Filme online » SF

Filme SF online subtitrate


Skinwalkers - Varcolacii (2006) online subtitrat

Skinwalkers - Varcolacii (2006) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2840 | Comentarii: 0

In Time (2011) online subtitrat

In Time (2011) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1268 | Comentarii: 0

John Carter online subtitrat

John Carter Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 3297 | Comentarii: 0

Branded online subtitrat

Branded Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1130 | Comentarii: 0

The Prodigies - Jocul razbunarii (2011) online subtitrat

The Prodigies - Jocul razbunarii (2011) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1745 | Comentarii: 0

Death Race: Inferno - Cursa mortală: Infernul (2012) online subtitrat

Death Race: Inferno - Cursa mortală: Infernul (2012) Carl Lucas a castigat patru curse si mai are nevoie doar de o victorie pentru a-si castiga libertatea. Inainte de cursa finala Carl si echipa lui, cu masini cu tot, sunt transferati la o alta inchisoare unde vor concura in Cursa Mortii in desert....
Vizualizări: 1794 | Comentarii: 0

Apocalypse Earth online subtitrat

Apocalypse Earth Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1371 | Comentarii: 0

Spiders (2013) online subtitrat

Spiders (2013) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 959 | Comentarii: 0

Atlas Shrugged: Part II (2012) online subtitrat

Atlas Shrugged: Part II (2012) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1326 | Comentarii: 0

Lego Star Wars: The Empire Strikes Out online subtitrat

Lego Star Wars: The Empire Strikes Out Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1472 | Comentarii: 0

Cloud Atlas - Atlasul norilor (2012) online subtitrat

Cloud Atlas - Atlasul norilor (2012) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1487 | Comentarii: 0

John Dies at the End online subtitrat

John Dies at the End Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1323 | Comentarii: 0

23 Minutes to Sunrise (2012) online subtitrat

23 Minutes to Sunrise (2012) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1121 | Comentarii: 0

Jack The Giant Slayer - Jack si uriasii (2013) online subtitrat

Jack The Giant Slayer - Jack si uriasii (2013) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1789 | Comentarii: 0

G.I. Joe: Represalii online subtitrat

G.I. Joe: Represalii De această dată, soldaţii G.I. JOE se luptă nu numai cu duşmanul lor de moarte, Cobra, ci sunt forţaţi să înfrunte şi ameninţările care vin din interiorul guvernului, care le pun în pericol…...
Vizualizări: 1788 | Comentarii: 0

Beautiful Creatures - Cronicile Casterilor : A 16-a luna (2013) online subtitrat

Beautiful Creatures - Cronicile Casterilor : A 16-a luna (2013) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1374 | Comentarii: 0

Imaginaerum online subtitrat

Imaginaerum Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1472 | Comentarii: 0

The Host - Gazda (2013) online subtitrat

The Host - Gazda (2013) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1609 | Comentarii: 0

Upside Down - Intre doua lumi 2012 online subtitrat

Upside Down - Intre doua lumi 2012 Descoperă povestea a doi îndrăgostiţi din lumi paralele, dar foarte similiare, care încearcă să se regăsească şi să depăşească orice obstacole pentru a fi împreună. O poveste de dragoste asemănătoare celei trăite de Romeo şi Julieta, într-un concept nou şi un decor extraordinar, cu efecte vizuale de excepţie şi un punct de vedere diferit, dar la fel de emoţionant, al unei iubiri imposibile....
Vizualizări: 1633 | Comentarii: 0

Terminator Salvation - Terminator Salvarea (2009) online subtitrat

Terminator Salvation - Terminator Salvarea (2009) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2874 | Comentarii: 0

Master And Commander: La Capatul Pamantului (2003) online subtitrat

Master And Commander: La Capatul Pamantului (2003) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 2362 | Comentarii: 0

Star Trek Into Darkness - Star Trek În întuneric 3D 2013 online subtitrat

Star Trek Into Darkness - Star Trek În întuneric 3D 2013 Când echipajul lui Enterprise este chemat înapoi acasă, află că o putere de neoprit a instituit teroarea din interiorul propriei lor organizaţii, aruncând în aer întreaga flotă alături de tot ceea ce reprezenta ea şi lăsând lumea noastră într-o situaţie de criză.Având propriile conturi de reglat, Căpitanul Kirk porneşte o vânătoare de capete într-o zonă de război cu misiunea de a da de urma celui ce este sursa armelor de distrugere în masă. Pe măsură ce eroii noştri sunt propulsaţi pe tabla acestui epic joc de şah al vieţii şi al morţii, dragostea va fi pusă la încercare, prieteniile se vor destrăma şi va fi nevoie de sacrificii pentru protejarea singurei familii a lui Kirk: echipajul său......
Vizualizări: 1734 | Comentarii: 0

Iron Man 3 - Omul de otel 3 (2013) online subtitrat

Iron Man 3 - Omul de otel 3 (2013) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1652 | Comentarii: 0

Oblivion online subtitrat

Oblivion Jack Harper (Cruise) este unul din ultimii reparatori de drone staţionaţi pe Pământ. Parte a unei masive operaţiuni de extracţie de resurse vitale, după decenii de război cu extrem de periculoşii Scavi, misiunea lui Jack se apropie acum de final. Trăind şi patrulând de la sute de metri deasupra pământului, Jack îşi dă viaţa peste cap când întâlneşte o frumoasă străină, pe care o salvează dintr-o epavă a unui vehicul spaţial prăbuşit pe Pământ. Sosirea ei declanşează o serie de evenimente care îl forţează pe Jack să pună sub semnul întrebării tot ce ştia până acum. Din acel moment, soarta omenirii se află în mâinile sale......
Vizualizări: 1858 | Comentarii: 0

Texas Chainsaw 3D online subtitrat

Texas Chainsaw 3D Tânăra Heather Miller (interpretată de Alexandra Daddario) porneşte într-o călătorie către Texas, unde are de luat în primire o moştenire, fără să-i treacă prin cap că are să-şi intersecteze drumul cu un psihopat mascat, mânuitor al unui ferăstrău electric....
Vizualizări: 1279 | Comentarii: 0

Dark Skies (2013) online subtitrat

Dark Skies (2013) Acest film nu are pusa nici o descriere momentan, dar ne poti lasa un comentariu cu o descriere potrivita, multumim.
Vizualizări: 1834 | Comentarii: 0
« 1 2 ... 5 6 7