Filme online » SF

Filme SF online subtitrate


The Human Race (2013) online subtitrat

The Human Race (2013) The Human Race este un film de actiune ,horror si sf 2013 ,scris si regizat de Paul Hough.Veronica, dintr-o dată se trezește într-o cursă de maraton ireala și înfricoșătore. Regulile sunt simple: Dacă ele sunt înconjurate de doua ori , vei muri. Dacă ați pasit pe calea, vei muri.Dacă. atinge iarba, vei muri. Mulți vor începe, dar numai unul poate trece linia de sosire în viață....
Vizualizări: 1673 | Comentarii: 0

The Divide - Înstrăinaţi (2011) online subtitrat

The Divide - Înstrăinaţi (2011) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1178 | Comentarii: 0

Outpost 11 (2012) online subtitrat

Outpost 11 (2012) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1037 | Comentarii: 0

Alien Armageddon (2011) online subtitrat

Alien Armageddon (2011) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 980 | Comentarii: 0

Sky Captain and the World of Tomorrow - Capitanul Sky si Lumea Viitorului (2004) online subtitrat

Sky Captain and the World of Tomorrow - Capitanul Sky si Lumea Viitorului (2004) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1812 | Comentarii: 0

Timeline - Prizonierii Timpului (2003) online subtitrat

Timeline - Prizonierii Timpului (2003) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2092 | Comentarii: 0

The Incredible Hulk - Incredibilul Hulk (2008) online subtitrat

The Incredible Hulk - Incredibilul Hulk (2008) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1675 | Comentarii: 0

Hulk - Hulk uriaşul (2003) online subtitrat

Hulk - Hulk uriaşul (2003) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2671 | Comentarii: 0

The Matrix Revolutions - Matrix - Revoluţii (2003) online subtitrat

The Matrix Revolutions - Matrix - Revoluţii (2003) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1815 | Comentarii: 0

The Matrix Reloaded - Matrix - Reincarcat (2003) online subtitrat

The Matrix Reloaded - Matrix - Reincarcat (2003) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2038 | Comentarii: 0

The Matrix - Matrix (1999) online subtitrat

The Matrix - Matrix (1999) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1636 | Comentarii: 0

TRON: Legacy - TRON: Moştenirea (2010) online subtitrat

TRON: Legacy - TRON: Moştenirea (2010) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1173 | Comentarii: 0

Surrogates - Surogate (2009) online subtitrat

Surrogates - Surogate (2009) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1169 | Comentarii: 0

Avatar (2009) online subtitrat

Avatar (2009) 200 de ani în viitor, Jake, un veteran de război paralizat, este adus împreună cu alţi pământeni pe planeta Pandora. Aceasta este locuită de o rasă umanoidă, Na'vi, o veche civilizaţie deloc încântată de oaspeţi. Jake şi semenii săi trebuie să lupte pentru a-şi găsi locul pe luxurianta Pandora şi între timp tânărul se îndrăgosteşte de Neytiri, o localnică....
Vizualizări: 2100 | Comentarii: 0

Captain America: The First Avenger - Căpitanul America: Primul Răzbunător (2011) online subtitrat

Captain America: The First Avenger - Căpitanul America: Primul Răzbunător (2011) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1682 | Comentarii: 0

Transformers : Dark of the Moon (2011) online subtitrat

Transformers : Dark of the Moon (2011) Atacul decepticonilor începe! Optimus Prime şi echipa lui de autoboţi încearcă să le facă faţă pentru a 3-a oară. Vor reusi? The Fallen şi Megatron îşi vor uni forţele şi îi vor distruge? Sau autoboţii Skids, Mudflap, Ratchet, Bumblebee, Sideswipe, Ironhide şi Optimus Prime vor supravieţui?...
Vizualizări: 1190 | Comentarii: 0

Transformers: Revenge of the Fallen - Transformers : Răzbunarea celor învinşi (2009) online subtitrat

