Filme online » Comedie

Filme Comedie online subtitrate


You Don't Mess with the Zohan - Nu te pune cu Zohan (2008) online subtitrat

You Don't Mess with the Zohan - Nu te pune cu Zohan (2008) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2117 | Comentarii: 0

The Wedding Crashers – Spargatorii de nunti (2005) online subtitrat

The Wedding Crashers – Spargatorii de nunti (2005) În comedia Spărgătorii de nunţi, mediatorii de divorţ John Beckwith (Owen Wilson) şi Jeremy Grey (Vince Vaughn) sunt parteneri de afaceri şi prieteni de-o viaţă care împart un hobby de primavară cu adevărat unic... spargerea nunţilor. Indiferent de etnia nuntaşilor – evrei, italieni, irlandezi, chinezi, indieni - echipa plină de carismă şi farmec a celor doi are întotdeauna poveşti de rezervă isteţe pentru oaspeţii curioşi şi devin în mod inevitabil punctul central al fiecărei recepţii, la care rămân fideli "regulilor lor de spart nunţi" care se dovediseră funcţionale, pentru a întâlni şi agăţa femei stârnite chiar de simplul gând la căsătorie. La sfârşitul unui alt sezon de succes în care au toastat pentru mirese şi miri, Jeremy află că fiica secretarului Trezoreriei, William Cleary (Christopher Walken) şi a soţiei lui Katheleen (Jane Seymour) se căsătoreşte în ceea ce se spunea că va fi evenimentul social al anului în Washington D.C. După ce se amestecă în povestea bogată, John şi Jeremy pun ochii pe domnişoarele de onoare Claire...
Vizualizări: 2765 | Comentarii: 0

Dark Shadows - Umbre întunecate (2012) online subtitrat

Dark Shadows - Umbre întunecate (2012) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1391 | Comentarii: 0

LOL (2012) online subtitrat

LOL (2012) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1596 | Comentarii: 0

Old Dogs - Vechi tovarasi (2009) online subtitrat

Old Dogs - Vechi tovarasi (2009) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1950 | Comentarii: 0

Monkey Trouble - Un prieten deosebit (1994) online subtitrat

Monkey Trouble - Un prieten deosebit (1994) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 10510 | Comentarii: 0

Paul Blart: Mall Cop - Paul, mare politist la mall (2009) online subtitrat

Paul Blart: Mall Cop - Paul, mare politist la mall (2009) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1823 | Comentarii: 0

My Boss's Daughter - Amor cu fiica sefului meu (2003) online subtitrat

My Boss's Daughter - Amor cu fiica sefului meu (2003) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1890 | Comentarii: 0

Daddy Day Camp - Tabara cu bucluc 2007 online subtitrat

Daddy Day Camp - Tabara cu bucluc 2007 Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 5821 | Comentarii: 0

Grown Ups - Oameni mari si fara minte (2010) online subtitrat

Grown Ups - Oameni mari si fara minte (2010) Oameni mari şi fără minte, cu Adam Sandler, Kevin James, Chris Rock, David Spade, şi Rob Schneider, este o comedie completă despre cinci buni prieteni din copilărie, care se întâlnesc după treizeci de ani, împreună cu familiile, în weekend-ul de ziua Americii. Reluând firul vieţii de unde s-au despărţit, cei cinci vor descoperi că a îmbătrâni nu înseamnă neapărat să te şi maturizezi....
Vizualizări: 2231 | Comentarii: 0

The Heartbreak Kid - Cât durează o căsnicie 2007 online subtitrat

The Heartbreak Kid - Cât durează o căsnicie 2007 The Heartbreak Kid – Cat dureaza o casnicie, este o comedie romantica neconventionala, asezonata cu picanterii exagerate marca regizorilor Bobby si Peter Farrelly, ce mixeaza pe vechi si verificate gaguri,pe poante obraznice si imprevizibile. Rezultatul? O indrazneata comedie a erorilor in toate…...
Vizualizări: 4638 | Comentarii: 0

Who's Your Daddy? (2004) online subtitrat

Who's Your Daddy? (2004) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1778 | Comentarii: 0

Ted (2012) online subtitrat

Ted (2012) Ted (2012) spune povestea lui John Bennett (Mark Wahlberg), un bărbat care vrea cu tot dinandinsul să scape de... ursuleţul lui de pluş, Ted, adus la viaţă de o dorinţă pusă în copilărie. Ajuns la maturitate, John visează la o viaţă normală alături de frumoasa Lori (Mila Kunis), doar că Ted se dovedeşte a fi un obstacol greu de depăşit. Cei doi sunt de nedespartit, insa Ted nu este deloc o influenta pozitiva. Fumeaza marijuana, bea si petrece aproape tot timpul. Ducand o viata degradanta si lipsita de responsabilitati, acesta il impiedica pe John sa poata avea la randul lui o viata organizata si linistita alaturi de iubita lui. Asta pana cand, satula de aceasta situatie, Lori decide sa puna piciorul in prag: ori ea, ori Ted....
Vizualizări: 1147 | Comentarii: 0

Something Borrowed - Iubit de imprumut (2011) online subtitrat

Something Borrowed - Iubit de imprumut (2011) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 4087 | Comentarii: 0

Soul Men - Frati de suflet (2008) online subtitrat

Soul Men - Frati de suflet (2008) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1005 | Comentarii: 0

The Big Wedding - Nunta cu peripetii (2013) online subtitrat

The Big Wedding - Nunta cu peripetii (2013) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 3439 | Comentarii: 0

Scary Movie 5 online subtitrat

Scary Movie 5 Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1047 | Comentarii: 0

