Filme online » SF

Filme SF online subtitrate


Spider-Man 3 - Omul-paianjen 3 (2007) online subtitrat

Spider-Man 3 - Omul-paianjen 3 (2007) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 7970 | Comentarii: 0

Spider-Man 2 - Omul-Paianjen 2 (2004) online subtitrat

Spider-Man 2 - Omul-Paianjen 2 (2004) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2356 | Comentarii: 0

Spider-Man - Omul Paianjen (2002) online subtitrat

Spider-Man - Omul Paianjen (2002) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 4639 | Comentarii: 0

Armageddon - Sfarsitul lumii (1998) online subtitrat

Armageddon - Sfarsitul lumii (1998) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2986 | Comentarii: 0

Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life - Lara Croft Tomb Raider: Leaganul Vietii (2003) online subtitrat

Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life - Lara Croft Tomb Raider: Leaganul Vietii (2003) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2542 | Comentarii: 0

Twelve Monkeys - Armata celor 12 maimute (1995) online subtitrat

Twelve Monkeys - Armata celor 12 maimute (1995) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1982 | Comentarii: 0

Eternal Sunshine of the Spotless Mind - Stralucirea eterna a mintii neprihanite (2004) online subtitrat

Eternal Sunshine of the Spotless Mind - Stralucirea eterna a mintii neprihanite (2004) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2051 | Comentarii: 0

Man of Steel - Omul de Fier: Eroul (2013) online subtitrat

Man of Steel - Omul de Fier: Eroul (2013) Un băiat descoperă că are puteri extraordinare şi că nu este de pe planeta noastră. Tânărul se aventurează să afle de unde provine şi cu ce misiune a fost trimis aici. Dar trebuie să iasă la iveală eroul din el, ca să salveze lumea de la pieire şi să devină simbolul speranţei pentru întreaga omenire....
Vizualizări: 2411 | Comentarii: 0

The Nutty Professor - Profesorul Trasnit (1996) online subtitrat

The Nutty Professor - Profesorul Trasnit (1996) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2714 | Comentarii: 0

Repo Men - Recuperatorii (2010) online subtitrat

Repo Men - Recuperatorii (2010) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2024 | Comentarii: 0

Camel Spiders (2012) online subtitrat

Camel Spiders (2012) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1456 | Comentarii: 0

Atlantic Rim (2013) online subtitrat

Atlantic Rim (2013) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 4613 | Comentarii: 0

Cowboys & Aliens - Cowboys si Extraterestri (2011) online subtitrat

Cowboys & Aliens - Cowboys si Extraterestri (2011) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2380 | Comentarii: 0

Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer - Cei patru fantastici: Ascensiunea lui Silver Surfer (2007) online subtitrat

Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer - Cei patru fantastici: Ascensiunea lui Silver Surfer (2007) Cei patru fantastici afla ca nu sunt singurii supereroi din univers. Surferul de Argint soseste pe Pamant cu o misiune distrugatoare. Cand haosul provocat de stralucitorul vizitator atrage atentia celor patru fantastici, acestia sunt hotarati sa nu se dea batuti, mai ales ca scopul bataliei este salvarea planetei de la o distrugere sigura. Femeia invizibila, Mr. Fantastic, Torta umana si Lucrul trebuie sa se lupte si cu Galactus, stapanul lui Surferului de Argint, o fiinta devoratoare de planete, dar si cu deja familiarul Dr. Doom....
Vizualizări: 1473 | Comentarii: 0

