Filme online » Aventura

Filme Aventura online subtitrate


The Guardian - In slujba vietii (2006) online subtitrat

The Guardian - In slujba vietii (2006) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1243 | Comentarii: 0

Open Season - Năzdrăvanii din Pădure (2006) online subtitrat

Open Season - Năzdrăvanii din Pădure (2006) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1493 | Comentarii: 0

The Rundown - Bun venit în junglă! (2003) online subtitrat

The Rundown - Bun venit în junglă! (2003) În jungla urbană, dură şi rea, de fiecare zi din Los Angeles, există oameni ca Beck (The Rock)... ei bine, nu chiar ca Beck - un om care foloseşte orice mijloace de care e nevoie pentru a recupera orice lucru pentru care e platit să îl aducă înapoi. Un marker, o plată întârziată sau un inel Super Bowl de la un mijlocaş de rugby cu datorii la jocurile de noroc - pentru Beck sunt aceleaşi lucruri şi se bazează doar pe isteţime, pe atitudinea sa de „hai să terminăm şi treaba asta”…...
Vizualizări: 1460 | Comentarii: 0

Planet 51 - Planeta 51 (2009) online subtitrat

Planet 51 - Planeta 51 (2009) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1239 | Comentarii: 0

Justin and the Knights of Valour - Justin şi cavalerii (2013) online subtitrat

Justin and the Knights of Valour - Justin şi cavalerii (2013) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1059 | Comentarii: 0

Far Cry - Paradisul Pierdut (2008) online subtitrat

Far Cry - Paradisul Pierdut (2008) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1386 | Comentarii: 0

The Golden Compass - Busola de aur (2007) online subtitrat

The Golden Compass - Busola de aur (2007) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1933 | Comentarii: 0

Point Break - La limita extremă (1991) online subtitrat

Point Break - La limita extremă (1991) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 3856 | Comentarii: 0

Bulletproof Monk - Călugăr antiglonţ (2003) online subtitrat

Bulletproof Monk - Călugăr antiglonţ (2003) El nu are nume. Apără un mare secret. Acum, pentru a împlini o profeţie străveche, l-a gasit pe cel care ar putea să-i ia locul - este candidatul care-i seamană cel mai puţin dintre toţi.Călugărul (Chow Yun-Fat) este un maestru de arte marţiale, a cărui datorie a fost aceea de a proteja un manuscris străvechi cu mare putere, un vehicul misterios care deţine cheia către puterea nelimitată. Acum, pus în…...
Vizualizări: 3651 | Comentarii: 0

All Is Lost - Când totul e pierdut (2013) online subtitrat

All Is Lost - Când totul e pierdut (2013) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1204 | Comentarii: 0

Vikingdom (2013) online subtitrat

Vikingdom (2013) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1647 | Comentarii: 0

Snowflake, the White Gorilla - Fulg De Nea, Mica Gorila Alba (2011) online subtitrat

Snowflake, the White Gorilla - Fulg De Nea, Mica Gorila Alba (2011) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1772 | Comentarii: 0

The Legends of Nethiah - Legendele lui Nethiah (2012) online subtitrat

The Legends of Nethiah - Legendele lui Nethiah (2012) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1608 | Comentarii: 0

Legendary - Tomb of the Dragon (2013) online subtitrat

Legendary - Tomb of the Dragon (2013) Travis și echipa sa de calatorie în China sunt în căutarea a ceea ce nu ar trebui să existe ... misiunea lor de a capta o Cryptid care este un dezastru într-un sat de la distanță și de care au nevoie pentru a face acest lucru înainte de a fi ucis de Harker, recompensa legendarul vânător....
Vizualizări: 2329 | Comentarii: 0

The Hobbit: The Desolation of Smaug - Hobbitul: Dezolarea lui Smaug (2013) online subtitrat

The Hobbit: The Desolation of Smaug - Hobbitul: Dezolarea lui Smaug (2013) Povestea din The Hobbit: The Desolation of Smaug continuă aventurile lui Bilbo Baggins (Martin Freeman) pe parcursul călătoriei alături de vrăjitorul Gandalf (Ian McKellen) şi cei 13 pitici, conduşi de Thorin Oakenshield (Richard Armitage), în misiunea lor de a pune din nou stăpânire pe Regatul Pierdut, Erebor. Bilbo şi ai săi companioni trebuie să înfrunte multe pericole, să parcurgă teritorii ostile şi să ţină piept, în final, înfricoşătorului şi vicleanului dragon Smaug,…...
Vizualizări: 2263 | Comentarii: 0

