Filme online » Aventura

Filme Aventura online subtitrate


The Last Samurai - Ultimul Samurai (2003) online subtitrat

The Last Samurai - Ultimul Samurai (2003) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1993 | Comentarii: 0

The Count of Monte Cristo - Contele de Monte Cristo (2002) online subtitrat

The Count of Monte Cristo - Contele de Monte Cristo (2002) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1220 | Comentarii: 0

The Lord of the Rings: The Return of the King - Stăpânul inelelor: Întoarcerea regelui (2003) online subtitrat

The Lord of the Rings: The Return of the King - Stăpânul inelelor: Întoarcerea regelui (2003) Forţele lui Sauron au atacat capitala Gondor din Minas Tirith în asediul suprem asupra omenirii. Păzit de un lord slăbit, regatul odinioară măreţ nu a avut niciodată nevoie mai mare de un rege. Dar va găsi Aragorn tăria de a deveni ce i-a fost sortit să devină şi să-şi întâmpine destinul? Întrucat Gandalf incearcă cu disperare să mobilizeze forţele distruse din Gondor, Théoden unifică războinicii din Rohan pentru a se alătura luptei. Deşi sunt loiale, curajoase şi pasionale, forţele oamenilor - cu Eowyn şi cu Merry ascunşi printre ele - nu se pot compara cu legiunea imensă de inamici ce se abate asupra regatului....
Vizualizări: 3076 | Comentarii: 0

The Lord of the Rings: The Two Towers - Stăpânul inelelor: Cele două turnuri (2002) online subtitrat

The Lord of the Rings: The Two Towers - Stăpânul inelelor: Cele două turnuri (2002) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1895 | Comentarii: 0

The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring - Stăpânul inelelor: Frăţia inelului (2001) online subtitrat

The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring - Stăpânul inelelor: Frăţia inelului (2001) Timp de mai multe decenii, cuvintele de mai sus au stârnit imaginatiile si au dat contur viselor a peste 100 de milioane de cititori din întreaga lume. Ele au fost citite prima datã în 1954, când Frãtia Inelului scris de J.R.R. Tolkien, primul volum dintr-o epopee formatã din trei…...
Vizualizări: 2431 | Comentarii: 0

Hirokin: The Last Samurai 2012 online subtitrat

Hirokin: The Last Samurai 2012 Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2234 | Comentarii: 0

Seven Mummies (2006) online subtitrat

Seven Mummies (2006) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1337 | Comentarii: 0

RoboCop (1987) online subtitrat

RoboCop (1987) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1326 | Comentarii: 0

Live Free or Die Hard - Greu de ucis 4 (2007) online subtitrat

Live Free or Die Hard - Greu de ucis 4 (2007) Week-end-ul din 4 iulie rezerva o mare supriza neplacuta americanilor: intreaga tara este paralizata, ca urmare a unui atac terorist asupra infrastructurii computerizate. Misteriosul autor, un hacker extrem de ingenios, a prevazut toate aspectele digitale ale planului, dar a trecut cu vederea elementul "analogic": interventia detectivului John McClane.In timp ce America se pregateste de sarbatoare, McClane este la datorie: trebuie sa aresteze un tânar hacker pe nume Matt Farrell si sa-l aduca in fata ofiterilor FBI pentru un interogatoriu. O sarcina de rutina pentru un politist veteran. Dar McClane are un talent deosebit de a transforma ordinarul in extraordinar si de a intra in situatii periculoase. Nici pe plan personal lucrurile nu merg mai bine - relatia cu fiica sa Lucy, acum eleva de liceu, sunt tensionate si certurile frecvente......
Vizualizări: 2169 | Comentarii: 0

Cast Away - Naufragiatul (2000) online subtitrat

Cast Away - Naufragiatul (2000) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1539 | Comentarii: 0

Eragon (2006) online subtitrat

Eragon (2006) Eragon este un film de actiune,aventura,familie 2006,regiat de Stefen Fangmeier. Filmul incepe cu Eragon (Edward Speleers),un băiat al unui fermier sărac care descoperă în pădure o piatră albastră , si o bucurie imensa patrunde in sufletul lui .El crede este că va reuşi să cumpere toată iarna de mâncare pentru familia lui.Dar minunata piatra se pare ca este un ou de Dragon, iar in timp oul se va sparge, din el ieşind Saphira, o dragoniţă care este legată într-un fel magic de Eragon.....
Vizualizări: 1622 | Comentarii: 0

Big Fish - Pestele cel Mare (2003) online subtitrat

Big Fish - Pestele cel Mare (2003) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1429 | Comentarii: 0

2012 (2009) online subtitrat

2012 (2009) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1359 | Comentarii: 0

The Forbidden Kingdom - Regatul interzis (2008) online subtitrat

The Forbidden Kingdom - Regatul interzis (2008) Inspirat dintr-o veche fabula chinezeasca, cea a Regelui-Maimuta, The Forbidden Kingdom penduleaza intre China antica si Statele Unite din ziua de azi. Un adolescent fascinat de filmele kung-fu este transportat ca prin minune in trecut cand gaseste intr-un magazin de antichitati batul de lupta al regelui.Aici tanarul Jason il intalneste pe Lu Yan (un calugar erudit), cel ce-i va fi aproape in periculoasa aventura, aceea de a-l readuce la viata pe Regele Maimuta. Celor doi li se vor alatura Vrabiuta Aurie si un calugar buddist......
Vizualizări: 2499 | Comentarii: 0