Fantastic Four - Cei 4 Fantastici (2005) online subtitrat

Fantastic Four - Cei 4 Fantastici (2005) Visul de o viata al inventatorului, astronautului si omului de stiinta Dr. Reed Richards (Ioan Gruffudd) este pe cale sa se realizeze. Dupa ani de zile de speranta si asteptare, el este desemnat sa conduca o expeditie in spatiu, in centrul unei furtuni cosmice, unde spera sa descopere secretul codului genetic uman, in beneficiul intregii umanitati. Datorita reducerilor drastice ale fondurilor guvernamentale, Reed aproape isi pierduse speranta ca aceasta expeditie va mai avea loc vreodata. De aceea, el accepta un targ financiar cu vechiul sau coleg de liceu si rival, Victor Von Doom (Julian McMahon), un industrias miliardar. Echipa lui Reed e formata din: astronautul Ben Grimm (Michael Chiklis); cel mai bun prieten al sau, Sue Storm (Jessica Alba), specialista in genetica a lui Von Doom si fosta iubita a lui Reed si pilotul Johnny Storm (Chris Evans), fratele mai mic al lui Sue. Sponsorizati de Von Doom, cei patru pleaca in misiunea vietii lor. Misiunea debuteaza fara evenimente speciale, pana in clipa in care Reed descopera o eroare ...
Vizualizări: 5695 | Comentarii: 0

Pacific Rim - Cercul de foc (2013) online subtitrat

Pacific Rim - Cercul de foc (2013) Când legiuni de creaturi monstruoase extraterestre, numite Kaiju, încep să răsară din adâncul oceanelor, izbucneşte un război care curmă milioane de vieţi şi epuizează resursele umanităţii. Pentru a face faţă uriaşilor Kaiju, s-au realizat un tip special de arme: roboţi giganţi, numiţi Jaeger, care sunt controlaţi simultan de doi piloţi ale căror minţi sunt sincronizate printr-un pasaj neural numit Drift. Dar, pe măsură ce inamicii capătă putere cu fiecare atac, chiar şi…...
Vizualizări: 3303 | Comentarii: 0

The Purge Noaptea judecatii (2013) online subtitrat

The Purge  Noaptea judecatii (2013) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2375 | Comentarii: 1

Europa Report (2013) online subtitrat

Europa Report (2013) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1659 | Comentarii: 0

The Prestige - Prestigiul (2006) online subtitrat

The Prestige - Prestigiul (2006) In aceasta involburata si misterioasa poveste, doi tineri magicieni ai epocii victoriene, aprind scanteia unei rivalitati puternice care se va transforma intr-o batalie a trucurilor si o sete neincetata de a-si descoperi secretele unul altuia. Acesti doi oameni pun fata in fata indrazneala si dorinta, arta spectacolului si stiinta, ambitia si prietenia, cu rezultate periculoase, mortale si amagitoare. Rivalitatea lor…...
Vizualizări: 2016 | Comentarii: 0

Race to Witch Mountain - Cursa spre Witch Mountain (2009) online subtitrat

Race to Witch Mountain - Cursa spre Witch Mountain (2009) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2647 | Comentarii: 0

The Chronicles of Riddick - Riddick - Batalia incepe (2004) online subtitrat

The Chronicles of Riddick - Riddick - Batalia incepe (2004) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2461 | Comentarii: 2

Riddick (2013) online subtitrat

Riddick (2013) Riddick, cel mai recent capitol al sagăi fenomen începute în 2000 de hitul SF Pitch Black și continuate cu succes în 2004 de blockbusterul The Chronicles of Riddick, îl readuce pe Vin Diesel în interpretarea antieroului său preferat, un condamnat evadat, căruia îi vrea capul orice vânător de recompense din galaxie.De această dată, trădat de semenii săi şi lăsat să moară pe o planetă pustie, Riddick luptă pentru supravieţuire împotriva extratereştrilor, devenind astfel mai puternic şi mai periculos ca niciodată. Vânătorii de recompense din galaxie sunt însă pe urmele lui, fără să ştie că Riddick îi va folosi în planul său de răzbunare. Acesta pune la cale un atac impresinonant, ca după aceea să se întoarcă pe planeta sa, Furya, şi să o salveze de la distrugere....
Vizualizări: 19301 | Comentarii: 10