Home Alone 3 - Singur acasa 3 (1997) online subtitrat

Home Alone 3 - Singur acasa 3 (1997) Patru spioni versati si hoti de tehnologie industriala de ultima ora, cu inalta calificare in bransa lor, Beaupre, Alice, Jernigan si Unger, fura un cip ultrasecret de la Air Force.Ca sa se asigure ca trec cu bine de paza aeroportului din Chicago, iscusitii spargatori ai celor mai sofisticate sisteme de securitate ascund microcipul intr-o masinuta de jucarie. Numai ca, in harababura de la aeroport, jucaria in care este ascunsa o avere de sute de milioane de dolari ajunge din greseala la morocanoasa doamna Hess....
Vizualizări: 1560 | Comentarii: 1

Singur acasă 2 - Pierdut în New York (1992) online subtitrat

Singur acasă 2 - Pierdut în New York (1992) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1684 | Comentarii: 0

Home Alone - Singur acasă (1990) online subtitrat

Home Alone - Singur acasă (1990) Numeroasa familie McCallister a baietelului Kevin in varsta de 8 ani – parinti, frati, unchi, surori si verisori se pregatesc pentru a porni la drum spre Paris pentru a sarbatori Craciunul, insa acestia il uita acasa pe baietelul Kevin. Baietelul insa duce o viata linistita acasa avand tot ceea ce isi doreste si fiind mai linistit decat cu ei acasa, insa acesta incepe sa aiba probleme la un moment dat atunci cand un grup de hoti nu ii dau pace. Oare le poate face micutul Kevin fata?...
Vizualizări: 1857 | Comentarii: 0

Miss Congeniality - Miss Agent Secret (2000) online subtitrat

Miss Congeniality - Miss Agent Secret (2000) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2496 | Comentarii: 0

Another 48 Hrs. - Alte 48 de ore 1990 online subtitrat

Another 48 Hrs. - Alte 48 de ore 1990 "Alte 48 de ore" îi are în prim-plan pe aceiași doi actori excepționali, Nick Nolte și Eddie Murphy, care țin cu tot dinadinsul - și reușesc - să-și depășească prestațiile din filmul anterior. De această dată, Nick Nolte își riscă viața și cariera obsedat fiind să aducă în fața justiției un maestru al crimei cunoscut sub numele de Iceman. Eddie Murphy este și de această dată coechipierul lui Nolte însă, ca și în primul film, conflictele dintre ei sunt numeroase, dar nu lipsite de umor. Până aproape de finalul acțiunii când Murphy își va salva colegul de la moarte....
Vizualizări: 5138 | Comentarii: 0

Frozen - Regatul de gheaţă (2013) online subtitrat

Frozen - Regatul de gheaţă (2013) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2594 | Comentarii: 0

Abandoned Mine - Mina Parasita (2013) online subtitrat

Abandoned Mine - Mina Parasita (2013) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1893 | Comentarii: 0

The Hunger Games 2: Catching Fire - Jocurile foamei 2: Sfidarea (2013) online subtitrat

The Hunger Games 2: Catching Fire - Jocurile foamei 2: Sfidarea (2013) Katniss şi Peeta au câştigat împreună sângeroasele Jocuri ale Foamei, sfidând pentru prima dată în istorie regulile impuse de Capitoliu. Reveniţi în Districtul 12, speră să trăiască în pace. După toate obstacolele peste care au trecut, au câştigat o viaţă sigură şi decentă pentru familile lor. Dar în timp ce Katniss şi Peeta sunt forţaţi să facă Turul Învingătorilor, apar zvonuri cu privire la o revoltă printre locuitorii districtelor. În ochii conducătorilor, ei sunt…...
Vizualizări: 3549 | Comentarii: 0

Wall-E (2008) online subtitrat

Wall-E (2008) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1768 | Comentarii: 0

Alpha and Omega 2: A Howl-iday Adventure (2013) online subtitrat

Alpha and Omega 2: A Howl-iday Adventure (2013) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1006 | Comentarii: 0

Jumper: Oriunde, oricând (2008) online subtitrat

Jumper: Oriunde, oricând (2008) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1239 | Comentarii: 0

Ender's Game - Jocul lui Ender (2013) online subtitrat

Ender's Game - Jocul lui Ender (2013) Într-un viitor nu foarte îndepărtat, o rasă extraterestră ostilă atacă Pământul, salvatorul planetei fiind comandantul flotei internaţionale, Mazer Rackham (Ben Kingsley). Un nou atac este însă iminent, iar colonelul Graff (Harrison Ford) şi Armata Internaţională trebuie să găsească cel mai puternic luptător care să oprească invazia.Spre uimirea tuturor, salvarea stă în mâinile lui Ender Wiggin (Asa Butterfield), un tânăr timid, dar incredibil de inteligent. El…...
Vizualizări: 1651 | Comentarii: 0

X-Men: Days of Future Past (2014) online subtitrat

X-Men: Days of Future Past (2014) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 10364 | Comentarii: 0