Transformers: Revenge of the Fallen - Transformers : Răzbunarea celor învinşi (2009) Bătălia pentru Pământ tocmai s-a încheiat, însă bătălia pentru Univers abia a început. După reîntoarcerea pe Cybertron, Starscream preia controlul asupra Decepticonilor şi este hotărât să se întoarcă pe Terra cu forţe crescute. Autoboţii, convinşi că pacea este posibilă, află că rămăşiţele lui Megatron au fost furate de la Armata SUA şi că Decepticonii încearcă să-l readucă la viaţă. Cu Megatron la fel de puternic ca la început şi ajutat de Starscream şi noi membri ai grupului Decepticonilor, Autoboţii pot avea mari bătăi de cap în încercarea de a proteja libertatea. Optimus Prime incearca sa il salveze pe Sam , dar este omorat. Sam incearca sa inteleaga niste simboluri si ajunge in Egipt , dandu-si seama ca este posibil sa il invie pe Optimus cu ajutorul Matricei, pe care o gaseste dar care se transforma in praf. Totusi Sam nu isi pierde speranta ca va reusi, si astfel porneste o cursa disperata pentru a ajunge la Optimus, incercand sa treaca printre decepticoni, alaturi de Mikaela....
Vizualizări: 1521 | Comentarii: 0

Transformers - Razboiul lor în lumea noastra (2007) online subtitrat

Transformers - Razboiul lor în lumea noastra (2007) De secole doua rase de roboti - Autoboti si Decepticoni - se lupta avand drept miza a razboiului soarta Universului. Atunci cand campul de bataie ajunge sa fie Pamantul, elementul surpriza care poate decide soarta razboiului se afla in mana lui Sam Witwicky (Shia LaBoeuf). Un tanar obisnuit, Sam are grijile celor de varsta lui, adica scoala, prieteni, masini si fete. Fara sa stie ca el este cel ce poate decide soarta rasei umane, Sam si colega lui pe care ar vrea sa o transforme in iubita lui, Mikaela, se trezesc in mijlocul confruntarii dintre roboti. Soarta lumii intregi atarna de un fir de ata si astfel Sam afla intelesul dictonului familiei Witwicky: 'victoria cere sacrificii'...
Vizualizări: 1737 | Comentarii: 0

Splice - Hibrid (2010) online subtitrat

Splice - Hibrid (2010) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1175 | Comentarii: 0

Odysseus and the Isle of the Mists - Odiseu şi insula ceţurilor (2008) online subtitrat

Odysseus and the Isle of the Mists - Odiseu şi insula ceţurilor (2008) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 4552 | Comentarii: 0

The Postman - Poştaşul (1997) online subtitrat

The Postman - Poştaşul (1997) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2259 | Comentarii: 0

The Fifth Element - Al cincilea element (1997) online subtitrat

The Fifth Element - Al cincilea element (1997) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 3234 | Comentarii: 0

The Butterfly Effect - Zbor de Fluture (2004) online subtitrat

The Butterfly Effect - Zbor de Fluture (2004) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1046 | Comentarii: 0

Evolution - Evoluţie (2001) online subtitrat

Evolution - Evoluţie (2001) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2613 | Comentarii: 0

Southland Tales - Aşa se va sfârşi lumea (2006) online subtitrat

Southland Tales - Aşa se va sfârşi lumea (2006) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1337 | Comentarii: 0

About Time - Era şi timpul! (2013) online subtitrat

About Time - Era şi timpul! (2013) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1342 | Comentarii: 0

Bulletproof Monk - Călugăr antiglonţ (2003) online subtitrat

Bulletproof Monk - Călugăr antiglonţ (2003) El nu are nume. Apără un mare secret. Acum, pentru a împlini o profeţie străveche, l-a gasit pe cel care ar putea să-i ia locul - este candidatul care-i seamană cel mai puţin dintre toţi.Călugărul (Chow Yun-Fat) este un maestru de arte marţiale, a cărui datorie a fost aceea de a proteja un manuscris străvechi cu mare putere, un vehicul misterios care deţine cheia către puterea nelimitată. Acum, pus în…...
Vizualizări: 3734 | Comentarii: 0

Deadly Descent - Coborâre mortală (2013) online subtitrat

Deadly Descent - Coborâre mortală (2013) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2447 | Comentarii: 0

Big Ass Spider (2013) online subtitrat

Big Ass Spider (2013) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1175 | Comentarii: 0

Age of Dinosaurs (2013) online subtitrat

Age of Dinosaurs (2013) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1248 | Comentarii: 0

Looper - Asasin în viitor (2012) online subtitrat

Looper - Asasin în viitor (2012) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1294 | Comentarii: 0

The Hunger Games 2: Catching Fire - Jocurile foamei 2: Sfidarea (2013) online subtitrat