Inception - Inceputul (2010) online subtitrat

Inception - Inceputul (2010) Dom Cobb (Leonardo DiCaprio) este un hoţ priceput, cel mai bun în domeniul periculoasei arte a extracţiei, adică al furtului de informaţii şi secrete preţioase din subconştientul oamenilor în timp ce aceştia visează, când mintea lor este cel mai vulnerabilă. Rara abilitate a lui Cobb i-a conferit un statut de profesionist extrem de căutat, de o valoare inestimabilă în complicata lume a spionajului tehnologic, dar l-a făcut în acelaşi timp să piardă tot ceea ce era mai important pentru el şi l-a transformat într-un fugar internaţional. Acum i se oferă o şansă să recapete tot ceea ce a pierdut: o ultimă misiune i-ar putea reda viaţa de dinainte dacă reuşeşte un lucru imposibil, opusul extracţiei de informaţii: implantarea lor în mintea cuiva. Însă un inamic periculos urmăreşte fiecare mişcare a lui Cobb şi a echipei sale, în scopul de a-i împiedica să-şi ducă la îndeplinire misiunea. Iar Cobb este singurul care ar fi putut anticipa acest lucru....
Vizualizări: 2036 | Comentarii: 0

Godzilla (1998) online subtitrat

Godzilla (1998) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2184 | Comentarii: 0

Seeking a Friend for the End of the World - Caut prieten pentru sfarsitul lumii (2012) online subtitrat

Seeking a Friend for the End of the World - Caut prieten pentru sfarsitul lumii (2012) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1585 | Comentarii: 0

The Wolverine (2013) online subtitrat

The Wolverine (2013) Bazat pe o populară mini-serie de benzi desenate scrisă de Chris Claremont şi Frank Miller, filmul îl arată pe Wolverine, cel mai cunoscut şi iubit personaj din universul X-Men, ajungând în Japonia zilelor noastre. Mediul nefamiliar îl va arunca într-un conflict cu unul dintre cei mai celebri antagonişti ai săi şi-i va schimba viaţa o dată pentru totdeauna. Vulnerabil pentru prima oară în viaţă şi împins la limita forţelor sale fizice şi psihice, Wolverine va trebui să înfrunte nu doar imbatabilul oţel al săbiilor de samurai, ci şi zbuciumul interior provocat de propria imortalitate şi de despărţirea tragică de cei dragi....
Vizualizări: 16211 | Comentarii: 0

World War Z - Ziua Z: Apocalipsa 3D (2013) online subtitrat

World War Z - Ziua Z: Apocalipsa 3D (2013) Într-o zi ca oricare alta, Gerry Lane se află într-un blocaj de trafic împreună cu familia sa. Ca fost investigator ONU, Lane simte că blocajul din trafic nu e unul obşinuit; cerul e brăzdat de elicoptere de poliţie, iar pe străzi e plin de poliţişti pe motociclete. Ceva face ca mulţimi de oameni să se atace cu ferocitate unul pe celălalt – un virus letal care se propagă dintr-o singură muşcătură, şi care tansformă oameni sănătoşi în creaturi de o sălbăticie greu de imaginat. Vecinii se întorc împotriva vecinilor, un străin amabil devine brusc un duşman mortal. Originile virusului sunt necunoscute, iar numărul celor infectaţi creşte exponenţial în fiecare zi, devenind rapid o pandemie globală......
Vizualizări: 3191 | Comentarii: 4

Krrish (2006) online subtitrat

Krrish (2006) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 4002 | Comentarii: 0

Journey 2: The Mysterious Island - Calatoria 2: Insula misterioasa (2012) online subtitrat

Journey 2: The Mysterious Island - Calatoria 2: Insula misterioasa (2012) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2387 | Comentarii: 0

Resident Evil: Retribution - Resident Evil: Rasplata (2012) online subtitrat

Resident Evil: Retribution - Resident Evil: Rasplata (2012) T-virusul creat de Umbrella Corporation continuă să facă ravagii pe Terra, transformând populaţia globului în legiuni de strigoi care ucid tot ce mişcă. Ultima şi singura speranţă a speciei umane, Alice (Milla Jovovich) se trezeşte la viaţă in interiorul buncărului impenetrabil unde Umbrella Corporation îşi desfăşoară sinistrele experimente. În încercarea extrem de riscantă de a evada din acest complex vast, utilat cu inaltă tehnologie, Alice beneficiază de ajutorul unei echipe de comando de elită, împreună cu care îşi croieşte cu greu drumul printre ruinele oraşelor Tokyo, New York, Moscova şi Washington, D.C. Pe drum ea va avea o serie întreagă de revelaţii stupefiante, care îi vor schimba fostele convingeri şi perspectiva asupra lucrurilor. Cu ajutorul unor noi aliaţi dar şi a unor prieteni mai vechi, Alice îşi regăseşte motivaţia de a lupta pentru supravieţuirea unei lumi care devenise ostilă şi se îndrepta spre prăpastie. Numărătoarea inversă incepuse....
Vizualizări: 2395 | Comentarii: 0

