unde şi cum să atace. Niciodată nu a pierdut vreo bătălie. Numai câteva triburi, între care nu exista o alianţă naturală, se mai aflau între Memnon şi tron. Cunoscând faptul că lovitura sa finală este inevitabilă, triburile se unesc cu mare greutate împotriva inamicului comun, folosindu-se de Mathayus, descendent al unor generaţii întregi de asasini adus pentru a-l ucide pe profet şi a-l lăsa pe Memnon fără ajutorul său cel mai de preţ. Astfel, Mathayus se angajează într-o bătălie care necesită toată viclenia, curajul şi tăria de care acesta poate da dovadă. Strecurându-se în palatul lui Memnon din cunoscutul or...
Vizualizări: 17577 | Comentarii: 0

Pacific Rim - Cercul de foc (2013) online subtitrat

Pacific Rim - Cercul de foc (2013) Când legiuni de creaturi monstruoase extraterestre, numite Kaiju, încep să răsară din adâncul oceanelor, izbucneşte un război care curmă milioane de vieţi şi epuizează resursele umanităţii. Pentru a face faţă uriaşilor Kaiju, s-au realizat un tip special de arme: roboţi giganţi, numiţi Jaeger, care sunt controlaţi simultan de doi piloţi ale căror minţi sunt sincronizate printr-un pasaj neural numit Drift. Dar, pe măsură ce inamicii capătă putere cu fiecare atac, chiar şi…...
Vizualizări: 3148 | Comentarii: 0

The Lone Ranger - Legenda calaretului singuratic (2013) online subtitrat

The Lone Ranger - Legenda calaretului singuratic (2013) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 3013 | Comentarii: 0

Superman: Unbound (2013) online subtitrat

Superman: Unbound (2013) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1856 | Comentarii: 0

Justice League: The Flashpoint Paradox (2013) online subtitrat

Justice League: The Flashpoint Paradox (2013) În timp ce vizita mormântul mamei lui, plângându-si incapacitatea de a o salva, atunci când ea a fost ucisă într-o invazie de ziua ei când era un copil, Barry Allen (super-eroul super-vitezei cunoscut sub numele de Flash) este avertizat de o spargere la Muzeul Flash de catre Căpitanul Cold, căpitanul Boomerang, Heat Wave, Mirror Master, și Top. Înfrângând pungașii, descoperă că au fost angajați de către dușmanul său profesorul Zoom să-l atragă în capcana ca parte a unui plan de a…...
Vizualizări: 1367 | Comentarii: 0

Asterix si Obelix - Misiune: Cleopatra (2002) online subtitrat

Asterix si Obelix - Misiune: Cleopatra (2002) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 6701 | Comentarii: 0

Clash of the Empires (2012) online subtitrat

Clash of the Empires (2012) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2318 | Comentarii: 0

Percy Jackson 2 : Sea of Monsters (2013) online subtitrat

Percy Jackson 2 : Sea of Monsters (2013) Percy (Logan Lerman), fiul lui Poseidon, îşi continuă călătoria epică începută alături de prietenii săi semizei. Destinaţia sa? Găsirea celebrei Lâni de Aur, care are puterea să salveze casa lui Percy şi a prietenilor săi... Pentru a da de ea, Percy trebuie să înfrunte Marea monştrilor, cunoscută pământenilor sub numele Triunghiul Bermudelor. Orice-ar face şi orice creatură ar trebui să învingă acolo, Percy ştie că e singura soluţie pentru a înfrânge un duşman ce…...
Vizualizări: 10308 | Comentarii: 3

Season of the Witch - Anotimpul Vrajitoarei (2011) online subtitrat

Season of the Witch - Anotimpul Vrajitoarei (2011) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1925 | Comentarii: 0

Thor: The Dark World - Thor: Intunericul (2013) online subtitrat

Thor: The Dark World - Thor: Intunericul (2013) Thor trebuie să salveze Pământul şi Cele Nouă Regate de un inamic redutabil, gata să-şi subordoneze întreg universul. După evenimentele din Thor şi The Avengers, zeul luptă pentru a reinstaura ordinea în cosmos, însă o străveche rasă în frunte cu răzbunătorul Malekith se întoarce pentru a trimite Universul înapoi în întuneric. Confruntat cu un duşman pe care nici măcar Odin şi Asgardul nu-l pot opri, Thor se aruncă într-una dintre cele mai periculoase şi mai personale aventuri de până acum, care-l va readuce lângă Jane Foster şi care îl va forţa să sacrifice totul pentru a salva omenirea....
Vizualizări: 14615 | Comentarii: 0

Asterix et Obelix contre Cesar - Asterix si Obelix contra lui Cezar (1999) online subtitrat

Asterix et Obelix contre Cesar - Asterix si Obelix contra lui Cezar (1999) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 22169 | Comentarii: 1

Aladdin and the Death Lamp (2012) online subtitrat

Aladdin and the Death Lamp (2012) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2359 | Comentarii: 0

