Filme online » Comedie

Filme Comedie online subtitrate


American Pie online subtitrat

American Pie Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1454 | Comentarii: 0

Friends with Benefits - Prietenie cu folos (2011) online subtitrat

Friends with Benefits - Prietenie cu folos (2011) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 6466 | Comentarii: 0

When in Rome - Amor la Roma (2010) online subtitrat

When in Rome - Amor la Roma (2010) Beth este o ambiţioasă tânără din New York, cu un program extrem de încărcat. Atunci când sora ei o anunţă că se mărită cu un italian pe care îl cunoscuse de doar două săptămâni, este destul de sceptică, dar lasă totul la o parte şi pleacă la Roma. De fapt, Beth abia aştepta să părăsească New Yorkul,…...
Vizualizări: 3933 | Comentarii: 0

Number One Cheerleader Camp – Tabara majoretelor (2010) online subtitrat

Number One Cheerleader Camp – Tabara majoretelor (2010) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 4472 | Comentarii: 0

Van Wilder 3: Freshman Year - Van Wilder: Primul an de facultate (2009) online subtitrat

Van Wilder 3: Freshman Year - Van Wilder: Primul an de facultate (2009) Van Wilder - Freshman Year este al treilea film din seria Van Wilder. Fiind student în primul an la Coolidge, Van Wilder e pregătit de dezmăţ şi de petreceri. Chiar dacă este o tradiţe a familiei să termine această facultate, Van Wilder este mai încântat de fetele pe care le întâlneşte acolo şi de posibilitatea de a se distra. Din păcate pentru el, toate fetele din facultate par să fi depus un jurământ de castitate, iar decanul conduce facultatea cu o listă de reguli foarte stricte…...
Vizualizări: 9744 | Comentarii: 0

Van Wilder : Party Liaison - Bal cu scandal (2002) online subtitrat

Van Wilder : Party Liaison - Bal cu scandal (2002) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2665 | Comentarii: 0

My Super Ex-Girlfriend - Fosta mea Super-Gagica online subtitrat

My Super Ex-Girlfriend - Fosta mea Super-Gagica Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 3351 | Comentarii: 0

My Awkward Sexual Adventure (2012) online subtitrat

My Awkward Sexual Adventure (2012) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1494 | Comentarii: 0

Fun Size (2012) online subtitrat

Fun Size (2012) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1226 | Comentarii: 0

No Strings Attached - Fara Obligatii (2011) online subtitrat

No Strings Attached - Fara Obligatii (2011) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2859 | Comentarii: 0

Johnny English Reborn - Johnny English se intoarce online subtitrat

Johnny English Reborn - Johnny English se intoarce Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 3005 | Comentarii: 0

Johnny English (2003) online subtitrat

Johnny English (2003) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1648 | Comentarii: 0

The Hot Chick - Puicuta cu cocosel online subtitrat

The Hot Chick - Puicuta cu cocosel Jessica Spencer este o adolescenta convinsa ca are o viata perfecta: este cea mai frumosa, cea mai populara din scoala si sefa majoretelor. Dar in niste circumstante ciudate, in urma unei vraji, viata perfecta ia sfarsit si se trezeste dimineata in corpul unui barbat de 30 de ani. Pe de alta parte, barbatul al carui trup il imprumutase se trezeste in trupul ei. In noua postura inedita, Jessica incerca sa inlature efectul vrajii si totodata sa castige competitia majoretelor si sa participe la balul de absolvire....
Vizualizări: 3619 | Comentarii: 0

The Chaperone (2011) online subtitrat

The Chaperone (2011) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1295 | Comentarii: 0

Mardi Gras: Spring Break (2011) online subtitrat

Mardi Gras: Spring Break (2011) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1379 | Comentarii: 0

Up - Deasupra Tuturor (2009) online subtitrat

Up - Deasupra Tuturor (2009) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1951 | Comentarii: 0

Madagascar 3: Fugariti prin Europa online subtitrat

Madagascar 3: Fugariti prin Europa Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2257 | Comentarii: 0

Yes Man - Un Cuvant Poate Schimba Totul (2008) online subtitrat

Yes Man - Un Cuvant Poate Schimba Totul (2008) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1598 | Comentarii: 0

The Cable Guy - Tipu De La Cablu online subtitrat

The Cable Guy -  Tipu De La Cablu Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2008 | Comentarii: 0