Babylon A.D. (2008) online subtitrat

Babylon A.D. (2008) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1491 | Comentarii: 0

Speed: Cursa infernală (1994) online subtitrat

Speed: Cursa infernală (1994) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2906 | Comentarii: 0

Hugo (2011) online subtitrat

Hugo (2011) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1561 | Comentarii: 0

Paul - Paul. Un extraterestru fugit de-acasă (2011) online subtitrat

Paul - Paul. Un extraterestru fugit de-acasă (2011) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1781 | Comentarii: 0

Khumba (2013) online subtitrat

Khumba (2013) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 9996 | Comentarii: 0

Naruto Shippuden Filmul 6 online subtitrat

Naruto Shippuden Filmul 6 Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2076 | Comentarii: 0

Naruto Shippuden Filmul 5 online subtitrat

Naruto Shippuden Filmul 5 Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 6545 | Comentarii: 0

Naruto Shippuden Filmul 4 online subtitrat

Naruto Shippuden Filmul 4 Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1876 | Comentarii: 0

Naruto Shippuden Filmul 3 online subtitrat

Naruto Shippuden Filmul 3 Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2573 | Comentarii: 0

Naruto Shippuden Filmul 2 online subtitrat

Naruto Shippuden Filmul 2 Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1460 | Comentarii: 0

Naruto Shippuden Filmul 1 online subtitrat

Naruto Shippuden Filmul 1 Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2132 | Comentarii: 0

Naruto Shippuden Episodul 335 - Fiecare cu Frunza lui online subtitrat

Naruto Shippuden Episodul 335 - Fiecare cu Frunza lui Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1012 | Comentarii: 0

Naruto Shippuden Episodul 334 - Echipa fratilor online subtitrat

Naruto Shippuden Episodul 334 - Echipa fratilor Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1052 | Comentarii: 0

Naruto Shippuden Episodul 333 - Riscurile tehnicii Edo Tensei online subtitrat

Naruto Shippuden Episodul 333 - Riscurile tehnicii Edo Tensei Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 815 | Comentarii: 0

Naruto Shippuden Episodul 332 - Will of Stone online subtitrat

Naruto Shippuden Episodul 332 - Will of Stone Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 768 | Comentarii: 0

Naruto Shippuden Episodul 331 -Ochii care vad in intuneric online subtitrat

Naruto Shippuden Episodul 331 -Ochii care vad in intuneric Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 864 | Comentarii: 0

Naruto Shippuden Episodul 330 - Promisiunea victoriei online subtitrat

Naruto Shippuden Episodul 330 - Promisiunea victoriei Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 715 | Comentarii: 0

The Mortal Instruments: City of Bones - Instrumente mortale: Oraşul oaselor (2013) online subtitrat

The Mortal Instruments: City of Bones - Instrumente mortale: Oraşul oaselor (2013) O adolescentă obişnuită din New York, Clary Fray (Lily Collins), descoperă că este descendenta Vânătorilor de umbre, clanul tinerilor războinici pe jumătate îngeri, care încearcă să protejeze lumea de demoni. După dispariţia mamei sale, (Lena Headey), Clary se vede nevoită să se alăture unui grup de astfel de vânători, care îi arată o altă faţă a New Yorkului, numită Downworld, un oraş dominat de vârcolaci, demoni, vampiri şi alţi monştri...
Vizualizări: 2505 | Comentarii: 0

Orc Wars (2013) online subtitrat

Orc Wars (2013) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 3178 | Comentarii: 0

Robosapien Rebooted - Cody the Robosapien (2013) online subtitrat

Robosapien Rebooted - Cody the Robosapien (2013) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1313 | Comentarii: 0

The Crown and the Dragon (2013) online subtitrat

The Crown and the Dragon (2013) Elenn este o tânără aristocrată arogantă din ținutul Deira - un ținut mlăștinos aparținând Imperiului Vitalion blestemat de un dragon feroce. Elenn o însoțește pe mătușa ei într-o misiune de a aduce o relicvă la încoronarea secretă a regelui poporului lor. Când mătușa ei este ucisă de soldații din Vitalion, Elenn angajează un asasin, Aedin, să o escorteze îe parcursul călătoriei, astfel încât să poate lua locul mătușii ei la încoronare. Dar atunci când Corvus, un magistrat al imperiului, trimite un asasin inzestrat cu magie neagră, pentru a recupera relicva pentru propriile sale intentii, Elenn trebuie să găsească puterea de a îndeplini dorinta mătușii ei de a elibera propriul popor și a deveni un Paladin - ucigașul de dragoni conform profețiilor....
Vizualizări: 1517 | Comentarii: 0

Tadas Blinda. Pradzia (2011) online subtitrat

Tadas Blinda. Pradzia (2011) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1443 | Comentarii: 0
« 1 2 ... 6 7 8 9 10 11 »