The Hunger Games 2: Catching Fire - Jocurile foamei 2: Sfidarea (2013) Katniss şi Peeta au câştigat împreună sângeroasele Jocuri ale Foamei, sfidând pentru prima dată în istorie regulile impuse de Capitoliu. Reveniţi în Districtul 12, speră să trăiască în pace. După toate obstacolele peste care au trecut, au câştigat o viaţă sigură şi decentă pentru familile lor. Dar în timp ce Katniss şi Peeta sunt forţaţi să facă Turul Învingătorilor, apar zvonuri cu privire la o revoltă printre locuitorii districtelor. În ochii conducătorilor, ei sunt…...
Vizualizări: 3730 | Comentarii: 0

Wall-E (2008) online subtitrat

Wall-E (2008) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1845 | Comentarii: 0

Jumper: Oriunde, oricând (2008) online subtitrat

Jumper: Oriunde, oricând (2008) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1293 | Comentarii: 0

Ender's Game - Jocul lui Ender (2013) online subtitrat

Ender's Game - Jocul lui Ender (2013) Într-un viitor nu foarte îndepărtat, o rasă extraterestră ostilă atacă Pământul, salvatorul planetei fiind comandantul flotei internaţionale, Mazer Rackham (Ben Kingsley). Un nou atac este însă iminent, iar colonelul Graff (Harrison Ford) şi Armata Internaţională trebuie să găsească cel mai puternic luptător care să oprească invazia.Spre uimirea tuturor, salvarea stă în mâinile lui Ender Wiggin (Asa Butterfield), un tânăr timid, dar incredibil de inteligent. El…...
Vizualizări: 1734 | Comentarii: 0

Mega Python vs. Gatoroid (2011) online subtitrat

Mega Python vs. Gatoroid (2011) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1382 | Comentarii: 0

The Last Days on Mars (2013) online subtitrat

The Last Days on Mars (2013) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1243 | Comentarii: 0

I, Frankenstein - Eu, Frankenstein (2014) online subtitrat

I, Frankenstein - Eu, Frankenstein (2014) Acţiunea filmului este plasată într-un prezent distpoic, unde gargui răzbunători şi demoni feroce se dezlănţuie într-o bătălie finală pentru putere. Creaţie a lui Victor Frankenstein, Adam se trezeşte prins în mijlocul confruntării celor două rase şi ajunge astfel să descopere un secret despre el însuşi ce ar putea schimba soarta luptei, dar şi destinul său, pentru totdeauna....
Vizualizări: 4053 | Comentarii: 0

X-Men: Days of Future Past (2014) online subtitrat

X-Men: Days of Future Past (2014) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 10532 | Comentarii: 0

Babylon A.D. (2008) online subtitrat

Babylon A.D. (2008) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1603 | Comentarii: 0

Paul - Paul. Un extraterestru fugit de-acasă (2011) online subtitrat

Paul - Paul. Un extraterestru fugit de-acasă (2011) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1847 | Comentarii: 0

13 Eerie (2013) online subtitrat

13 Eerie (2013) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1471 | Comentarii: 0

Gravity 3D: Misiunea în spaţiu (2013) online subtitrat

Gravity 3D: Misiunea în spaţiu (2013) Bullock va interpreta rolul lui Dr. Ryan Stone, un medic foarte bine calificat în domeniul bioingineriei aflat la prima sa misiune în spaţiu alături de veteranul astronaut Matt Kowalsky (Clooney), care se află pentru ultima dată la comanda unei nave înainte de pensionare. Însă în timpul unei misiuni de rutină în afara navetei, se întâmplă un dezastru. Aceasta este distrusă, lăsându-i pe Stone şi Kowalsky complet singuri - legaţi unul de altul şi de nimic altceva, descriind spirale…...
Vizualizări: 1097 | Comentarii: 0

I, Robot - Eu, Robotul (2004) online subtitrat

I, Robot - Eu, Robotul (2004) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2534 | Comentarii: 0

The Lost Future - Oamenii viitorului (2010) online subtitrat

The Lost Future - Oamenii viitorului (2010) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2681 | Comentarii: 0

The Philadelphia Experiment (2012) online subtitrat

The Philadelphia Experiment (2012) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2056 | Comentarii: 0

Elysium (2013) online subtitrat

Elysium (2013) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 3729 | Comentarii: 0

Sleep Dealer - Trafic de somn (2008) online subtitrat

Sleep Dealer - Trafic de somn (2008) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1616 | Comentarii: 0

Holy Motors - Motoare sfinte (2012) online subtitrat

Holy Motors - Motoare sfinte (2012) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1427 | Comentarii: 0

The Adjustment Bureau - Gardienii destinului (2011) online subtitrat

The Adjustment Bureau - Gardienii destinului (2011) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2548 | Comentarii: 0
« 1 2 3 4 5 6 7 »