Liar Lair - Mincinosul Mincinosilor online subtitrat

Liar Lair - Mincinosul Mincinosilor Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2139 | Comentarii: 0

The Mask - Masca online subtitrat

The Mask - Masca Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 4730 | Comentarii: 0

Bruce Almighty - Dumnezeu Pentru O Zi online subtitrat

Bruce Almighty - Dumnezeu Pentru O Zi Toatã lumea îi cunoaste genul de umor aparte, acid, spontan, firea bãgãreatã, reportajele mereu axate pe probleme de mare interes... chestii foarte apreciate, care îi fac pe spectatori fericiti, numai pe el nu. Bruce este pe cale sã avanseze, pentru cã seful lui urmeazã sã iasã la pensie. Face reportaje internationale, visul oricãrui ziarist, numai cã, în ciuda tuturor reusitelor, tipul e nefericit si nu pierde nici o ocazie sã spunã asta în gura mare. Pe Bruce nu-l multumeste nimic. Nici cariera, nici iubita -Grace-, care în treacãt fie spus, e frumoasã si-l iubeste......
Vizualizări: 2478 | Comentarii: 0

Ace Ventura Jr: Pet Detective (2009) online subtitrat

Ace Ventura Jr: Pet Detective (2009) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2123 | Comentarii: 0

The Avengers - Razbunatorii (2012) online subtitrat

The Avengers - Razbunatorii (2012) Marvel îi aduce încă o dată pe marile ecrane pe supereroii din benzile desenate, dar nu oricum; toţi în aceeaşi producţie. Iron Man, Hulk, Captain America, Thor, Hawkeye şi Black Widow formează “echipa de şoc”, după ce sunt convinşi de Nick Fury (Samuel L. Jackson) şi de Agentul Culson să îşi unească forţele în lupta cu periculosul şi puternicul lor duşman, Loki, care tocmai câştigase accesul la Cubul Cosmic, cu puterile sale nelimitate. Însă, ca în orice familie, şi…...
Vizualizări: 2466 | Comentarii: 0

Green Lantern: Emerald Knights (2011) online subtitrat

Green Lantern: Emerald Knights (2011) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1605 | Comentarii: 0

The Smurfs - Strumpfii (2011) online subtitrat

The Smurfs - Strumpfii (2011) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1325 | Comentarii: 0

Cars 2 online subtitrat

Cars 2 Lightning McQueen (Owen Wilson) revine pe pistă în această continuare a succesului din 2006, însoţit de cel mai bun prieten al său, mototolitul entuziast Mater. Cei doi se vor vedea nevoiţi să depună toate eforturile pentru a ieşi cu fruntea sus dintr-o nouă intrigă, iar de această dată aventurile îi vor conduce pe tot cuprinsul globului....
Vizualizări: 1709 | Comentarii: 0

Kung Fu Panda 2 (2011) online subtitrat

Kung Fu Panda 2 (2011) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2238 | Comentarii: 0

Rio (2011) online subtitrat

Rio (2011) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 3385 | Comentarii: 0

Cars online subtitrat

Cars Lightning McQueen este un "masinut" mandru nevoie-mare, incepator in ale curselor de masini.El merge in viteza spre o cursa importanta, dar ajunge in Radiator Springs, unde are un accident in urma caruia distruge multe din bunurile locuitorilor acestui orasel.Pentru a se revansa, mandrul "masinut" este pedepsit sa faca munca in folosul comunitatii.Desi ar face…...
Vizualizări: 1944 | Comentarii: 0

The Game Plan - Plan de joc 2007 online subtitrat

The Game Plan - Plan de joc 2007 Joe este pe cale să fie făcut praf şi pulbere de cea mai dificilă provocare pe care şi-ar fi putut-o imagina vreodată: o fetiţă de opt ani. În această poveste amuzantă, dar şi înduioşătoare, "Rock" are şansa să îşi demonstreze o latură neaşteptat de amuzantă, ca sa nu mai vorbim de cea "părintească", pe care o combină însă cu scene de fotbal derulate în ritm alert, fiind ultimul om din lume pe care v-aţi aştepta să îl vedeţi transformându-se într-un tătic minunat....
Vizualizări: 2567 | Comentarii: 0

Garcea si oltenii (2002) online subtitrat

Garcea si oltenii (2002) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2080 | Comentarii: 0

Ice Age 3: Dawn Of The Dinosaurs online subtitrat

Ice Age 3: Dawn Of The Dinosaurs Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2350 | Comentarii: 0