Tropic Thunder - Furtuna tropicala (2008) online subtitrat

Tropic Thunder - Furtuna tropicala (2008) Ben Stiller, Jack Black si Robert Downey Jr conduc un casting simpatic intr-o comedie despre un grup de actori mobilizati de dorinta de a face cel mai mare film de razboi realizat vreodata in lume. Dupa costuri ce lasa in urma ridicarea Taj Mahal-ului sau razboiul cu japonezii, si care nu sunt altceva decat cheltuieli exagerate cu rasfatul actorilor, producatorii sunt nevoiti sa traga oblonul si sa inchida pravalia. Dar un regizor frustrat refuza sa opreasca filmarile si isi duce castingul in jungla din…...
Vizualizări: 1445 | Comentarii: 0

Enchanted - Magie in Manhattan (2007) online subtitrat

Enchanted - Magie in Manhattan (2007) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2098 | Comentarii: 0

Jack the Giant Slayer - Jack şi uriaşii (2013) online subtitrat

Jack the Giant Slayer - Jack şi uriaşii (2013) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1284 | Comentarii: 0

Ironclad - Cavalerul de oţel (2011) online subtitrat

Ironclad - Cavalerul de oţel (2011) Ironclad e un film de acţiune de epocă, pe care unele surse îl descriu ca un "Cei şapte samurai medieval", dar am putea merge mai departe afirmând că e un "Cei şapte magnifici plasat în epoca feudală"....
Vizualizări: 1241 | Comentarii: 0

Road to Ninja: Naruto the Movie (2012) online subtitrat

Road to Ninja: Naruto the Movie (2012) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 11162 | Comentarii: 0

The Celestine Prophecy - Profetiile Celestine (2006) online subtitrat

The Celestine Prophecy - Profetiile Celestine (2006) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2534 | Comentarii: 0

Dragon Hunter - Vânătorul de dragoni (2009) online subtitrat

Dragon Hunter - Vânătorul de dragoni (2009) Rămas orfan la o vârstă fragedă în urma unui atac al orcilor, în care ambii părinti i-au fost ucişi, Kendrick din Elwood a fost crescut de fratele lui mai mare, Darius. Deşi având doar nouă ani, Darius şi-a dedicat viaţa grijii pentru fratele lui şi izgonirii periodice a orcilor. Darius crescu şi deveni un mare luptător si, dupa o lungă absenţă de lângă Kendrick, revenirea era obligatorie. Întreg tărâmul era acum cuprins de panică din cauza unor zvonuri legate de atacurile unui dragon......
Vizualizări: 2186 | Comentarii: 0

The Mask of Zorro - Masca lui Zorro (1998) online subtitrat

The Mask of Zorro - Masca lui Zorro (1998) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 3957 | Comentarii: 0

Zorro (1975) online subtitrat

Zorro (1975) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1041 | Comentarii: 0

Ring of the Nibelungs - Blestemul inelului (2004) online subtitrat

Ring of the Nibelungs - Blestemul inelului (2004) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 5576 | Comentarii: 0

Conan the Barbarian - Conan Barbarul (2011) online subtitrat

Conan the Barbarian - Conan Barbarul (2011) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1590 | Comentarii: 0

Lethal Weapon 4 - Armă mortală 4 (1998) online subtitrat

Lethal Weapon 4 - Armă mortală 4 (1998) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1774 | Comentarii: 0

Lethal Weapon 3 - Armă mortală 3 (1992) online subtitrat

Lethal Weapon 3 - Armă mortală 3 (1992) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1529 | Comentarii: 0

Lethal Weapon 2 - Armă mortală 2 (1989) online subtitrat

Lethal Weapon 2 - Armă mortală 2 (1989) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1466 | Comentarii: 0

Lethal Weapon - Armă mortală (1987) online subtitrat

Lethal Weapon - Armă mortală (1987) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1688 | Comentarii: 0

Gladiator - Gladiatorul (2000) online subtitrat

Gladiator - Gladiatorul (2000) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1693 | Comentarii: 0

The Legend of Hercules - Legenda lui Hercule (2014) online subtitrat

The Legend of Hercules - Legenda lui Hercule (2014) Tânărul Hercule este fiul unei regine din Grecia antică şi a lui Zeus, produsul unui pact realizat din dorinţa de a îndepărta de la domnie un rege despot şi de a aduce pacea în regat. Fără să-şi cunoască originile, curajosul prinţ se lasă condus doar de dorinţa de a obţine iubirea lui Hebe, prinţesa Cretei, logodită cu propriul lui frate. Când află care este adevărata sa menire, legendarul personaj trebuie să aleagă între a deveni eroul unei naţiuni sau a fugi cu femeia iubită....
Vizualizări: 1585 | Comentarii: 0

