Filme online » Aventura

Filme Aventura online subtitrate


Veer - Veer războinicul (2010) online subtitrat

Veer - Veer războinicul (2010) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 4472 | Comentarii: 0

Stone of Destiny (2008) online subtitrat

Stone of Destiny (2008) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 957 | Comentarii: 0

Van Helsing (2004) online subtitrat

Van Helsing (2004) Tinutul legendar al Transilvaniei este o lume in care pericolul rasare odata cu soarele si unde monstrii, care dau omului cosmare, salasluiesc.Inventivul Stephen Sommers care a creat personajele si legendele din Mumia si Mumia Revine isi largeste viziunea cinematografica si-si pune in valoare inspiratia dand viata unei legende care s-a mai spus dar nu asa....
Vizualizări: 1314 | Comentarii: 0

Minority Report - Raport special (2002) online subtitrat

Minority Report - Raport special (2002) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1034 | Comentarii: 0

Pathfinder - Între două lumi (2007) online subtitrat

Pathfinder - Între două lumi (2007) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2174 | Comentarii: 0

Kingdom of Gladiators (2011) online subtitrat

Kingdom of Gladiators (2011) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1577 | Comentarii: 0

Apocalypto (2006) online subtitrat

Apocalypto (2006) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1529 | Comentarii: 0

How to Train Your Dragon - Cum să îţi dresezi dragonul (2010) online subtitrat

How to Train Your Dragon - Cum să îţi dresezi dragonul (2010) Hiccup (Sughit), fiul conducatorului vikingilor de pe insula Berk, pare cel mai slab viking dintre toti locuitorii insulei, locuitori aflati intr-un permanent razboi cu dragonii inaripati. Cu un aspect fizic nu tocmai vanjos si cu alte preocupari decat tinerii vikingi de-o seama cu el, Sughit este tinta tuturor ironiilor si o permanenta dezamagire pentru neinfricatul sau tata. Ajuns la varsta la care trebuie sa-si dovedeasca barbatia, Sughit trebuie sa omoare primul sau dragon si sa arate astfel ca merita sa fie fiul tatalui sau. Dar socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ, iar Sughit ajunge sa se imprieteneasca cu cel mai temut dintre dragoni caruia ii da si un nume, Toothless (Stirbul). Prietenia neasteptata dintre cei doi si aventurile pe care le traiesc impreuna vor schimba pentru totdeauna destinul insulei Berk......
Vizualizări: 2842 | Comentarii: 0

In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale - In numele regelui (2007) online subtitrat

In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale - In numele regelui (2007) Filmul este inspirat de jocul video Dungeon Siege si ne arata povestea unui barbat simplu, Farmer, din regatul Ehb, ce are o singura dorinta: ca familia lui sa supravietuiasca vremurilor grele prin care trece regatul. Dar viata localnicilor devine si mai grea cand despoticul Gallian invadeaza Ehb, iar Farmer trebuie sa-asi abandoneze satul de bastina pentru a-si salva sotia si regele. Va reusi Farmer sa-si duca la bun sfarsit misiunea?...
Vizualizări: 1737 | Comentarii: 1

The Italian Job - Jaf in stil italian (2003) online subtitrat

The Italian Job - Jaf in stil italian (2003) Planul era fara cusur... misiunea fusese indeplinita perfect... scapasera fara nici o problema. Singurul pericol pe care nu-l luase in calcul Charlie Croker (Mark Wahlberg), un specialist al spargerilor, il reprezenta chiar unul din oamenii sai. Dupa ce reusesc sa fure o cantitate uriasa de aur dintr-un palat venetian, Charlie si oamenii din banda sa raman fara replica atunci cand descopera ca unul din ei este tradator. Acum nu mai este importanta recompenssa ci razbunarea! Apare Estella (Charlize Theron), o tanara atragatoare si cu nervii de otel, care se alatura lui Charlie si celorlalti in cautarea tradatorului. Deoarece acesta se ascunde in Los Angeles, Charlie si ai sai se gandesc sa-l gaseasca si sa recupereze aurul folosind sistemul de control al traficului din metropola americana. Astfel va lua nastere unul din cele mai mari ambuteiaje din istoria orasului Los Angeles!...
Vizualizări: 2329 | Comentarii: 0

Death Race - Cursa mortală (2008) online subtitrat

Death Race - Cursa mortală (2008) In New York-ul anului 2020, societatea post-industriala se confrunta cu o problema ce tinde sa scape de sub control: cresterea fara precedent a infractionalitatii. Pentru a aerisi inchisorile, precum si pentru distractia publicul larg prin intermediul unor transmisiuni televizate sangeroase, gardienii pun bazele unei curse diabolice de masini intre detinuti in cursul careia acestia trebuie sa se mutileze si sa se ucida intre ei in drumul lor spre victoria finala , si desigur , spre eliberare. Multiplu campion la raliul Nascar, Jensen Aimes este intemnitat de 8 ani in celebra Terminal Island si i se insceneaza o crima pe care nu o comisese pentru a fi fortat sa participe la aceasta competitie a mortii. Conducand o masina monstruoasa, dotata cu aruncatoare de flacari, lansatoare de grenade si arme de foc si purtand pe fata o masca metalica, Jensen trebuie sa supravietuiasca timp de 3 zile celor mai periculosi asasini din tara, premiul pentru castigarea cursei fiind libertatea personala a acestuia. Va reusi oare sa faca fata?...
Vizualizări: 2172 | Comentarii: 0