Ice Age 2: The Meltdown online subtitrat

Ice Age 2: The Meltdown Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 5615 | Comentarii: 0

Ice Age: A Mammoth Christmas online subtitrat

Ice Age: A Mammoth Christmas Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 911 | Comentarii: 0

Zambezia (2012) online subtitrat

Zambezia (2012) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1118 | Comentarii: 0

Home Alone 5: Alone in the Dark (2012) online subtitrat

Home Alone 5: Alone in the Dark (2012) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1906 | Comentarii: 0

Ace Ventura: Pet Detective (1994) online subtitrat

Ace Ventura: Pet Detective (1994) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1674 | Comentarii: 0

Ace Ventura: When Nature Calls (1995) online subtitrat

Ace Ventura: When Nature Calls (1995) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 3650 | Comentarii: 0

Home Alone 4 online subtitrat

Home Alone 4 Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2121 | Comentarii: 0

Home Alone 2: Lost in New York online subtitrat

Home Alone 2: Lost in New York În "Singur acasă 2: Pierdut în New York", Kevin McCallister (Macaulay Culkin) revine, de această dată având întreg oraşul New York drept teren de joacă. Dar nu va fi singur multă vreme. Bandiţii de doi bani, Harry şi Marv (Joe Pesci şi Daniel Stern) despre care s-a dus vestea, au mirosit şi ei că e rost de ceva şi, lingându-şi încă rănile de la ultima întâlnire cu Kevin, pun la cale o escrocherie pe…...
Vizualizări: 1340 | Comentarii: 0

Accepted online subtitrat

Accepted Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1288 | Comentarii: 0

Spring Breakers - Vacanţa de primăvară (2012) online subtitrat

Spring Breakers - Vacanţa de primăvară (2012) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2292 | Comentarii: 0

The Pacifier - Bona de la forţele speciale (2005) online subtitrat

The Pacifier - Bona de la forţele speciale (2005) Pe mare. În aer. Terestru. În dubă? Vin Diesel este întruparea eroului modern... sare din avion, conduce maşini de curse, se bate cu cei mai răi tipi din lume şi iese basma curată din acţiuni pe care nici James Bond nu le-ar fi reuşit. Iar dacă până acum nimic nu i-a venit de hac, de data asta, marea provocare la care e supus, e să facă pe dădaca unor copii năstruşnici, ce sunt în stare să scoată sufletul şi dintr-o statuie. Shane Wolfe, puşcaş marin din trupele S.E.A.L.S. trebuie să jongleze cu două slujbe simultan. Să fie gata să sară la bătaie împotriva inamicului şi să facă pe bona cumsecade pentru copiii unui om de ştiinţă, aflaţi în mare pericol după ce tatăl lor fusese asasinat pentru o invenţie secretă. Shane adaugă arsenalului militar pe care-l are în posesie vreo două surprize: câteva biberoane cu suc de fructe şi lapte şi o dubiţă trăsnet, numai bună pentru cinci copii. Prima piatră de încercare e Zoey (BRITTANY SNOW) o adolescentă rebelă, urmată îndeaproape de fratele de 14 ani, Seth (MAX THIERIOTT), de Lulu - 8 ani ...
Vizualizări: 1849 | Comentarii: 0

Brave - Neinfricata (2012) online subtitrat

Brave - Neinfricata (2012) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1624 | Comentarii: 0

Sex Drive - In SEXcursie (2008) online subtitrat

Sex Drive - In SEXcursie (2008) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1309 | Comentarii: 1

Casper online subtitrat

Casper Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1272 | Comentarii: 0

Why Stop Now (2012) online subtitrat

Why Stop Now (2012) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 902 | Comentarii: 0

Pitch Perfect online subtitrat

Pitch Perfect Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1530 | Comentarii: 0

Silver Linings Playbook - Scenariu pentru happy-end (2012) online subtitrat

Silver Linings Playbook - Scenariu pentru happy-end (2012) Pat este un fost profesor de liceu, care a petrecut 4 ani într-o clinică destinată tratării bolilor nervoase după ce a fost înşelat şi părăsit de soţia lui, Nikki. Mutându-se sub acelaşi acoperiş cu părinţii lui după ce este externat, Pat are impresia falsă că nu a lipsit de acasă mai mult de câteva luni şi este obsedat de ideea de a o recuceri pe Nikki....
Vizualizări: 1272 | Comentarii: 0
« 1 2 ... 16 17 18 19 »