Resident Evil: Afterlife - Resident Evil : Viata de apoi (2010) online subtitrat

Resident Evil: Afterlife - Resident Evil : Viata de apoi (2010) Într-o lume bântuită de un virus care îşi transformă victimele în zombi ucigaşi, frumoasa şi invincibila Alice (Milla Jovovich) continuă să caute supravieţuitori în Resident Evil: Viaţa de apoi, cel de-al patrulea film din seria de mare succes, Resident Evil . Pe măsură ce bătălia ei cu autorii acestui flagel atinge cote maxime, Alice se trezeşte în capcana unui Los Angeles pârjolit şi cucerit de mii de morţi-vii, în faţa unui pericol pe care nu şi l-a închipuit vreodată....
Vizualizări: 2931 | Comentarii: 0

Resident Evil: Apocalypse - Resident Evil: Apocalipsa (2004) online subtitrat

Resident Evil: Apocalypse - Resident Evil: Apocalipsa (2004) Milla Jovovich se intoarce in rolul lui Alice. Se trezeste dintr-un somn lung si isi da seama ca temerile ei cele mai mari erau implinite – strigoii insetati de sange, pe care ea si o elita militara, acum anihilata, luptasera sa-i distruga au fost eliberati in orasul care inconjoara fabrica secreta a corporatiei Umbrella. Descoperind ca ea insasi era un experient Umbrella, Alice s-a imbunatatit bio-genetic cu puteri si simturi noi de care era sigura ca va avea nevoie. In inima orasului Raccoon City, un grup mic de oameni neinfectati, incluzand-o pe Jill Valentine (Sienna Guillory) un membru al recent desfiintatului S.T.A.R.S. (Serviciul Special de Tactici si Salvare) si liderul Carlos Oliveira (Oded Fehr), lupta pentru viata lor impotriva mutantilor si a celor mai rapizi si mortali Likers. Ramanand fara resurse si noroc, grupul este salvat de Alice si impreuna incep sa porneasca o bataie disperata pentru supravietuire prin incercarea de scapare inainte ca Corporatia Umbrella sa-si stearga experimentul de pe fata pamatului. Singura...
Vizualizări: 2407 | Comentarii: 0

Resident Evil: Extinction - Resident Evil: Disparitia (2007) online subtitrat

Resident Evil: Extinction - Resident Evil: Disparitia (2007) A sosit sfarsitul lumii... Experimentul legat de Virusul-T, pus la cale de Umbrella Corporation, a devastat lumea transformand populatia in cete de zombi cu apucaturi de pradatori. Resimtind nesiguranta oraselor, Carlos Olivera (Oded Fehr) si L.J.(Mike Epps), impreuna cu supravietuitorii Claire (Ali Larter), K-Mart (Spencer Locke) si Nurse Betty (Ashanti), au adunat un grup de supravietuitori cu care au format un convoi inarmat... traversand soselele pustii ale desertului. Scopul lor este sa-si gaseasca semenii in viata... cei care nu au fost contaminati. Au dat insa peste alte creaturi care populeaza cum desertul: strigoii - iar pentru a se proteja de ele, le trebuie zeci de arme, mii de cartuse si cateva aruncatoare de flacari. Ascunse in Nevada, la poalele unui releu parasit de transmisii radio, se afla birourile stralucitoare si laboratoarele de cercetare ale Umbrella Corporation. Avand acces la satelitul de supraveghere in timp real, Dr. Isaacs (Iain Glen) poate monitoriza convoiul in orice moment... dar ceea ce cauta el, de f...
Vizualizări: 3107 | Comentarii: 0