No Country for Old Men - Nu există ţară pentru bătrâni (2007) online subtitrat

No Country for Old Men - Nu există ţară pentru bătrâni (2007) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1736 | Comentarii: 0

The Pink Panther - Pantera Roz (2006) online subtitrat

The Pink Panther - Pantera Roz (2006) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1723 | Comentarii: 0

Eight Below - Minus 25 grade (2006) online subtitrat

Eight Below - Minus 25 grade (2006) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1701 | Comentarii: 0

True Grit - Adevăratul curaj (2010) online subtitrat

True Grit - Adevăratul curaj (2010) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 925 | Comentarii: 0

Jurassic Park III (2001) online subtitrat

Jurassic Park III (2001) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1103 | Comentarii: 0

The Lost World: Jurassic Park - Lumea Dispărută: Jurassic Park (1997) online subtitrat

The Lost World: Jurassic Park - Lumea Dispărută: Jurassic Park (1997) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1375 | Comentarii: 0

Jurassic Park (1993) online subtitrat

Jurassic Park (1993) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 938 | Comentarii: 0

Maverick (1994) online subtitrat

Maverick (1994) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 5980 | Comentarii: 0

Your Highness - Măria Ta (2011) online subtitrat

Your Highness - Măria Ta (2011) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1156 | Comentarii: 0

Anaconda 2 - Goana după Orhideea Blestemată (2004) online subtitrat

Anaconda 2 - Goana după Orhideea Blestemată (2004) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 3664 | Comentarii: 0

Anaconda (1997) online subtitrat

Anaconda (1997) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1190 | Comentarii: 0

The Dark Crystal - Cristalul întunecat (1982) online subtitrat

The Dark Crystal - Cristalul întunecat (1982) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1502 | Comentarii: 0

Inkheart - Inimă de cerneală (2008) online subtitrat

Inkheart - Inimă de cerneală (2008) Creat după cartea de succes a scriitoarei Cornelia Funke, filmul “Inimă de cerneală” este o aventură fantastică ce-i poartă pe un tată şi o fiică într-un periplu prin lumi imaginare sau reale. Mortimer “Mo” Folchart (Brendan Fraser) şi fetiţa sa de 12 ani, Meggie (Eliza Hope Bennett), împărtăşesc aceeaşi pasiune pentru lectură. Ei mai au în comun şi darul extraordinar de a aduce la viaţă personaje din cărţile pe care le citesc cu voce…...
Vizualizări: 1786 | Comentarii: 0

The sniper - Sun cheung sau - Tragator de elita (2009) online subtitrat

The sniper - Sun cheung sau - Tragator de elita (2009) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1414 | Comentarii: 0

The Mutant Chronicles - Războiul mutanţilor (2008) online subtitrat

The Mutant Chronicles - Războiul mutanţilor (2008) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1184 | Comentarii: 0

Le missionnaire – Misionarul (2009) online subtitrat

Le missionnaire – Misionarul (2009) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1732 | Comentarii: 0

Fung wan II - Storm Warriors (2009) online subtitrat

Fung wan II - Storm Warriors (2009) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2942 | Comentarii: 0

White Tiger - Tigrul alb online subtitrat

White Tiger - Tigrul alb Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1393 | Comentarii: 0

Tarzan the Ape Man - Tarzan omul maimuta (1932) online subtitrat

Tarzan the Ape Man - Tarzan omul maimuta (1932) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 11162 | Comentarii: 0

1066 (2013) online subtitrat

1066 (2013) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2143 | Comentarii: 0

The Brazilian Job (2013) online subtitrat

The Brazilian Job (2013) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 15365 | Comentarii: 0

The Incredibles - Incredibilii (2004) online subtitrat

The Incredibles - Incredibilii (2004) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2205 | Comentarii: 0

Replicant - Clona ucigasa (2001) online subtitrat

Replicant - Clona ucigasa (2001) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1393 | Comentarii: 0

Date Night - Întâlnire cu surprize (2010) online subtitrat

Date Night - Întâlnire cu surprize (2010) Claire şi Phil Foster sunt un cuplu cât se poate de obişnuit a căror viaţă conjugală a devenit o imensă rutină. Ca să mai condimenteze lucrurile, Claire şi Phil au inventat "întâlnirea de sâmbătă seara", când cei doi merg la film şi apoi la restaurant. O încurcătură cu o rezervare îi face să se dea drept altcineva, iar din acel moment necazurile nu le vor mai da pace. Urmăririle prin tot oraşul şi emoţiile la capătul (greşit) al unei arme de foc îi vor face să-şi aducă aminte de ce s-au îndrăgostit unul de celălalt?...
Vizualizări: 1136 | Comentarii: 0