Ong Bak 3 - Legenda regelui elefant – Batalia finala (2010) online subtitrat

Ong Bak 3 - Legenda regelui elefant – Batalia finala (2010) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 4125 | Comentarii: 0

Ong bak 2 - Legenda Regelui Elefant (2008) online subtitrat

Ong bak 2 - Legenda Regelui Elefant (2008) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2142 | Comentarii: 0

Ong-bak - Luptatorul Muay Thai (2003) online subtitrat

Ong-bak - Luptatorul Muay Thai (2003) Intr-o zi o statueta sacra numita Ong Bak este furata dintr-un oras mic si pasnic de catre un om de afaceri fara scrupule care doreste sa o vanda pentru a obtine profituri exorbitante....
Vizualizări: 2486 | Comentarii: 0

Mortal Kombat (2013) online subtitrat

Mortal Kombat (2013) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 12640 | Comentarii: 1

The Wolverine (2013) online subtitrat

The Wolverine (2013) Bazat pe o populară mini-serie de benzi desenate scrisă de Chris Claremont şi Frank Miller, filmul îl arată pe Wolverine, cel mai cunoscut şi iubit personaj din universul X-Men, ajungând în Japonia zilelor noastre. Mediul nefamiliar îl va arunca într-un conflict cu unul dintre cei mai celebri antagonişti ai săi şi-i va schimba viaţa o dată pentru totdeauna. Vulnerabil pentru prima oară în viaţă şi împins la limita forţelor sale fizice şi psihice, Wolverine va trebui să înfrunte nu doar imbatabilul oţel al săbiilor de samurai, ci şi zbuciumul interior provocat de propria imortalitate şi de despărţirea tragică de cei dragi....
Vizualizări: 16085 | Comentarii: 0

Krrish (2006) online subtitrat

Krrish (2006) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 3831 | Comentarii: 0

Alvin and the Chipmunks: Chipwrecked - Alvin si veveritele: Naufragiati (2011) online subtitrat

Alvin and the Chipmunks: Chipwrecked - Alvin si veveritele: Naufragiati (2011) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2759 | Comentarii: 0

Journey 2: The Mysterious Island - Calatoria 2: Insula misterioasa (2012) online subtitrat

Journey 2: The Mysterious Island - Calatoria 2: Insula misterioasa (2012) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2238 | Comentarii: 0

Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides - Piratii din Caraibe: Pe ape si mai tulburi (2011) online subtitrat

Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides - Piratii din Caraibe: Pe ape si mai tulburi (2011) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1566 | Comentarii: 0

Pirates of the Caribbean: At World's End - Piratii din Caraibe: La capatul lumii (2007) online subtitrat

Pirates of the Caribbean: At World's End - Piratii din Caraibe: La capatul lumii (2007) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 5320 | Comentarii: 0

Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest - Piratii din Caraibe : Cufarul Omului Mort (2006) online subtitrat

Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest - Piratii din Caraibe : Cufarul Omului Mort (2006) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1689 | Comentarii: 0

The Pirates Of The Caribbean: The Curse Of The Black Pearl - Piratii din Caraibe : Blestemul Perlei Negre (2003) online subtitrat

The Pirates Of The Caribbean: The Curse Of The Black Pearl - Piratii din Caraibe : Blestemul Perlei Negre (2003) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1287 | Comentarii: 0

Romancing the Stone - Idila pentru o piatra pretioasa (1984) online subtitrat

Romancing the Stone - Idila pentru o piatra pretioasa (1984) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 10693 | Comentarii: 0

Mission: Impossible - Ghost Protocol - Misiune: Imposibila - Ghost Protocol (2011) online subtitrat

Mission: Impossible - Ghost Protocol - Misiune: Imposibila - Ghost Protocol (2011) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 3340 | Comentarii: 0

Mission Impossible 3 - Misiune Imposibila 3 (2006) online subtitrat

Mission Impossible 3 - Misiune Imposibila 3 (2006) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 9628 | Comentarii: 2

Mission Impossible 2 - Misiune Imposibila 2 (2000) online subtitrat

Mission Impossible 2 - Misiune Imposibila 2 (2000) Tom Cruise si John Woo, doua din cele mai reprezentative figuri din lumea filmului au facut echipa pentru realizarea thrrilerului romantic Misiune Imposibila 2, care il arunca Ethan Hunt intr-o criza internationala de o amploare deosebita. Avand alaturi un geniu in computere, Luther Stickell (Ving Rhames) si in minte o frumoasa hoata (Thandie Newton), Hunt strabate Australia si Spania in ceea ce pare a fi o misiune imposibila: sa opreasca un personaj negativ inainte ca acesta sa-si indeplineasca misiunea distructiva. Tom Cruise si…...
Vizualizări: 12474 | Comentarii: 0

Mission Impossible - Misiune Imposibila (1996) online subtitrat

Mission Impossible - Misiune Imposibila (1996) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 4209 | Comentarii: 0
« 1 2 ... 7 8 9 10 11 »