Sucker Punch: Evadare din realitate (2011) online subtitrat

Sucker Punch: Evadare din realitate (2011) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1166 | Comentarii: 0

Rise of the Planet of the Apes - Planeta Maimuţelor: Invazia (2011) online subtitrat

Rise of the Planet of the Apes - Planeta Maimuţelor: Invazia (2011) Filmul spune povestea unui om de ştiinţă care testează pe maimuţe un nou medicament împotriva Alzheimer-ului. Experimentul scapă de sub control şi acesta este doar începutul războiului pentru supremaţie dintre oameni şi maimuţe....
Vizualizări: 1261 | Comentarii: 0

The Grey - The Grey: La limita supravietuirii (2011) online subtitrat

The Grey - The Grey: La limita supravietuirii (2011) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1355 | Comentarii: 0

Desperado (1995) online subtitrat

Desperado (1995) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1028 | Comentarii: 0

Game of Death - Jocul morţii (2010) online subtitrat

Game of Death - Jocul morţii (2010) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1618 | Comentarii: 0

Two Brothers - Doi fraţi (2004) online subtitrat

Two Brothers - Doi fraţi (2004) În adâncul junglei, printre ruinele templelor, se nasc doi pui de tigru. Unul este timid si blând, celãlalt, curajos si îndrãznet. Ei duc o viatã lipsitã de griji, pânã într-o zi când sunt prinsi si despãrtiti de pãrintii lor si unul de celãlalt. Soarta face ca tigrii sã se reîntâlneascã abia dupã ce au ajuns la maturitate. Se recunosc imediat, dorinta de a se tine de sotii renaste si cei doi evadeazã, pornind într-o cãlãtorie de neuitat spre casã....
Vizualizări: 1318 | Comentarii: 0

Superman IV: The Quest for Peace - Superman IV : Lupta pentru pace (1987) online subtitrat

Superman IV: The Quest for Peace - Superman IV : Lupta pentru pace (1987) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1328 | Comentarii: 0

The Last Airbender - Ultimul războinic al aerului (2010) online subtitrat

The Last Airbender - Ultimul războinic al aerului (2010) În vremuri imemoriale, lumea e împărţită în patru naţiuni cu puteri egale: Tribul Apei, Regatul Pământului, Poporul Focului şi Nomazii Aerului. Mii de ani lumea a trăit în pace, până în ziua când Poporul Focului a început războiul. Singurul care ar fi putut să aducă pacea era Aang (Noah Ringer), un băieţel de numai 12 ani - Avatarul - care era încarnarea umană a Spiritului Lumii, singurul care putea controla toate cele patru elemente. Însă acesta a dispărut exact când era mai mare nevoie de el. Acum, 100 de ani mai târziu, o războinică a Apei, Katara (Nicola Peltz), şi fratele ei Sokka (Jackson Rathbone) îl găsesc pe Aang încastrat în gheaţă. Cei doi trebuie să îl ajute pe Aang să îşi recapete puterile, altfel lumea va fi distrusă....
Vizualizări: 1944 | Comentarii: 2

Bird on a Wire - Pasarea pe sarma (1990) online subtitrat

Bird on a Wire - Pasarea pe sarma (1990) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 5358 | Comentarii: 0

Zulu Dawn - Batalia de la Isandlwana (1979) online subtitrat

Zulu Dawn - Batalia de la Isandlwana (1979) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1608 | Comentarii: 0

Land of the Lost - Lumea pierdută (2009) online subtitrat

Land of the Lost - Lumea pierdută (2009) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1698 | Comentarii: 0

Elektra (2005) online subtitrat

Elektra (2005) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1078 | Comentarii: 0

Masca de argint (1985) online subtitrat

Masca de argint (1985) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 594 | Comentarii: 0

Colierul de turcoaze (1985) online subtitrat

Colierul de turcoaze (1985) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 697 | Comentarii: 0

Drumul oaselor (1980) online subtitrat

Drumul oaselor (1980) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1089 | Comentarii: 0

Knock Off - Afaceri necurate (1998) online subtitrat

Knock Off - Afaceri necurate (1998) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 3401 | Comentarii: 0

Justice League: War (2014) online subtitrat

Justice League: War (2014) Justice League: War este un film de animatie,actiune,aventura 2014, regizat de Jay Oliva.Lumea este atacata de o armată străină, condusă de puternicul Apokoliptian, Darkseid. Un grup de supereroi care constau in Superman, Batman, Wonder Woman, Flash, Green Lantern, Cyborg, Shazam lasa deoparte neînțelegerile lor și formeaza o echipa împreună pentru a apăra Pământul…...
Vizualizări: 2076 | Comentarii: 0

The Adventurer: The Curse of the Midas Box (2014) online subtitrat

The Adventurer: The Curse of the Midas Box (2014) Mistere fantastice, demoni puternici și căutările unui erou neînfricat printr-un tărâm fantastic…...
Vizualizări: 1442 | Comentarii: 0

Tommy Boy - Un băiat de milioane (1995) online subtitrat

Tommy Boy - Un băiat de milioane (1995) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 3570 | Comentarii: 0
« 1 2 ... 4 5 6 7 8 ... 10 11 »