Sinbad and the Minotaur - Sinbad şi Minotaurul (2011) online subtitrat

Sinbad and the Minotaur - Sinbad şi Minotaurul (2011) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1764 | Comentarii: 0

Death Note : The last name - Death Note : Ultimul nume (2006) online subtitrat

Death Note : The last name - Death Note : Ultimul nume (2006) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2443 | Comentarii: 0

Cannibal Holocaust (1980) online subtitrat

Cannibal Holocaust (1980) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 5585 | Comentarii: 0

Saving General Yang (2013) online subtitrat

Saving General Yang (2013) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 750 | Comentarii: 0

Honey (2003) online subtitrat

Honey (2003) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1458 | Comentarii: 0

In The Name of the King 3: The Last Job (2014) online subtitrat

In The Name of the King 3: The Last Job (2014) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1485 | Comentarii: 0

Legionnaire - Legionarul (1998) online subtitrat

Legionnaire - Legionarul (1998) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1043 | Comentarii: 0

Hard Target - Vânătoare de oameni (1993) online subtitrat

Hard Target - Vânătoare de oameni (1993) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1681 | Comentarii: 0

Nowhere to Run - Fara scapare (1993) online subtitrat

Nowhere to Run - Fara scapare (1993) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 5454 | Comentarii: 0

The Vanquisher (2013) online subtitrat

The Vanquisher (2013) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2405 | Comentarii: 0

The Nut Job: Goana după alune (2014) online subtitrat

The Nut Job: Goana după alune (2014) Undeva într-un orăşel imaginar numit Oaktown, neastâmpărata veveriţă Surly (Will Arnett) şi prietenul său, şobolanul Buddy, pun la cale un plan foarte îndrăzneţ: sa jefuiască cel mai mare magazin de alune pentru a-şi asigura hrana pe timpul iernii! Promisiunea unui festin cu nuci, alune, arahide, fistic şi multe alte bunătăţi atrage o gramadă de voluntari. Aşa că cei doi adună o adevarată bandă de animăluţe, care mai de care mai curajoase sau mai… fricoase şi declanşează atacul! Ce urmează este o întreagă aventură, foarte complicată şi foarte amuzantă!...
Vizualizări: 1921 | Comentarii: 0

Zapreshchennaya realnost - Interceptor (2009) online subtitrat

Zapreshchennaya realnost - Interceptor (2009) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1098 | Comentarii: 0

The Mummy Returns - Mumia revine (2001) online subtitrat

The Mummy Returns - Mumia revine (2001) Într-o cameră întunecată de la British Museum din Londra, o veche legendă a terorii este pe cale să renască. Este anul 1933, Anul scorpionului. Au trecut opt ani de când curajosul legionar Rick O'Connell (Brendan Fraser) şi neînfricata Evelyn, specialista în egiptologie (Rachel Weisz), s-au luptat pentru propriile vieţi cu un inamic în vârstă de 3000 de ani, Imhotep (Arnold Vosloo). Rick şi Evelyn s-au căsătorit şi s-au stabilit la Londra unde îşi cresc fiul, Alex (Freddie Boath). Când un şir de evenimente se termină cu renaşterea lui Imhotep la British Museum, mumia poate să meargă din nou, hotărâtă să-şi împlinească dorinţa de nemurire. Dar există şi o altă forţă mult mai puternică decât Imhotep, născută din cele mai întunecate ritualuri mistice ale Egiptului. Când aceste două forţe se vor înfrunta, soarta lumii va fi incertă, aceasta putând fi salvată doar de familia O'Connell. Aceştia trebuie totodată să-şi salveze fiul, înainte de a fi prea târziu. Misiunea lor îi va purta înapoi în Egipt, pe tărâmul Regelui Scorpion (The Rock)....
Vizualizări: 2003 | Comentarii: 0

The Mummy - Mumia (1999) online subtitrat

The Mummy - Mumia (1999) Nisipurile se vor răscoli. Cerurile se vor deschide. Puterea se va dezlănţui. Legenda o cunoaşteţi. Aventura trebuie sa v-o imaginaţi. Pregatiţi-vă! Fiţi atenţi! Păziţi-vă! Descoperiţi secretul! Dezvăluiţi legenda! Eliberaţi puterea! Moartea începe să-şi arate colţii. În 1923, vânătorul de comori Rick O'Connel descoperă în Egipt ruinele unor construcţii în care faraonii legendari şi-au ascuns comorile. Dar tot acolo a fost îngropat de viu şi blestemat preotul Imoteph, care de abia aşteaptă să fie eliberat pentru a se răzbuna....
Vizualizări: 1655 | Comentarii: 0

Jodhaa Akbar (2008) online subtitrat

Jodhaa Akbar (2008) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1944 | Comentarii: 0
« 1 2 3 4 5 6 7 ... 10 11 »