Beverly Hills Chihuahua 3: Viva La Fiesta! (2012) online subtitrat

Beverly Hills Chihuahua 3: Viva La Fiesta! (2012) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2261 | Comentarii: 0

Beverly Hills Chihuahua 2 online subtitrat

Beverly Hills Chihuahua 2 Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 3594 | Comentarii: 0

Beverly Hills Chihuahua - Chihuahua de Beverly Hills online subtitrat

Beverly Hills Chihuahua - Chihuahua de Beverly Hills Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1925 | Comentarii: 0

American Pie - Reunion - Placinta Americana - Din nou pe felie online subtitrat

American Pie - Reunion - Placinta Americana - Din nou pe felie Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2396 | Comentarii: 0

Little Man - Ala Micu (2006) online subtitrat

Little Man - Ala Micu (2006) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 4174 | Comentarii: 0

The Legend of Awesomest Maximus (2011) online subtitrat

The Legend of Awesomest Maximus (2011) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1970 | Comentarii: 0

The Oranges - Vecinii online subtitrat

The Oranges - Vecinii Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 3039 | Comentarii: 0

21 & Over - Marea matoleala online subtitrat

21 & Over - Marea matoleala Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1132 | Comentarii: 0

Struck by Lightning - Lovit de fulger online subtitrat

Struck by Lightning - Lovit de fulger Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1752 | Comentarii: 0

Senior Skip Day - Petrecere la liceu 2008 online subtitrat

Senior Skip Day - Petrecere la liceu 2008 Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 3097 | Comentarii: 0

I Spy - Sunt spion online subtitrat

I Spy - Sunt spion Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2410 | Comentarii: 0

Shanghai Noon - Cowboy Shaolin 2000 online subtitrat

Shanghai Noon - Cowboy Shaolin 2000 Vestul Salbatic se intalneste cu Extremul Orient intr-o confruntare pentru onoare, demnitate imperiala si o lada cu bani, cand guardul imperial, acrobatul Chon Wang (JACKIE CHAN), vine in America pentru a o salva pe frumoasa printesa Pei Pei (LUCY LIU) rapita din Orasul Interzis. Ajutat de un partener dubios (OWEN WILSON), de o sotie aparuta pe neasteptate (BRANDON MERRILL), de un cal cu deprinderi ciudate, dar mai ales de incredibila sa pregatire in artele martiale, Chon porneste sa infrunte pe cei mai decazuti pistolari din vest.Dupa rapirea din China a incantatoarei printese Pei Pei (LUCY LIU), imparatul trimite trei dintre cele mai nobile si mai temute garzi imperiale pentru a duce rascumpararea in aur rapitorilor din Vestul Salbatic al Americii. Chon nu se afla printre cei alesi. El reuseste totusi sa se alature grupului, oferindu-se sa care bagajele unchiului sau, talmaciul echipei de salvare....
Vizualizări: 4009 | Comentarii: 0

The Spy Next Door - Spionul din vecini online subtitrat

The Spy Next Door - Spionul din vecini Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 4135 | Comentarii: 0

Rush Hour 3 - Ora De Varf 3 online subtitrat

Rush Hour 3 - Ora De Varf 3 Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 3952 | Comentarii: 0

Rush Hour 2 - Ora De Varf 2 online subtitrat

Rush Hour 2 - Ora De Varf 2 Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 4905 | Comentarii: 0

Rush Hour - Ora de varf online subtitrat

Rush Hour - Ora de varf Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1499 | Comentarii: 0

Seven Psychopaths - Sapte psihopati si un caine online subtitrat

Seven Psychopaths - Sapte psihopati si un caine Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 949 | Comentarii: 0

This is 40 - Asa-i la 40 ani online subtitrat

This is 40 - Asa-i la 40 ani Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1119 | Comentarii: 0

Hasta la Vista (2011) online subtitrat

Hasta la Vista (2011) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 885 | Comentarii: 1

Milf (2010) online subtitrat

Milf (2010) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1368 | Comentarii: 0

Magic Mike - Mike meseriasul (2012) online subtitrat

Magic Mike - Mike meseriasul (2012) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1786 | Comentarii: 0

Peace, Love, & Misunderstanding - Pace, iubire si neintelegeri online subtitrat

Peace, Love, & Misunderstanding - Pace, iubire si neintelegeri Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1412 | Comentarii: 0

Vamps (2012) online subtitrat

Vamps (2012) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1112 | Comentarii: 0

Sexy Evil Genius online subtitrat

Sexy Evil Genius Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1167 | Comentarii: 0

Wild Cherry - Pactul adolescentelor (2009) online subtitrat

Wild Cherry - Pactul adolescentelor (2009) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 4973 | Comentarii: 0

Sex Pot (2009) online subtitrat

Sex Pot (2009) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 3287 | Comentarii: 0

Dirty Deeds - Probe Murdare (2005) online subtitrat

Dirty Deeds - Probe Murdare (2005) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 3671 | Comentarii: 0

American Pie 7 - The Book of Love online subtitrat

American Pie 7 - The Book of Love Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1743 | Comentarii: 0

American Pie 6 - Beta House online subtitrat

American Pie 6 - Beta House Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1993 | Comentarii: 0

American Pie 5 - The Naked Mile online subtitrat

American Pie 5 - The Naked Mile Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1695 | Comentarii: 0

American Pie 4 - Band Camp online subtitrat

American Pie 4 - Band Camp Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 3280 | Comentarii: 0

American Pie 3 The Wedding (2003) online subtitrat

American Pie 3 The Wedding (2003) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2465 | Comentarii: 0

American Pie 2 online subtitrat

American Pie 2 Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1660 | Comentarii: 0
« 1 2 ... 15 16 17 18 19 »