Filme online » Comedie

Filme Comedie online subtitrate


Hall Pass - Concediu de la casnicie (2011) online subtitrat

Hall Pass - Concediu de la casnicie (2011) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1678 | Comentarii: 0

The Dukes of Hazzard - Cursa din Hazzard (2005) online subtitrat

The Dukes of Hazzard - Cursa din Hazzard (2005) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1909 | Comentarii: 0

Ice Age: Continental Drift online subtitrat

Ice Age: Continental Drift Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1077 | Comentarii: 0

Hotel Transylvania (2012) online subtitrat

Hotel Transylvania (2012) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1298 | Comentarii: 0

The Hangover Part III online subtitrat

The Hangover Part III Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1089 | Comentarii: 0

Warm Bodies (2013) online subtitrat

Warm Bodies (2013) În urma unei epidemii devastatoare, aproape toţi locuitorii planetei sunt transformaţi în zombi însetaţi de sânge. Niciun loc nu mai e sigur, iar micul grup de supravieţuitori este nevoit să se ascundă mereu şi să caute noi metode de apărare în faţa atacurilor imprevizibilelor creaturi....
Vizualizări: 2248 | Comentarii: 0

Not Suitable for Children (2012) online subtitrat

Not Suitable for Children (2012) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 916 | Comentarii: 0

Wreck-It Ralph - Ralph Strica-Tot (2012) online subtitrat

Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2369 | Comentarii: 0

Swinging with the Finkels online subtitrat

Swinging with the Finkels Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1005 | Comentarii: 0

Madly Madagascar (2013) online subtitrat

Madly Madagascar (2013) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1245 | Comentarii: 0

The First Time (2012) online subtitrat

The First Time (2012) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1717 | Comentarii: 0

Asterix si Obelix: In slujba Majestatii Sale online subtitrat

Asterix si Obelix: In slujba Majestatii Sale Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 3301 | Comentarii: 0

Not Born to Be Gladiators online subtitrat

Not Born to Be Gladiators Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1286 | Comentarii: 0

Playing for Keeps - Mereu in offside (2012) online subtitrat

Playing for Keeps - Mereu in offside (2012) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1255 | Comentarii: 0

Harold & Kumar go to white castle online subtitrat

Harold & Kumar go to white castle Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 902 | Comentarii: 0

S-a furat mireasa (2012) online subtitrat

S-a furat mireasa (2012) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1991 | Comentarii: 0

Primul an de casnicie online subtitrat

Primul an de casnicie Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1593 | Comentarii: 0

Barbershop - Frizeria (2002) online subtitrat

Barbershop - Frizeria (2002) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1547 | Comentarii: 0

John Dies at the End online subtitrat

John Dies at the End Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1204 | Comentarii: 0

Straight A's online subtitrat

Straight A's Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1075 | Comentarii: 0

The Croods (2013) online subtitrat

The Croods (2013) CROODS este comedie animată în 3D care urmăreşte prima familie modernă a lumii pe parcursul călătoriei lor de-a lungul vieţii. Atunci când peştera care le fusese casă este distrusă - împreună cu restul lumii lor - familia Crood este obligată să pornească în prima călătorie pe drumul (sau calea) familiei. Zguduiţi de conflicte generaţionale şi întorsături seismice, Familia Croods descoperă o lume nouă incredibilă, plină de creaturi fantastice şi un viitor cum nici nu-şi…...
Vizualizări: 1368 | Comentarii: 0

Vizita regelui la Hyde Park on Hudson (2012) online subtitrat

Vizita regelui la Hyde Park on Hudson (2012) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1264 | Comentarii: 0

Celeste si Jesse pentru totdeauna online subtitrat

Celeste si Jesse pentru totdeauna Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1122 | Comentarii: 0

Gambit - Razbunare cu Stil (2012) online subtitrat

Gambit - Razbunare cu Stil (2012) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1013 | Comentarii: 0

Hot Shots! - Formidabilul (1991) online subtitrat

Hot Shots! - Formidabilul (1991) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2552 | Comentarii: 0

A Haunted House online subtitrat

A Haunted House Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1588 | Comentarii: 0

The Sorcerer's Apprentice - Ucenicul vrăjitor (2010) online subtitrat

The Sorcerer's Apprentice - Ucenicul vrăjitor (2010) Filmul prezintă povestea lui Balthazar Blake (Nicholas Cage), un maestru vrăjitor şi ucenic al faimosului Merlin, care vrea să salveze Manhattan-ul contemporan de planurile malefice ale inamicului său, Maxim Horvath, personaj interpretat de Alfred Molina. Deoarece nu îi poate face faţă lui Horvath singur, Blake îl recrutează pe timidul descendent al lui Merlin, Dave Stuller, interpretat de Jay Baruchel....
Vizualizări: 2407 | Comentarii: 0

So Undercover - Sub acoperire (2012) online subtitrat

So Undercover - Sub acoperire (2012) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1618 | Comentarii: 0

Parental Guidance - Parinti vs bunici (2012) online subtitrat

Parental Guidance - Parinti vs bunici (2012) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1146 | Comentarii: 0

Next Friday (2000) online subtitrat

Next Friday (2000) Craig Jones se muta din ghetto in suburbii pentru a locui cu unchiul si verii sai. O comedie cu "baietasi de cartier" si multa muzica rap....
Vizualizări: 1591 | Comentarii: 0

Syrup (2013) online subtitrat

Syrup (2013) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1337 | Comentarii: 0

Movie 43 online subtitrat

Movie 43 Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1828 | Comentarii: 0

Hot Shots! Part Deux online subtitrat

Hot Shots! Part Deux Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1186 | Comentarii: 0

Escape from Planet Earth online subtitrat

Escape from Planet Earth Pe planeta Baab, Scorch Supernova (Brendan Fraser), astronaut, este un erou naţional pentru populaţia de extratereştri cu chip albastru. Maestru al misiunilor spectaculoase de salvare, Scorch reuşeşte să facă fapte de un curaj nemaivăzut cu ajutorul tăcut al fratelui său tocilar, Gary (Rob Corddry), şef peste controlul misiunilor de la BASA. Când şefa cea mare de la BASA, Lena (Jessica Alba), o femeie care nu-şi pierde timpul cu prostii, îi informează pe cei doi fraţi că s-a primit un…...
Vizualizări: 993 | Comentarii: 0

Identity Thief - Hoaţa de identitate (2013) online subtitrat

Identity Thief - Hoaţa de identitate (2013) Jason Bateman (Horrible Bosses) şi Melissa McCarthy (Bridesmaids) se află în fruntea distribuţiei de staruri din această comedie despre un tip cu nimic ieşit din comun care ajunge în situaţia de a lua măsuri extreme pentru a-şi recupera identitatea furată......
Vizualizări: 1286 | Comentarii: 0
« 1 2 ... 17 18 19