Resident Evil - Resident Evil: Experiment fatal (2002) online subtitrat

Resident Evil - Resident Evil: Experiment fatal (2002) După cum este deja cunoscut, filmul a fost realizat după unul dintre cele mai populare jocuri video, scos pe piaţă în 1996. Alice (Milla Jovovich) şi Rain (Michelle Rodriguez) sunt conducătoarele unui comando care trebuie să pătrundă în "stup" - un uriaş laborator genetic. Laboratorul aparţine unei puternice organizaţii, cunoscută sub numele de Umbrella. În acest laborator un virus mortal a scăpat de sub control, transformând întregul personal în "morţi-vii". Aceştia sunt cei care au comis o serie de crime înspăimântătoare. Comando-ul are exact trei ore la dispoziţie pentru a opri super-computerul laboratorului şi pentru a stopa accesul acestui virus pe Pământ....
Vizualizări: 2612 | Comentarii: 0

Darkman III: Die Darkman Die - Omul Intunericului III (1996) online subtitrat

Darkman III: Die Darkman Die - Omul Intunericului III (1996) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2209 | Comentarii: 0

Daredevil (2003) online subtitrat

Daredevil (2003) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2179 | Comentarii: 0

Journey to the Center of the Earth (2008) - Calatorie spre centrul Pamantului online subtitrat

Journey to the Center of the Earth (2008) - Calatorie spre centrul Pamantului Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1706 | Comentarii: 0

The Darkest Hour - Vremuri întunecate (2011) online subtitrat

The Darkest Hour - Vremuri întunecate (2011) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1749 | Comentarii: 0

Upstream Color (2013) online subtitrat

Upstream Color (2013) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1124 | Comentarii: 0

X-Men 3: The Last Stand online subtitrat

X-Men 3: The Last Stand Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 4221 | Comentarii: 0

X-Men Origins: Wolverine - X-Men De La Origini: Wolverine online subtitrat

X-Men Origins: Wolverine - X-Men De La Origini: Wolverine Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2146 | Comentarii: 0

X-Men (2000) online subtitrat

X-Men (2000) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1804 | Comentarii: 0

Dredd 3D: Ultima judecata online subtitrat

Dredd 3D: Ultima judecata Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1140 | Comentarii: 0

Universal Soldier: Day of Reckoning (2012) online subtitrat

Universal Soldier: Day of Reckoning (2012) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1291 | Comentarii: 0

Extracted online subtitrat

Extracted Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 948 | Comentarii: 0

The Hunger Games - Jocurile foamei (2012) online subtitrat

The Hunger Games - Jocurile foamei (2012) Într-un viitor postapocaliptic, peste ruinele unui continent cunoscut odată ca America de Nord se întinde naţiunea Panem. Ca simbol al puterii Capitoliului asupra celor douăsprezece districte conduse cu o mână de fier, în fiecare an este organizat un concurs sadic şi sângeros - Jocurile Foamei. Douăzeci şi patru de adolescenţi sunt răpiţi de lângă familiile lor şi aruncaţi în luptă pe viaţă şi pe moarte, televizată şi urmărită cu frenezie. Doar unul dintre ei se va întoarce…...
Vizualizări: 1590 | Comentarii: 0

Real Steel - Pumni de otel (2011) online subtitrat

Real Steel - Pumni de otel (2011) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2700 | Comentarii: 2

Prometheus (2012) online subtitrat

Prometheus (2012) Cu Prometheus, Ridley Scott, regizorul seriei Alien şi a filmului Blade Runner, a creat o nouă mitologie în care o echipă de exploratori descoperă indicii despre originile omenirii, care îi conduc într-o călătorie tulburătoare la bordul navei Prometheus, spre cele mai întunecate colţuri ale Universului. Acolo, ei trebuie să ducă o luptă înspăimântătoare pentru a salva viitorul rasei umane....
Vizualizări: 1903 | Comentarii: 0

Stranded (2013) online subtitrat

Stranded (2013) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1329 | Comentarii: 0

Sexy Evil Genius online subtitrat

Sexy Evil Genius Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1276 | Comentarii: 0
« 1 2 ... 4 5 6 7 »